Gość: vendea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:42 troche sie zdziwilam, zobaczcie sami: www.domiporta.pl/details,191,105211647.asp do tej pory sienna byla oferowana za jakies 11,000... dla mnie to znak, ze zaczynaja pojawiac sie okazje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bruce Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? IP: 87.205.145.* 05.06.08, 22:50 8,5 tysiąca to i tak od cholery jak za takie miejsce, ale faktycznie, ceny zaczynają bardziej przypominać "ludzkie". Trzeba jeszcze poczekać trochę bo jak widać warto. Jak taka Sienna spadnie do 7 tysięcy a Białołęka i Wilanów do 4-5 tysięcy to będzie można mówić o normalności, do której niestety jeszcze trochę czasu zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? IP: *.era.pl 06.06.08, 10:57 A ja myslalem, ze to tylko mi sie przewidzialo, ze w ostatnim tygodniu pojawilo sie troche rozsadniej wycenianych ofert sprzedazy. Dzis na przyklad na domiporcie znalazlem oferte sprzedazy nowego mieszkania na Kabatach (ladnie wykonczonego) w cenie 8 tys/m2. A jeszcze niedawno takie mieszkania ponizej 10 tys/m2 sie nie pojawialy. Poczekam jeszcze pare miesiecy i moze wtedy zaczne sie rozgladac za ladnym mieszkaniem w sensownej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
220wolt Re: oferty z dzis - srodmiescie 2007 za 8,500? 06.06.08, 12:37 najlepszy jest tekst: "Oprócz tego mieszkania w budynku na Siennej w ofercie posiadamy jeszcze 4 inne lokale o podobnej wielkości; POLECAM" jak wiadomo, wzrosty z ostatnich kilku lat pod zadnym pozorem nie braly sie z szalonej spekulacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Szacun! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:49 Szacun dla Woli która jest śródmieściem! Mega szacun dla plomby grata z widokiem na dziedzincucha! Mega jest to i szacun wielki! Chować to i nie dać kupić bo nie kupione nie stanieje! Kto zresztą zdradza początki robót andergraundowych Kupy??? Odpowiedz Link Zgłoś