Dodaj do ulubionych

Pilnie kupię mieszkanie od Property Development...

19.06.08, 15:03
To nie żart, tylko smutna prawda.

Chciałbym zobaczyć choć jedno mieszkanie które można nabyć aktem
notarialnym od tej szujowskiej firmy. Nie interesuje mnie żadna
umowa cywilnoprawna, obiecanki cacanki, bo takowe można włoźyć sobie
w mocno obsmoloną pupkę.
Obserwuj wątek
    • kensio Ungently needed flat... 19.06.08, 15:34
      Podbijmy troszeczkę, bo od razu po moim poście uaktywnił się prezio
      krzepek pod postacią bartiego produkując 10 nowych wątków, coby
      przykryć obecny.
      • Gość: up Re: Ungently needed flat... IP: *.centertel.pl 19.06.08, 15:49
        • kensio No sellers... 20.06.08, 15:36
          Żadnych sprzedających? Dziwne...
          • j.bartosiewicz.00 inwestycja wyprzedana !!! 20.06.08, 17:25
            ja tez bym kupil bo bardzo dobra jakosc, swietna lokalizacja, solidna i uczciwa
            firma, no i duzo robi dla spolecznosci lokalnej.

niestety jak zawsze w takim przypadku inwestycja trzyma cene i rozchodzi sie jak
            cieple buleczki

nie ma juz mieszkan do kupienia a wszyscy nabywcy sa tak zadowoleni ze moga
            minac dlugie lata zanim powroca na rynek wtorny !

to przestroga dla tych ktorzy by chcieli zbyt dlugo czekac z zakupem przy
            nastepnych inwestycjach Property Development
            • kensio Sold out! 21.06.08, 12:37
              j.bartosiewicz i dwa zera:

Moze to i dobrze ze "wyprzedana", nie skrzywdzicie nikogo
              przeznajbliższy czas....
              • j.bartosiewicz.00 Re: Sold out! 21.06.08, 17:25
                placzesz ze nie zdazyles z kupnem !

tak jest kiedy za dlugo sie czeka na wydumane spadki ! a cena byla adekwatna do
                jakosci.

piekna inwestycja. sam bym chcial tam zamieszkac

widze to z bliska !

recze i polecam ze szczerego serca !!!
                • Gość: jacek cena adekwatna do jakosci to zerokomanull IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 08:23
                  chyba zeby kupilo ministerstwo sprawiedliwosci - nie trzeba krat
                  przez takie waskie okna zaden wypasiony na oszustwach deweloper nie
                  ucieknie

• kensio Price 'n quality... 22.06.08, 08:56
                    Jak by smolny krzemipi posiedział troszke to koledzy spod celi
                    daliby by mu mase powodów do odchudzenia się troszkę i wtedy mógłby
                    spiedolić... Trzeba na tym pomysłem jacku jeszcze troszkę pomyśleć ;p
                    • Gość: jacek a po co mialby uciekac ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 17:48
                      przeciez beda na niego czekali oszukani klienci - w pierdlu bedzie
                      bezpieczny

wez takiego Grobelnego - taka byla dobra polska firma - normalnie
                      bezpieczny kasa deweloperskosci - a tu trzask prask i goscia nie ma
    • Gość: jacek decyzja 55/06 z dnia 18.02.2008 Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 22:23
      m st Warszawa uchylono w trybie art. 36 a ust. 2 ustawy Prawo
      budowlane w/w wymieniona decyzje 155/06

cytat z pisma wojewody z dnia 09.06.2008 - nr WI.I.KB.7144-OW/20/06

mimo uchylenia pozwolenia budowlanego firma nadal prowadzi na mala
      skale prace we wnetrzu - czyn ten zagrozony jest kara do 2 lat

kupisz - stracisz

• j.bartosiewicz.00 Bartosiewicz poleca : budowa trwa dalej !! 22.06.08, 22:32
        Znam sprawe z pierwszej reki !

Doskonala jakosc, swietne rozklady mieszkan, wspolpraca z sasiadami, solidny
        inwestor !

Nic dziwnego ze nie podoba to sie obcym developerom i im miejscowym knechtom

Polecam ta polska, uczciwa i sprawdzona firme !!!
        • Gość: jacek ja polecam - oddajcie klientom kase IP: *.dyn.cm.kabsi.at 23.06.08, 19:59
          i rozbierzcie ten bunkier
          • j.bartosiewicz.00 Bartosiewicz poleca : budowa trwa dalej ! 23.06.08, 22:04
            polecam Property Development z calego serca !

niech austriacki developer zbuduje cos porzadnego zanim jego najemni knechci
            pisza bzdury !

Polacy nie dadza sie obcym ! pomimo kampanii propagandowej za austriackie guldeny !

austriacka kontraktorka budowala bloki w obozie w Auszwic ! tego nie mozna
            zapomniec !

a my na to : swoj, do swego, po swoje !!!

• Gość: jacek nie ma juz guldenow - juz tylko EUR IP: *.dyn.cm.kabsi.at 23.06.08, 22:45
              a w Austrii uzywano szylingow ...

tak samo jak kiedys byly wysokie ceny nieruchomosci w Warszawie
              • Gość: Leszek Re: nie ma juz guldenow - juz tylko EUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:31
                idoto - nie podbijaj watkow austriackiej podszywki developerskiej
                • Gość: jacek podszywka Leszka IP: *.dyn.cm.kabsi.at 24.06.08, 22:45
                  dziwny zbieg okolicznosci - zawsze z nasileniem aktywnosci
                  zalogowanej wersji pedekow
                  • j.bartosiewicz.00 Bartosiewicz rekomenduje ! 24.06.08, 22:59
                    dziwne ze tzw Leszki pojawia sie jako cien pracownika austriackiego developera
                    zeby zamacic dookola moich rekomendacji !!!

najczesciej chwala morderczynie Rozumecka i szargaja Bartosiewicza !!!

ale Bartosiewicz sie nie poddaje !!

daje slowo honoru i rekomendacje dla Proprty Development !!

certified and recommended by Bartosiewicz !
    • j.bartosiewicz.00 Re: Pilnie kupię mieszkanie od Property Developme 25.06.08, 19:12
      proponuje zadzwonic do biura handlowego !!!

Bartosiewicz z calego serca rekomenduje Property Development i reczy honorem za
      uczciwosc i solidnosc inwestycji !!!!

google.com, google.pl, google.uk, google.us, google, google.ru, google.cz, google.de

/google Bartosiewicz poleca Property Development !!!! /google
      • hardyjuhas Re: Pilnie kupię mieszkanie od Property Developme 25.06.08, 19:19
        barto..z.00 spamerze - wynocha z forum
      • Gość: krzempek zakładam google nie widzę woogle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 19:24
        • hardyjuhas Re: zakładam google nie widzę woogle 25.06.08, 19:30
          barto..z.00 spamerze - wynocha z forum - i nie podszywaj sie pod inne nicki
          wciaz - kazdy i tak wie, ktory psychol to pisze
          • j.bartosiewicz.00 Property Development to solidna polska firma !!!! 25.06.08, 19:31
            dziekuje za zabranie glosu w watku o dobrym polskim developerze Proprty
            Development !!!

co prawda niewiele masz do dodania niemniej jednak dziekuje za aktywnosc !!!

kompetentnych userow forum zapraszam do debaty !!!!!!
            • hardyjuhas wynocha spamerze 25.06.08, 19:40
              barto.je.bicz.00 spamerze - wynocha z forum!
              • Gość: krzempek Ogłaszam wszem i wobec, że od dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:48
                moja firma nazywa się "rozumecka property developmend"
                To na cześć rozumeckiej, której się dzisiaj oświadczyłem.
                Krzempuś
                • j.bartosiewicz.00 Bartosiewicz poleca : Property development /google 02.07.08, 18:40
                  Polecam solidna polska firme developerska Property Development !

Naprawde bardzo dobra jakosc !!!!

Mieszkam niedaleko ich budowy i widze jak dobrze jest zbudowany i wykonczony
                  budynek. Sam chcialbym tam zamieszkac.

Recze honorem za rzetelnosc !
    • kzs.2020 Wszytkie już rozprzedane 03.07.08, 19:06
      Niestety, ja też chciałem kupić. Ale wszystkie już kupione przez szczęśliwych
      klientów. To bardzo dobre mieszkanai i chyba prędko nie pojawią się na rynku
      wtórnym. Ja już patrze na nastepną inwestycję Property Development.
      • Gość: Leszek Re: Wszytkie już rozprzedane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 22:11
        No zesz ku.. mac. Biednemu zawsze wiatr w oczy. Się przymierzałem tam do zakupu.
        • Gość: jacek nikt ie kupil - nie pojawia sie ani jeden "szczesl IP: *.dsl.sil.at 03.07.08, 23:52
          szczesliwy" nabywca

wyglada to na burdel
          • Gość: krzempek Re: nikt ie kupil - nie pojawia sie ani jeden "sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:02
            Zaden burdel. Wypraszam sobie.
            To apartament dla rozumeckiej w ktorym zamieszka jak tylko wyjdźe z więzienia.
            PS
            Papuga obiecała że jak do wszystkiego się przyznam to dostane mniejszy wyrok i
            po paru latach będę mógł do niej dołączyć.
            Problem polega jednak na tym, że tych oszóstw i przekrętow było tyle że co
            najmniej polowy z nich już nie pamietam. Nikt nie ma aż tak dobrej pamięci, a
            notatnik w ktorym wszystko sobie zapisywałem zabrali mi przy rewizji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka