Dodaj do ulubionych

zyski na papierze - to czub

IP: *.jmdi.pl 09.03.08, 12:14
zyski na papierze- jestes czubem, bezmozgowcem...juz mi sie zygac chce jak wchodze na forum i co widze..produkcje nowych ,monotematycznych postow na forum..idz do psychiatry albo przejdz na forum dla psycholi.
Obserwuj wątek
    • Gość: byledourlopu Re: zyski na papierze - to czub IP: *.chello.pl 09.03.08, 12:19
      też mnie to zaczyna męczyć.
    • Gość: ZiNo Re: zyski na papierze - to czub IP: *.aster.pl 09.03.08, 12:47
      Popieram. Człowiek, przez którego posty to forum zatraca swój istotę i cel.
    • Gość: xxx Re: zyski na papierze - to czub IP: *.aster.pl 09.03.08, 13:31
      bezmozgiem to jestes ty. a co niby tak szokuje cie w jego postach?
      Ze facet mysli w przeciwienstwie do niektorych idiotow, ze
      przedstawia racjonalne argumenty???
      • Gość: ruski_czolg Re: zyski na papierze - to czub IP: *.chello.pl 09.03.08, 13:51
        Koleżance "lala" raczej nie chodziło o sens wypowiedzi tego pana, a przede o
        ilość postów które produkuje i które wskazują na to, że nie jest do końca
        zrównoważony.
    • Gość: xxx Re: zyski na papierze - to czub IP: *.aster.pl 09.03.08, 13:36
      ... i jeszcze jedno laluniu

jak checesz zamieszczac swoje swiatle porady to naucz sie poprwanie
      pisac proponuje zaczac od slownika ortograficznego dla uczniow szkol
      podstawowych . dowiesz sie ze "zygac" pisze sie przez rz.
      powodzenia
      • Gość: zen "poprwanie", szkol", świetny język, gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:10
    • Gość: Czesław Normalny Re: zyski na papierze - to czub IP: *.acn.waw.pl 09.03.08, 13:47
      Hmm, panienka by chciała tu powymieniać się spostrzeżeniami na temat
      koloru płytek w swojej nowej 4 metrowej łazience a tu jakieś
      oszołomy psują jej humor udowadniając, że przepłaciła za swoją
      komórkę, która wkrótce będzie mniej warta niż kredyt, jaki na jej
      zakup zaciągnęła.
      • Gość: lala Re: zyski na papierze - to czub IP: *.jmdi.pl 09.03.08, 13:56
        posłuchajc Czesław Normalny...myslisz, ze jestes jasnowidzem i wisz kim jestem,
        co mam, jaka łazienke , czy mam kredyt czy nie..nie bede udawadniac ze nie
        jestem wielbladem i opowiadac co mam a czego nie ma..mam to w dupie, ze ktos z
        was moze sie nabijac ze mnie, nie znajac mnie...i udawadniac, ze nic nie mam
        albo mam komorke na kredyt...to własnie swiaqdczy ze na tym forum pisuuja
        debile...a forum jest dla ludzi, ktorzy byc moze chca sie dowiedziec czegos o
        konkretnym deweloperze...o budowie, a nie pseudoanalizy czy ktos stracił czy
        ktos zyskał...rozumiecie barany?? Czy nie?? forum o deweloperach- czyli co sadza
        inni forumowicze o jakosci budowy, o terminowosci, itp...a nie forum dla
        psycholi! prosze zmienic forum na psychole!
        • Gość: "Lśnienie"???? "Lśnienie"????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:35
          Czy gdy patrzycie na całą stronę "Developerzy Warszawa" i w
          podpisie osoby zamieszczającej kolejne wątki widzicie zyski.....,
          od góry do dołu, to nie kojarzy wam się to z filmem"Lśnienie"?
          • Gość: ruski_czolg Re: "Lśnienie"????? IP: *.chello.pl 09.03.08, 15:00
            Szczerze mówiąc bardziej "Lot nad kukułczym gniazdem" :-)
            • Gość: lala Re: "Lśnienie"????? IP: *.jmdi.pl 09.03.08, 18:04
              Naliczyłam na jednej stronie 30 postów załozonych przez zyski na
              papierze...jezeli ktos chce mi udowodnic, ze to nie jest czub..to prosze o
              rzeczowa argumentacje..dlaczego uwazacie, ze kolo ma jednak szare komorki bo dla
              mnie tylko psychol bedzie zakładał jeden watek pod drugim aby udowodnic swoje
              pseudoanalizy!
          • Gość: kiwi Re: "Lśnienie"????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 19:09
            Sam popodbijałeś te wątki umoczony inwestorze z neostrady.
            • wojtas-81 Re: "Lśnienie"????? 09.03.08, 20:18
              Kolega 'zyski na papierze' produkuje cala mase watkow, jedne bardziej
              racjonalne, inne bardziej zyczeniowe (nastawienie na dalsze spadki).

Jak zdazylem zauwazyc, poswieca duzo czasu i energii na szukanie ofert,
              artykulow i ich analizowanie - oczywiscie mozna sie spierac, czy czasem nie
              marnuje swego wolnego czasu i czy nie zasmieca tego forum, ale ja osobiscie
              uwazam, ze dostarcza sporo newsow biernym obserwatorom tego forum i (poza
              otwarta krytyka i zaklinaniem spadkow) uwazam, ze jego robota jest dosc
              pozyteczna :)

No to ja tez zabawie: uuu... ceny nie beda juz spadac, nie liczcie na to...! ;-)))
    • Gość: q przecież ktoś się podszywa pod oryginał "zyski" IP: *.aster.pl 09.03.08, 23:16
      nie zwróciliście drodzy geniusze uwagi, że "prawdziwy" "zyski na papierze" od
      jakiegoś czasu pisze zalogowany, więc jego nick na stronach GW wyświetla się
      pogrubioną czcionką? A całe to zamieszanie powoduje jakiś frustrat (jego nick
      wyświetla się normalną czcionką), dla którego sprawy poruszane przez "zyski" są
      bardzo niewygodne.

pfff...
      • Gość: dora Re: przecież ktoś się podszywa pod oryginał "zysk IP: *.chello.pl 09.03.08, 23:37
        tak geniusze to już dawno zauważyli. tyle, że robi się to już
        meczące. podróba jest niedowytrzymania. sio!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka