Dodaj do ulubionych

oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:42
troche sie zdziwilam, zobaczcie sami:

www.domiporta.pl/details,191,105211647.asp
do tej pory sienna byla oferowana za jakies 11,000... dla mnie to
znak, ze zaczynaja pojawiac sie okazje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruce Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? IP: 87.205.145.* 05.06.08, 22:50
      8,5 tysiąca to i tak od cholery jak za takie miejsce, ale faktycznie, ceny
      zaczynają bardziej przypominać "ludzkie". Trzeba jeszcze poczekać trochę bo jak
      widać warto. Jak taka Sienna spadnie do 7 tysięcy a Białołęka i Wilanów do 4-5
      tysięcy to będzie można mówić o normalności, do której niestety jeszcze trochę
      czasu zostało.
      • Gość: sobi Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? IP: *.era.pl 06.06.08, 10:57
        A ja myslalem, ze to tylko mi sie przewidzialo, ze w ostatnim tygodniu pojawilo
        sie troche rozsadniej wycenianych ofert sprzedazy. Dzis na przyklad na
        domiporcie znalazlem oferte sprzedazy nowego mieszkania na Kabatach (ladnie
        wykonczonego) w cenie 8 tys/m2. A jeszcze niedawno takie mieszkania ponizej 10
        tys/m2 sie nie pojawialy. Poczekam jeszcze pare miesiecy i moze wtedy zaczne sie
        rozgladac za ladnym mieszkaniem w sensownej cenie.
    • 220wolt Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? 06.06.08, 12:37
      najlepszy jest tekst:

"Oprócz tego mieszkania w budynku na Siennej w ofercie posiadamy jeszcze 4 inne
      lokale o podobnej wielkości; POLECAM"

jak wiadomo, wzrosty z ostatnich kilku lat pod zadnym pozorem nie braly sie z
      szalonej spekulacji ;-)
      • Gość: szacun Szacun! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:49
        Szacun dla Woli która jest śródmieściem! Mega szacun dla plomby grata z widokiem
        na dziedzincucha!
        Mega jest to i szacun wielki!
        Chować to i nie dać kupić bo nie kupione nie stanieje!
        Kto zresztą zdradza początki robót andergraundowych Kupy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka