Dodaj do ulubionych

Józefosław

IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 15.10.03, 21:34
Chcialbym kupic jakies mieszkanko w Jozefoslawie najlepiej dwupoziomowe. Mam wobec tego pytanie do szanownych forumowiczow i forumowiczek ;) jakie firmy tam buduja albo beda budowaly. Moze ktos ma takie informacje i sie nimi by podzielil? Dzieki serdeczne!
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Józefosław IP: 217.67.207.* 16.10.03, 12:04
      Hej! Nikt nic nie wie? Ludziska odezwijcie sie!
    • Gość: eaw Re: Józefosław IP: *.ihit.waw.pl 17.10.03, 09:47
      Witam
      Ja kupilam mieszkanie w Jozefoslawiu przy ul. Wilanowskiej os.Zakatek od firmy SEDNO.Osiedle jest w trakcie budowy.
      Po moich dotychczasowych doswiadzeniach z ta firma moge ja szczerze polecic.Moze najpierw zobacz ich strone www.sedno.com.pl i jesli byl bys zainteresowany to chetnie w miare swoich mozliwosci odpowiem.
      Pozdrawiam
      Ewa
      • Gość: Damian Re: Józefosław IP: 217.67.207.* 17.10.03, 10:06
        Jako mozesz to odezwij sie na priva bo bardzo chetnie porozmawiam. Moj adres:
        Uruszczak@wp.pl. Dzieki!
    • Gość: LOTANA Re: Józefosław IP: *.coi.waw.pl 17.10.03, 10:07
      POLECAM TEZ OSIEDLE BUDOWANE PRZEZ EDBUD PRZY WILANOWSKIEJ (ULICA KWADRATOWA)
      ZAJRZYJ NA STRONE WWW.EDBUD.PL
      W RAZIE PYTAN CHETNIE ODPOWIEM, MOZESZ TEZ PRZELEDZIC WATEK JOZEFOSŁAW-KWADRAT
      NA FORUM OSTATNIA WYPOWIEDŹ DZISIAJ
      W RAZIE DODATKOWYCH PYTAN CHETNIE ODPOWIEM
      • Gość: zuzka Re: Józefosław IP: 213.17.227.* 21.10.03, 09:16
        Osiedle nad Strumykiem Uniwersbudu również godne polecenia - zajrzyj na stronę
        www.uniwersbud.pl
        nie ma żadnych problemów, sam możesz ustawić ścianki, koniec budowy - wiosna
        2004.
        Pozdr.
    • anthhrax Re: Józefosław 04.11.03, 13:26
      A może Lawendowe Osiedle przy Wilanowskiej - budowane przez Elektromech sp z
      o.o. Koniec pierwszego etapu do końca tego roku.

Strona www.domy-lawendowe.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka