Gość: Ania Re: Melody Park 6262 zł netto, czy to drogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 08:55 Jak za te rozkłady które sprzedawane są po 6262 zł to stanowczo za drogo. Lepsze rozkłady są zdecydowanie droższe, nawet do 9800 zł. Fatalny architekt . Spora część mieszkań w inwestycji jest substandardowa i z tego powodu są sprzedawane znacznie taniej. W niektórych lokalach aż 25% mieszkania to przedpokój, pokoje w kształcie trapezu, mieszkania jednostronne, niesławne aneksy kuchenne, jedno niewielkie okno w salonie o powierzchni ~20 m itd. Obiecywany termin oddania III kwartał 2009 r czyli inwestycja w powijakach, wszystko się jeszcze zdarzyć może. Jak ktoś kupuje na wynajem to OK. Ale kto w dzisiejszych czasach kupuje na wynajem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: Melody Park 6262 zł netto, czy to drogo ? IP: *.chello.pl 16.07.08, 19:29 powoli kruszeją lody, jak w takiej lokalizacji można kupić za 6200 ( nie ważne czy to cudo czy nie)to inni muszą zacząć się bać. Panowie deweloperzy obniżki nadchodzą wielkimi krokami i debilnymi tekstami na forum tego nie zmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
scott22 Re: Melody Park 6k 17.07.08, 14:24 dziwi mnie to całe zamieszanie, które towarzyszy tej inwestycji. myślę, że spółka nie przemyślała wielu aspektów związanych ze sprzedażą tej realizacji. napewno złym ruchem jest rozwarstwienie cen z kierunkiem W DÓŁ. czyżby zapomnieli, że inni klienci kupują mieszkanie za 6k a inni za 10k. błąd. myśle, że takie myślenie odbije się spółce czkawką. poz Odpowiedz Link Zgłoś
scott22 Re: Melody Park przemyślenia 18.07.08, 11:56 czy nieprzemyślane ruchy spółki, chcą doprowadzić realizacje do PRUITT IGOE ? przypominam, że biznes jest sztuką, lecz wymaga przemyśleń. hurra optymizm i bylejakość doprowadza do ruiny. ja życzę spółce sukcesu. poz Odpowiedz Link Zgłoś