Gość: spec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:02 Nadchodzi krach w wiarę olbrzymich spadków cen! Ile jeszcze wytrzymacie u mamy gołodupce? Ile gołodupców wyłamie się i uprzedzi gołodupców-uparciuchów? Ale będzie zabawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Krach nadchodzi! IP: 198.36.86.* 30.04.08, 14:18 Oj inwestory zostaly z mieszkaniami w stanie Deweloperskim a kredyty nalezy spacac! Chcialo sie w 6 miesiecy zarobic 100tys. ale bedzie sie mialo tyle w plecy!Kto pierwszy utnie strate ten bedzie mial mniejsza! Buhahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Krach nadchodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:27 Nie zrobiłeś na mnie wrażenia, bo nie handluje mieszkaniami. Wiem tylko , że im więcej osób ma nadzieję na spadki, tym większa szansa, że nie nastąpią hahaha. Prawda w oczy kole! Czekajcie sobie a ja będę czekał na pierwsze rozczarowania i łzy ! Kocham Was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: Krach nadchodzi! 30.04.08, 14:32 spec: Prosze natychmiast przedstawić gacie do pomiaru kakałomierzem Muffy :D Prosze wypowiadac sie jedynie w przypadku wyniku negatywnego... co jest bardzo wątpliwe a wrecz nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Krach nadchodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 15:00 Kensio - zd.piaj z mojego topiku! Odpowiedz Link Zgłoś
220wolt Re: Krach nadchodzi! 30.04.08, 15:04 kolejny troll podszywajacy sie pod innych Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Krach nadchodzi! 01.05.08, 05:15 panie prezesie sympatyczny rynku RE, doktorze, wyrazy uznania za pojechanie mnie i speca... no no no, pokazał się doktor jako wytrawny gracz.. popatrzyłem właśnie na fotę na sympatii i od razu zrozumiałem, z wyrazu ryja, że z nie byle kim mamy do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Krach nadchodzi! 30.04.08, 15:07 >Wiem tylko , że im >więcej osób ma nadzieję na spadki, tym większa szansa, że nie >nastąpią To znaczy ze malo wiesz - to wlasnie trolu forumowy nazywa sie owczym pedem (tym razem kierunek przeciwny) i takie spoleczne zachowania sa przyczyna hoss i bess na tym rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś