Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:07 Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w Piasecznie od tego developera www.kandro-2.pl Czy ktos zna tego developera? Prosze o pomoc bo musze podjac decyzje 'juz' Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabryella Re: kandro-2 06.10.08, 13:38 to jeden z najlepszych na rynku piaseczyńskim, nie pchaj się w Multi-Hekk i w Piekuta. Ładne segmenty pobudował przy Jana Pawła JANSAN aż przyjemnie popatrzeć www.jansan.com.pl/O_JPII.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: kandro-2 IP: *.chello.pl 06.10.08, 13:58 Za 6200 zł w Piasecznie to jakies 2500 zł za duzo! Chyba rozum zostawiles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kandro-2 IP: 195.245.213.* 06.10.08, 15:37 Do znawcy. Znawca to jesteś ale chyba nie rynku nieruchomości 6200 - 2500 to jest 3700. Za to chcesz kupić mieszkanie w Piasecznie, to chyba przeleć się tylko na Multi Hekk i więcej nie wypowiadaj się. Co do Kandro-2 to mieszkam w jednej z ich pierwszych inwestycji i chwalę sobie.Oddane w terminie, estetyczne budynki, ja przynajmniej miałam zero usterek. Lecz przyznam ,że ostatnio przejeżdżałam koło ich nowej inwestytcji i zaczynają niestety schodzić z jakości. Wizualnie też nie jest to na co ich kiedyś było stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: kandro-2 IP: *.chello.pl 06.10.08, 15:59 A ty ile chcesz pacic za mieszkanie w Piasecznie ? Mysle ze 3700 to dobra cena przeciez to nie jest Warszawa ! A co do Multi Heka to widac mozna zbudowac tanio i zarabiac na tym !Poczekamy do przyszlego roku i zobaczymy kto ma racje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexxi2 Re: kandro-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:53 witam, ja mam już drugie mieszkanie od tego developera i polecam gorąco- jakość, terminy, obsługa gwarancyjna bez zarzutu. Miałam mieszkanie w 2 ich inwestycji, teraz mam w ostatniej i nie zauważyłam spadku w jakości. Estetyka to rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elem Re: kandro-2 IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 19:00 Można - tylko jakim kosztem. Wybierz się do Piaseczna i popytaj, co sądzą ludzie o tej firmie. W szczególności polecam popytanie o Titanica oraz o Osiedle Słowicza, albo wygooglowanie tych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgssh Re: kandro-2 IP: 167.236.248.* 10.03.09, 12:49 ty za to jestes znawca wielkim skoro za mieszkanie w piasecznie chcesz placic wiecej niz na woli i wlochach gdzie u doweloperow mozna juz kupic ponizej 6k PLN za metr, a to jest warszawa i akurat 3,7k PLN za metr w piasecznie to dokladnie tyle ile teraz mozna za to placic, biorac pod uwage ze na bialolece sa juz oferty na wtornym po 5k PLN (duzo) a trafiaja sie nawet i do 4k PLN za metr mieszkania w piasecznie w 2010 beda kosztowac nie wiecej niz rzeczone 3,7k PLN a jesli ktos bedzie placil wiecej to bedzie ciezkim idiota, dokladnie takim samym jak ten ktory dzis zaplaci 6,2k PLN za metr w piasecznie bosze skad w tym kraju tyje jeleni, ktorzy daja sie rznac w tyl i jeszcze probuja byc z tego dumni ze ich deweloper popycha bez wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kandro-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:04 inwestycja realizowana przez JANSAN SP. Z O.O. przy J.PAWŁA II 9 to bardzo atrakcyjna lokalizacja-ścisłe centrum miasta, jednocześnie ciche i usytuowane przy przystankach autobusowych,urzędach, bankach, i ośrodkach zdrowia, przedszkolu,szkole,sklepach i innych podobnych, ładnie i estetycznie wykonane,bez jeżdżących samochodów pod oknami,z terenem do wypoczynku na końcu działki-od strony rzeczki i stawiku, a nie na peryferiach gdzie nie ma infrastruktury towarzyszącej przydatnej młodym małżeństwom oraz ludziom starszym- cena adekwatna do oferty, zawsze można negocjować-chcący może dużo, niekoniecznie gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 13.10.08, 11:43 Witaj, Kandro-2 to działalność gospodarcza Pewnego Pana. Zastanów się w obecnej sytuacji czy kupować od Pana W. Dzisiaj prowadzi działalność gospodarczą a jutro już nie. Lepiej zainwestuj swoje pieniądze w Spółkę, która w razie upadku ma syndyka i nie tak łatwo zamknąć spółke z o.o.. Dziwię się, że jeszcze nikt na ten temat nie napisał. Ta firma nie bierze kredyów i finansuje się z Państwa pieniędzy, w obecnej sytuacji przy spadku sprzedaży kto dokończy budowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 27.11.08, 12:58 Tak, zgadzam się, że to pierwszy developer zagrożony upadłością tzn. zamknięcem działaności gospodarczej - banki nie udzielają kredytów firmom developerskim. Ja miałem kupić ich inwestycję, ale po przeanalizowaniu dokumentów zrezygnowałem - lepiej kupić coś co już stoi gotowe. Boję się, że nie dokończą inwestycji - słusznie nie mają kredytu w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laar Re: kandro-2, pomocy IP: *.eranet.pl 27.11.08, 21:01 coś się mocna pomyliło, Titanic, os. Słowicza itp. to dzieło firmy Multihekk, a nie Kandro. Wiadomość że to pierwszy deweloper zagrożony upadkiem to niby na jakiej podstawie??? Nie do końca chyba wiecie o czym piszecie. A to że nie maja kredytu w banku to niby źle czy dobrze, jak wam sie wydaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 29.11.08, 10:17 Witajcie, Już pisałam na ten temat, że brak kredytu w banku na wybudowanie osiedla to ogromne ryzyko dla kupującego klienta. My klienci nie wiemy ile mieszkań jest sprzedanych, jeśli 50 % to bedzie bardzo trudno dokończyć inwestycję, przy założeniu, że już udzielają bonifikat i promocji, bo jeśli można kupić mieszkanie za 7000 zł. (gotowe) na Ursynowie to po co kupować w Piasecznie. Multi Hekk, prowadzi jeszcze inne działalności i są spółką z o.o., a działalność gospodarcza to dzisiaj jest a jutro już nie. A Ty to chyba jesteś pracownikiem Kandro-2, że ich tak bronisz. Zapytaj każdego analityka bankowego czy łatwiej kredyt w banku na zakup mieszkania dostać na inwestycję , którą finansuje bank czy Pan W, który ma działalność gospodarczą bez finansowania bankowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laar Re: kandro-2, pomocy IP: *.eranet.pl 29.11.08, 16:39 Nie jestem pracownikiem Kandro i w dalszym ciagu nie wiem dlaczego łączysz Myltihekka (totalne bagno) z całkiem solidną firma jaką jest Kandro-2. Wystarczy odwiedzić osieldla wybudowane prze obu deweloperów by dostrzec oczywistą różnice. Nie wiem jakie masz intencje mieszając ze soba te dwie firmy i nadal mam wątpliwości czy wiesz o czym piszesz. Z firmą Kandro-2 łączy mnie tylko kupione od nich mieszkanie, oddane w terminie, z pełną infrastukturą i obsługą gwarancyjną. Nie budują może "apartamentów" ale przyrównywanie Kandro do Multihekka to albo brak podstawowych informacji o tych firmach albo próba deskradytacji Kandra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzempus moi pracownicy to wiedza jak sie pisze desekracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 16:59 ale moja firma na smolnej to dobra jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 01.12.08, 14:50 To nie ja ich łączę, lecz Ty użyłeś porównania tych dwóch developerów. O jakosci nikt tu nie pisał. Przeczytaj wszystkie posty i sam zobaczysz kto rozwinął ten wątek. Może i solidną była, ale teraz ciężkie czasy przyszły i kto od nich kupi - nikt bo nie wielu stać na kredyt! a oni nie mają kredytu w banku. Zdania nie zmienię - KANDRO-2 pierwsze zbankrutuje! A popracuj nad pisownią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: kandro-2, pomocy IP: *.it.pl 01.12.08, 16:27 Mieszkalem 3 lata na osiedlu zbudowanym przez Kandro2 i wedlug mnie sa to swietnie wykonane osiedle, tez na Jana Pawla ale poniedzy ulicami Wojska Polskiego i Powstancow Warszawy. Nie wiem czy zbankrutuje, tego nikt nie wie, ale jezeli chodzi o jakosc i standard wykonania to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvbnm Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 07.12.08, 19:58 ludzie z multiheku chyba zazdroszczą że kandro-2 ma dobrą opinie... kandro nie zbankrutuje bo będzie miało klientów... bo dobrze budują... i to jest ich siłą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Multi Człek Re: kandro-2, pomocy IP: *.polskieradio.pl 19.05.09, 