Gość: EMYTOM IP: proxy / 10.96.1.* 06.10.03, 14:05 Szukam osób, które mogłyby powiedzieć słów kilka o inwestycji na Targówku ul. Samarytanki, czy ktoś kupil tam mieszkanko, a może ma jakieś info dla zainteresowanego kupnem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: SAMARYTANKI czyli KARMAR + Invest DLS IP: 195.117.243.* 06.10.03, 14:14 Ostrzegam przed "powierzchnią szacunkową brutto" w umowie. Powierzchnia łącznie ze ścianami wewnętrznymi - inna niż w akcie notarialnym. Wykanawca solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMYTOM Re: SAMARYTANKI czyli KARMAR + Invest DLS IP: proxy / 10.96.1.* 06.10.03, 14:21 Ale mówimy o Karmarze, czy o Invest, bo jakaś dziwna historia jest z tą firmą. Czy mogłabym poprosić o jakiś szczegół, czy AS jest może potencjalnym mieszkańcem tego osiedla?? Nie ukrywam, iż jestem na zaawansowanym zbieraczem informacji i bardzo zależy mi na tych informacjach. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: SAMARYTANKI czyli KARMAR + Invest DLS IP: *.brz.warszawa.supermedia.pl 07.10.03, 08:45 znam i omijam wielkim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: SAMARYTANKI czyli KARMAR + Invest DLS IP: 217.153.33.* 07.10.03, 13:24 radzę poczekać aż wybudują bo na razie budowa trwa od marca 2000 (trochę długo) i końca nie widać. Zmienił się wykonawca, bank PEKAO SA przestał afiszować się na tablicy budowy (dla mnie jest to zły znak). A o Invest DLS słyszałam że miało sprawy sądzie. Ja zrezygnowałam z zakupu mieszkania U NICH. A ostatnio też obniżyli cenę (podejrzane). Dla mnie wygląda to na budowę taką jak przy rondzie żaba - trwa już prawie 8 lat i końca nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś