Gość: Rudy IP: *.aster.pl 10.09.08, 19:02 dev wstrzymali realizacje inwestycji będących w budowie. znacie takie ? mój typ : triton na grójeckiej ( zaczyna straszyć przechodniów :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Protestant Re: Jaka piękna katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:22 Chwila moment, a co zklientami którzy podpisali umowy na te inwestycje? Mają czekać, aż ceny pójdą w górę? Protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Jaka piękna katastrofa 10.09.08, 19:43 Oczywiscie ze maja poczekac. Poniesli ryzyko podpisania umowy, to beda czekac. Tak jak te 100 osob w Gdansku, moga ewentualnie czekac na dogadanie sie z syndykiem. Po roku 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek deweloper, ktory wykupil zaklady Plasomat (Wlochy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:54 rozebral hale fabyczne, uprzatnal teren - przy okazji palac zastane tam chemikalia - i od miesiecy nie robi nic wiecej a interes przygotowywal od wielu lat - w tym czasie mieszkancy walczyli o wykorzystanie obiektow plasomatu i terenu na inwestycje rekreacyjno-kulturlne - dziwnym trafm nie chcieli sie tym zajac ani radni dzielnicy ani miasta - ciekwae nie ??? tym bardziej ze tereny rekreacyjne w nowym PZP zostaly zaplanowane na prywatnym gruncie .... znaczy kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: deweloper, ktory wykupil zaklady Plasomat (Wl 10.09.08, 19:59 Jacku, ale moglbys mi napisac jakiegos maila, bo chcialem sie Ciebie cos prywatnie zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: deweloper, ktory wykupil zaklady Plasomat (Wl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 20:08 Jakaś nieobyczajna propozycja? W tym fachu nie robi, nie mam zresztą predyspozycji niestety! Odpowiedz Link Zgłoś