14:17 Pozdrawiam pracownika od Piekuta. Jak tam wasze długi? podobno toniecie w długach i w zobowiązaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eloo Re: kandro-2, pomocy IP: *.polskieradio.pl 19.05.09, 14:12 Multihek - odpadające tynki z elewacji budynków, wadliwie zainstalowana elektryka etc. (długo wymieniac)Piekut- słyszałem o bardzo powaznych problemach finansowych i o długach. Kandro 2 - polecam ! (popytajcie mieszkancow - dalszy koment. zbedny) W Piasecznie nie ma lepszego i solidniejszego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 22:41 Witam Przymierzałem się do zakupu mieszkania w nowej inwestycji Kandro 2 i niestety nie zdecydowałem się . Umową którą proponują ma wiele dziwnych dla potencjalnego nabywce sformułowań zaś sama inwestycja biorąc pod uwagę że pomieści 100 mieszkań ma małe zaplecze na np. place zabaw no i nie ma raczej szans na drugie miejsce parkingowe a w okolicy naprawdę nie ma gdzie zaparkować samochodu . Jeżeli ktoś chce traktować przyszłe mieszkanie jako noclegownię i nie jest dla niego istotne miejsce zabaw dla dziecka i ewentualnie oklica przyjazna do spacerów oraz posiada jeden samochód na wspólne odjazdy z całą rodziną do miejsca pracy to jak najbardziej po zaakceptowaniu oczywiście umowy powinien się zdecydować , ja niestety nie szukam noclegowni tylko mieszkania które posłuży mi trochę i gdzie w spokoju będzie można spokojnie wychowywać dzieciaki . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwil Re: kandro-2, pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.09, 21:51 A jaką cenę Ci zaproponowali i o jakich zapisach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 15:00 Jest kilka zapisów które mi nie odpowiadały ale najlepszy jest ten : "Strony postanawiają , że niniejsza Umowa może zostać na życzenie i na koszt Kupującego potwierdzona w formie aktu notarialnego w terminie uzgodnionym przez Strony pod warunkiem dokonania przez Kupującego wpłaty nie mniejszej niż 30% wartości przedmiotu umowy." Dodam tylko że harmonogram wpłat jest następujący w ciągu pierwszego miesiaca od podpisania uowy 20 % w nastepnym 60% (!!!) wartości mieszkania . Czyli umowę w formie aktu notarialnego żeby zabezpieczyć się przed ewentualnym upadkiem develowera uzyskujesz po włacie 80% wartości mieszkania (a spróbuj powiedzieć że chcesz się zabezpieczyć i nie daj boże żeby prezes kandro to usłyszał bo strzeli wykład pod tytułem jesteśmy najlepsi i nigdy nie upadniemy) . Dodatkowo gdyby bank się opóźnił z przyznaniem kredytu (a pierwsze 20% miął być moim wkładem własnym ) developer ma prawo odstąpić od umowy po opóźnieniu 30 dniowym . No i wielka szkoda że w Kandro są tak pewni swojej wielkości że rozmowa z nimi nie jest wcale miła i przyjemna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: kandro-2, pomocy IP: *.datacomsa.pl 25.11.09, 11:22 Ja też byłam zainteresowana - nie ma czegoś takiego jak upadłość działalności gospodarczej. Bałam się podpisać taką umowę po konsultacjach z prawnikami, poza tym, układy mieszkań, tanie materiały budowlane , widoki itp. Odradzam- a Prezesem to może się nazywać jak założy Spółkę prawa handlowego, a nie działalność, gdzie nie ma nawet kapitału, życzę powodzenia wszystkim odważnym, który powierzą "Panu Prezesowi" swoje ciężko uzyskane pieniądze z kredytu bankowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.gar.vectranet.pl 23.05.09, 15:31 "ja niestety nie szukam noclegowni tylko mieszkania " Mam podobne odczucia, my bylismy zainteresowani zakupem, skuszeni promocją od 4000zł za m2 Na tak było: - dobrze wyglądające poprzednie inwestycje - zadowolenie mieszkańców tych inwestycji, słowo klucz Kandro rzucone w Piasecznie to brak narzekań i zadowolenie mieszkańców - profesjonalna, według mnie najlepsza w całym Piasecznie obsługa w biurze - cena w promocji Jednak wydaje mi się, że teraz coś nie tak jest z tymi plusami, bo na nie, cała reszta oprócz ceny!! - widok z okien na magazyny - wokół teren przemysłowy - kolor elewacji (ja pier...le można naświetlić sobie oczy tą żarówą) - całość z betonu (nawet barierki balkonów!!!) - brak miejsc do rekreacji np. wspomaniny spacer z dziećmi - mała działka chyba tylko 5000m2 czyli 50m2 na mieszkanie (czy nawet 3000, nie pamiętam)!!! - pachniało taniochą wykończenie - tanie plastikowe okna, mała liczba okien, nie wiem jakby w końcu wyglądały klatki, windy itd ale jak ktoś oszczędza na dodatkowym oknie za 400zł to zaoszczędzi na innych rzeczach. - ogólna architektura budynku bardziej przypomina blok socjalny niż nawet podstawowy produkt komercyjny XXI wieku - harmonogram płatności 90% musiałbym wpłacić do sierpnia a klucze odebrałbym w grudniu odpuściliśmy sobie, cena to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.gar.vectranet.pl 23.05.09, 15:33 na nie, cała reszta oprócz ceny!! (...) zapomniałem o najważniejszym - bardzo dziwne (słabe) rozkłady mieszkań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 16:43 Zgadzam się bardzo dziwny rozkład mieszkania , jak można wypuścić mieszkanie 72 metrowe z jedną łazienką . Co do taniego wykończenia to okna w pokojach są bardzo małe i nie wiem czy to jest normalne ale przy obchodzeniu mieszkań wszedłem do jednego gdzie była położona instalacja wodna przed wylaniem wylewek . Wszystko było położone nie przy ścianach tylko na skos przez sam środek pokoju a do tego wężami gumowymi . Nie jestem fachowcem ale jak mój znajomy się budował to do wody kupował rury z odpowiednią zawartością miedzi i twierdził że to jest istotne a tutaj całe życie będzie ktoś pił wodę która została doprowadzona do kranu wężem gumowym a do tego wszędzie będą pod powierzchnią mieszkalną linie wodne a z tego co kiedyś pamiętam w mieszkaniach dla dobrego snu i samopoczucia ludzie badali którędy idzie żeby się na przykład dobrze wysypiać . Ale jak napisałem nie jestem fachowcem i może wszędzie tak się teraz robi . co ciekawe kandro zostawia sobie wszystkie mieszkania (chyba 30) na najwyższych kondygnacjach tego jednoklatkowego budynku tłumacząc że będą sprzedawać w "lepszych czasch" a zapewne z tamtych mieszkań jest najlepszy widok no i są dzieki temu najatrakcyjniejsze a te "gorsze" chcą sprzedać nam naiwnym którzy się skuszą na ich promocje. Szukając mieszkania nawet na tym forum nie było negatywnych wpisów i dopiero teraz dyskusja ożyła jak widzę nie tylko ja miałem podobne opinie o tej inwestycji . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a1k2f Re: kandro-2, pomocy 05.09.09, 08:25 myślę o zakupie mieszkania na jarzabka, jestem raczej pozytywnie zaskoczony, jak ktoś ma coś do zarzuceniaco do jakości i obsługi to proponuję usługi multi heka. Jednak chodzi mi głownie o bezpieczeństwo inwestycji. Czy jest może ktoś zainteresowany zakupem? Proponuje wspólne sprawdzenie kandro w wywiadowni gospodarczej w celu zminimalizowania kosztów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puker Re: kandro-2, pomocy IP: 212.244.157.* 03.11.09, 17:43 Siemka kupiłem tam mieszkanie, 57 metrów dobra cena i bez zdzeirania za graż. Obserwowalem ta rozmowe od pewnego czasu ta rozmowe i musze przyznac ze sie zaniepokoilem troszke po tych bredniach oredytach upadaniu firmy itp. za 6 tygodni odbieram klucze oddane bedzei przed terminem takze jest okey. Jak sie okazalo nei przeplacilem za mieszkanie w Piasecznie :) ani w Wraszawie. Osobiscie nie szukalem mieszkania w Warszawie, mieszkam teraz w ścisłym centrum, jak gotuje jajka to patrze na pałac kultury i mam dość wielkomiejskiego życia :) Co do firmy owszemprzyznaje architektura nadwyraz prosta, nie wyrużniająca się niczym konkretnym, jak sie okazalo kolor elewacji pasuje mi, a wzrok mi si enie naswietla. Bylem ostatnio w środku, mieskanie , klatki schodowe itp bardzo fajnie wykonane, nikt na niczym nie oszczedzal, ogrodnik przyszedl rozwina trawe i wszystko wyglada naprawde przyzwiocie. Co do balkownów super sparaw nei trzeba bedzie zaslaniac jakimis pseudo bambusami tego co stawiam na balkonie :). Kwestia gustu naprawde odnośnie wygladu, co do rozkladu mieszkań, nie mam na co nażekać nawet jakbym mial 100 metrowe mieszaknie to bym zrobil jedna lazienke, zapprzeproszeniem jedna (_|_) na dwoch kibelkach ciezko jest sie zalawtic :) Jak narazie zadowolony wszystko okey i musze