Gość: zet IP: 213.17.175.* 06.10.03, 15:29 poszukuje mieszkania ok. 50 m na Ochocie, rynek pierwotny lub wtórny, ale nie później niż połowa lat 90. będę wdzięczna za każde info. zetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Ochota IP: 195.94.201.* 06.10.03, 15:34 W takim razie - Rakowiec albo okolice Włodarzewskiej. Bardziej polecam Rakowiec - Spółdzielnia Oświata (rynek wtórny), rynek pierwotny - Ronson okolice Pawińskiego / Korotyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabi Re: Ochota IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 06.10.03, 15:56 Obok nas ma stanac drugi budynek Wlodarzewskiej SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Ochota IP: 2.4.STABLE* / 217.153.97.* 07.10.03, 15:17 Ochota Residence przy Niemcewicza, kupiłam jestem bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolak hałas IP: 134.146.212.* 17.10.03, 10:29 czy jest bardzo głośno? czy da się żyć przy otwartych oknach? napisz jak możesz proszę które piętro i na którą stronę wychodzą okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JankoMuzykant Re: Ochota IP: *.zapora / 217.96.25.* 08.10.03, 11:47 Polecam budynek przy Harfowej 1A - juz tam mieszkam. Harfowa jest jakies 200m za Wlodarzewska. Inwestor: Invest 2000 (www.inwest2000.pl). Pozdrawiam J. Muzykant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Ochota IP: 213.17.175.* 09.10.03, 09:56 wszystkim bardzo dziękuję za info. chyba zdecyduje się na Harfową. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kaia Re: Ochota 14.10.03, 08:42 Zanim zdecydujesz sie na Harfowa to dowiedz sie dokladnie ile maja dlugow , jaki wzieli kredyt, kiedy go splaca i kiedy staniesz sie wlascicielem mieszkania. pozdrawiam Kaia Gość portalu: zet napisał(a): > wszystkim bardzo dziękuję za info. > chyba zdecyduje się na Harfową. > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Ochota IP: 213.17.175.* 14.10.03, 09:47 kai'u własnie zakończyłam dość wstępny etap przeglądania ofert i zobowiązań developerów. możesz mi pomóc, gdzie mam szukać najbardziej "bolących" szczegółów dot. Harfowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaia Re: Ochota 14.10.03, 12:35 czesc Zet! Sluchaj ja nic dokladnie nie wiem.... na poczatku kiedy szukalam mieszkania sie strasznie napalilam na HArfowa bo cena niezla i lokalizacja itd. Pozniej jak obejrzalam to mniej mi sie podolala ta okolica, jakis zaklad samoch. zero miejsca obok bloku i w ogole. A do tego doszlo najwazniejsze ze harfowa wziela kredyt na 98 tys euro chyba. Nie pamietam dokladnie. Przeszukaj forum, to chyba bylo w marcu. Inni wiedzieli wiecej. Ja zrezygnowalam z Harfowej przez ten kredyt bo jesli wykupisz mieszkanie anie bedziesz mial wpisu do ksiegi wieczystej to mieszkanie nie bedzie Twoje a na pewno nei bedziesz go mial jesli pod mieszkanie jest kredyt. W koncu sie zdecydowalam na Ronson- Sloneczny Skwer. Moze cena troche drozsza ale wykonawca pewny no i wszystko idzie zgodnie z planem. W ubieglym roku oddano dwa wiezowce, a juz gotowe sa dwa nastepne i chyba zaczeli budowe ostatniego wiec w tym ostatnim masz duzy wybor mieszkan. Szybko mi to zlecialo bo sie nie obejrzalam a wczoraj pani do nas dzwoni umowic sie na odbior. Odbior mial byc koniec miesiaca, poczatek listopada i nawet malych opoznien nie bylo, jeszcze skonczyli przed czasem. nie chce reklamy tu robic, ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze, juz sie nie moge doczekac:) pozdrawiam i zycze powodzenia Kaia Odpowiedz Link Zgłoś