heheheheh 13.02.08, 18:54 Szczególnie JWC - będzie drożej, taniej nie będzie, naganianie grząbki i innych "ekspertów"...Będzie wesoło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klask Re: Bawi mnie panika developerów IP: *.chello.pl 13.02.08, 19:49 nie zaśmiecaj forum brandzlerze jeden, takich wątków jest tu już dużo, za dużo - podepnij się pod jakiś i dawaj grupowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rentier Re: Bawi mnie panika developerów IP: *.acn.waw.pl 13.02.08, 20:04 A widzisz jakąś panikę głąbie kapuściany. Kupujemy ziemie jak kupowaliśmy,budujemy mieszkania dla Was jak budowaliśmy. Cena jest podbita do granic nieprzyzwoitych przez kupujących,także jak spadnie nawet o 20proc. To ci gwarantuje nikt nie będzie rozpaczał. Naturalnie sztuczny płacz będzie i narzekanie. Ale będzie to płacz szczęścia bo takich zarobków nigdy nie było. A co do cen. To raczej 2008 stabilizacja.Potem znowu zwyżka. Odpowiedz Link Zgłoś
zyski_na_papierze Bawi mnie klask i Rentier 13.02.08, 21:48 klask napisał: > nie zaśmiecaj forum brandzlerze jeden Rentier napisał: > A widzisz jakąś panikę głąbie kapuściany. i bawi mnie to, że na jednego potencjalnego kupca, naskoczyło dwóch sprzedających, uuups rekinów finansjery. Ilu was tam jeszcze TVN24 zrobiło? Bo nas, potencjalnych kupców, wraz ze wzrostem oprocentowania kredytów jest coraz mniej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Re: Bawi mnie klask i Rentier 13.02.08, 21:51 > i bawi mnie to, że na jednego potencjalnego kupca, naskoczyło dwóch > sprzedających, uuups rekinów finansjery. Wypraszam sobie ;))) Ja tam jestem posiadaczem mieszkanka, jedno sprzedałem bo jak sobie policzyłem zysk z lokaty to trzymanie go nie ma najmniejszego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
zyski_na_papierze Re: Bawi mnie klask i Rentier 13.02.08, 21:58 heheheheh napisała: > Wypraszam sobie ;))) Ja tam jestem posiadaczem mieszkanka no to jest gorzej niż myślałem (w sensie lepiej) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Re: Bawi mnie panika developerów 13.02.08, 21:49 > A widzisz jakąś panikę głąbie kapuściany. O tym właśnie piszę ;))) > Kupujemy ziemie jak > kupowaliśmy,budujemy mieszkania dla Was jak budowaliśmy. Cena jest > podbita do granic nieprzyzwoitych przez kupujących,także jak spadnie > nawet o 20proc. To ci gwarantuje nikt nie będzie rozpaczał. Popatrz na wasze akcje na giełdzie ;)) > Naturalnie sztuczny płacz będzie i narzekanie. Ale będzie to płacz > szczęścia bo takich zarobków nigdy nie było. I już nie będzie > A co do cen. To raczej > 2008 stabilizacja.Potem znowu zwyżka Słuchaj no koleś jeśli jesteś rentierem to czemu dla developera pracujesz ? nie kumasz pojęć....Miłej zabawy przy obmyślaniu nowych banerów i sloganów reklamowych, obecne chyba słabo działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc a co mają akcje do zysku dewelopera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:25 tak pytam, skoro większość z nich jest w prywatnych rękach. G.. wiesz o robieniu kasy, łosiu. Odpowiedz Link Zgłoś