przyznac ze kontakt z firma wzorowy. Apropos na bemowie za ciut wieksze pieniadze moj kolega kupil mieszkanie od jakiegos dewelopera, no naprawde porzal sie boze :) Powodzenia i do tych ktorzy sie zdecydowali: do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqrat Re: kandro-2, pomocy IP: *.mgsp.pl 04.11.09, 01:32 ciesz sie dopiero wtedy jak otrzymasz akt notarialny. a z tym moze byc roznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puker Re: kandro-2, pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:20 Akt notarialny w ten piątek czyli trzy miechy po odebraniu kluczy, jak widać można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: 77.222.253.* 09.12.09, 20:08 Witam sąsiada;) też lada dzień odbieram klucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: 77.222.253.* 09.12.09, 20:29 Postanowiłem stworzyć forum dla tego dewelopera www.kandro2.fora.pl/ zapraszam wszystkich mieszkańców, a szczególnie osoby które kupiły mieszkanie na ul. Jarząbka. Administrator ;) Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 Re: kandro-2, pomocy 09.12.09, 20:34 Gość portalu: grant napisał(a): > Postanowiłem stworzyć forum dla tego dewelopera www.kandro2.fora.pl/ > zapraszam wszystkich mieszkańców, a szczególnie osoby które kupiły mieszkanie > na ul. Jarząbka. To śpiewałem ja - Jarząbek. > > Administrator ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 09.05.10, 01:29 to są rury od grzejników, nie od wody... tak się kładzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: kandro-2, pomocy IP: 217.153.117.* 12.02.10, 14:49 Witam, Szukam nr telefonu do prezesa lub jakiejkolwiek innej osoby decyzyjnej w tej firmie... Czy ktoś mógłby mi pomóc? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: *.devs.futuro.pl 09.03.10, 08:59 sadzę ze wystarczy podjechac do ich biura i moze zastaniem prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:28 Róznica może i jest ale był taki okres że Kandro sprzedawało po 4tys za m,a Multi_Hekk po 2,2tys za m.Czy jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jak sie jakis klient wychyla to go odwiedza ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 19:26 z Wolomina i sie przestaje wychylac zaden z radnych dzielnicy i rady Warszawy nie odwazyl sie zeby teren po Plasomacie przeznaczyc na potrzeby mieszkancow - a ty chcesz zeby sie klienci wychylili ??? zgrzytaja zebami i licza, ze w koncu moze dostana "mieszkanko" i jeszcze tylo kredycik i wio po mebelki Odpowiedz Link Zgłoś
1axa Re: kandro-2, pomocy 27.03.10, 10:56 Telefon do biura podany jest na stronie Kandro. Odebraliśmy mieszkanie z zaufanym fachowcem, długo mierzył i sprawdzał i ...był dosłownie zachwycony stanem mieszkania. Nie było się do czego przyczepić. Jedynie 2 gniazdka były nierówno (ok. 5 cm), ale gniazdek miało wg umowy nie być,a są ( i to dobrej firmy).ściany są 2 razy pomalowane,a wg umowy nie miały być, więc ok, dla nas to duża oszczędność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: kandro-2, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 11:49 W Piasecznie to najlepsza miejscowka bez dwoch zdan ostatnio jezdzilem z wujkiem po domach developerskich bo wujek troche kasy wyjal z automatow i chcial robic inwestycje bardzo przyjemna inwestycja - mozna kupowac wujek juz byl zdecydowany zeby tutaj wchodzic pod wynajem dla studenciakow ale znalezlismy miejscowke blizej centrum i ostro negocjowalismy w kandro wujek zszedl do jakich 5 i pol klockow za em kwa to wygladalo na dobra cenke do akceptacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: kandro-2, pomocy IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.10, 22:19 A dlaczego Kandro-2. Czy ktoś wie co oznacza ta dwójka w nazwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 18.02.11, 20:33 No jak tam "zadowoleni" mieszkańcy Kandro przed I rozprawą sądową w związku z brakiem zainteresowania usunięciem wad przez tego Developera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wady Re: kandro-2, pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 13:52 A o jakie wady chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś