Dodaj do ulubionych

kandro-2, pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:07
Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w Piasecznie od tego
developera www.kandro-2.pl Czy ktos zna tego developera? Prosze o
pomoc bo musze podjac decyzje 'juz'

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gabryella Re: kandro-2 06.10.08, 13:38
      to jeden z najlepszych na rynku piaseczyńskim, nie pchaj się w Multi-Hekk i w
      Piekuta. Ładne segmenty pobudował przy Jana Pawła JANSAN aż przyjemnie popatrzeć
      www.jansan.com.pl/O_JPII.htm
      • Gość: znawca Re: kandro-2 IP: *.chello.pl 06.10.08, 13:58
        Za 6200 zł w Piasecznie to jakies 2500 zł za duzo! Chyba rozum
        zostawiles!
        • Gość: gosc Re: kandro-2 IP: 195.245.213.* 06.10.08, 15:37
          Do znawcy. Znawca to jesteś ale chyba nie rynku nieruchomości 6200 -
          2500 to jest 3700. Za to chcesz kupić mieszkanie w Piasecznie, to
          chyba przeleć się tylko na Multi Hekk i więcej nie wypowiadaj się.
          Co do Kandro-2 to mieszkam w jednej z ich pierwszych inwestycji i
          chwalę sobie.Oddane w terminie, estetyczne budynki, ja przynajmniej
          miałam zero usterek. Lecz przyznam ,że ostatnio przejeżdżałam koło
          ich nowej inwestytcji i zaczynają niestety schodzić z jakości.
          Wizualnie też nie jest to na co ich kiedyś było stać.
          • Gość: kuba Naganianie trwa!!! IP: *.centertel.pl 06.10.08, 15:50
          • Gość: znawca Re: kandro-2 IP: *.chello.pl 06.10.08, 15:59
            A ty ile chcesz pacic za mieszkanie w Piasecznie ? Mysle ze 3700 to
            dobra cena przeciez to nie jest Warszawa ! A co do Multi Heka to
            widac mozna zbudowac tanio i zarabiac na tym !Poczekamy do
            przyszlego roku i zobaczymy kto ma racje!
            • Gość: mexxi2 Re: kandro-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:53
              witam, ja mam już drugie mieszkanie od tego developera i polecam
              gorąco- jakość, terminy, obsługa gwarancyjna bez zarzutu. Miałam
              mieszkanie w 2 ich inwestycji, teraz mam w ostatniej i nie
              zauważyłam spadku w jakości. Estetyka to rzecz gustu.
            • Gość: elem Re: kandro-2 IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 19:00
              Można - tylko jakim kosztem. Wybierz się do Piaseczna i popytaj, co
              sądzą ludzie o tej firmie. W szczególności polecam popytanie o
              Titanica oraz o Osiedle Słowicza, albo wygooglowanie tych tematów.
          • Gość: dgssh Re: kandro-2 IP: 167.236.248.* 10.03.09, 12:49
            ty za to jestes znawca wielkim skoro za mieszkanie w piasecznie
            chcesz placic wiecej niz na woli i wlochach gdzie u doweloperow
            mozna juz kupic ponizej 6k PLN za metr, a to jest warszawa
            i akurat 3,7k PLN za metr w piasecznie to dokladnie tyle ile teraz
            mozna za to placic, biorac pod uwage ze na bialolece sa juz oferty
            na wtornym po 5k PLN (duzo) a trafiaja sie nawet i do 4k PLN za metr
            mieszkania w piasecznie w 2010 beda kosztowac nie wiecej niz
            rzeczone 3,7k PLN a jesli ktos bedzie placil wiecej to bedzie
            ciezkim idiota, dokladnie takim samym jak ten ktory dzis zaplaci
            6,2k PLN za metr w piasecznie
            bosze skad w tym kraju tyje jeleni, ktorzy daja sie rznac w tyl i
            jeszcze probuja byc z tego dumni ze ich deweloper popycha bez
            wazeliny
        • Gość: gość Re: kandro-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:04
          inwestycja realizowana przez JANSAN SP. Z O.O. przy J.PAWŁA II 9
          to bardzo atrakcyjna lokalizacja-ścisłe centrum miasta, jednocześnie
          ciche i usytuowane przy przystankach autobusowych,urzędach, bankach,
          i ośrodkach zdrowia, przedszkolu,szkole,sklepach i innych podobnych,
          ładnie i estetycznie wykonane,bez jeżdżących samochodów pod oknami,z
          terenem do wypoczynku na końcu działki-od strony rzeczki i stawiku,
          a nie na peryferiach gdzie nie ma infrastruktury towarzyszącej
          przydatnej młodym małżeństwom oraz ludziom starszym- cena adekwatna
          do oferty, zawsze można negocjować-chcący może dużo, niekoniecznie
          gadać.
    • Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 13.10.08, 11:43
      Witaj,

Kandro-2 to działalność gospodarcza Pewnego Pana. Zastanów się w
      obecnej sytuacji czy kupować od Pana W. Dzisiaj prowadzi działalność
      gospodarczą a jutro już nie. Lepiej zainwestuj swoje pieniądze w
      Spółkę, która w razie upadku ma syndyka i nie tak łatwo zamknąć
      spółke z o.o.. Dziwię się, że jeszcze nikt na ten temat nie napisał.
      Ta firma nie bierze kredyów i finansuje się z Państwa pieniędzy, w
      obecnej sytuacji przy spadku sprzedaży kto dokończy budowy?
      • Gość: Mazi Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 27.11.08, 12:58
        Tak, zgadzam się, że to pierwszy developer zagrożony upadłością tzn.
        zamknięcem działaności gospodarczej - banki nie udzielają kredytów
        firmom developerskim. Ja miałem kupić ich inwestycję, ale po
        przeanalizowaniu dokumentów zrezygnowałem - lepiej kupić coś co już
        stoi gotowe. Boję się, że nie dokończą inwestycji - słusznie nie
        mają kredytu w banku.
        • Gość: laar Re: kandro-2, pomocy IP: *.eranet.pl 27.11.08, 21:01
          coś się mocna pomyliło, Titanic, os. Słowicza itp. to dzieło firmy Multihekk, a
          nie Kandro. Wiadomość że to pierwszy deweloper zagrożony upadkiem to niby na
          jakiej podstawie??? Nie do końca chyba wiecie o czym piszecie. A to że nie maja
          kredytu w banku to niby źle czy dobrze, jak wam sie wydaje???
          • Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 29.11.08, 10:17
            Witajcie,
            Już pisałam na ten temat, że brak kredytu w banku na wybudowanie
            osiedla to ogromne ryzyko dla kupującego klienta. My klienci nie
            wiemy ile mieszkań jest sprzedanych, jeśli 50 % to bedzie bardzo
            trudno dokończyć inwestycję, przy założeniu, że już udzielają
            bonifikat i promocji, bo jeśli można kupić mieszkanie za 7000 zł.
            (gotowe) na Ursynowie to po co kupować w Piasecznie.
            Multi Hekk, prowadzi jeszcze inne działalności i są spółką z o.o., a
            działalność gospodarcza to dzisiaj jest a jutro już nie.
            A Ty to chyba jesteś pracownikiem Kandro-2, że ich tak bronisz.
            Zapytaj każdego analityka bankowego czy łatwiej kredyt w banku na
            zakup mieszkania dostać na inwestycję , którą finansuje bank czy Pan
            W, który ma działalność gospodarczą bez finansowania bankowego.
            Pozdrawiam
            • Gość: laar Re: kandro-2, pomocy IP: *.eranet.pl 29.11.08, 16:39
              Nie jestem pracownikiem Kandro i w dalszym ciagu nie wiem dlaczego
              łączysz Myltihekka (totalne bagno) z całkiem solidną firma jaką jest
              Kandro-2. Wystarczy odwiedzić osieldla wybudowane prze obu
              deweloperów by dostrzec oczywistą różnice. Nie wiem jakie masz
              intencje mieszając ze soba te dwie firmy i nadal mam wątpliwości czy
              wiesz o czym piszesz. Z firmą Kandro-2 łączy mnie tylko kupione od
              nich mieszkanie, oddane w terminie, z pełną infrastukturą i obsługą
              gwarancyjną. Nie budują może "apartamentów" ale przyrównywanie
              Kandro do Multihekka to albo brak podstawowych informacji o tych
              firmach albo próba deskradytacji Kandra.
              • Gość: krzempus moi pracownicy to wiedza jak sie pisze desekracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 16:59
                ale moja firma na smolnej to dobra jest
              • Gość: coco Re: kandro-2, pomocy IP: *.gprs.plus.pl 01.12.08, 14:50
                To nie ja ich łączę, lecz Ty użyłeś porównania tych dwóch
                developerów. O jakosci nikt tu nie pisał. Przeczytaj wszystkie posty
                i sam zobaczysz kto rozwinął ten wątek. Może i solidną była, ale
                teraz ciężkie czasy przyszły i kto od nich kupi - nikt bo nie wielu
                stać na kredyt! a oni nie mają kredytu w banku.
                Zdania nie zmienię - KANDRO-2 pierwsze zbankrutuje!
                A popracuj nad pisownią.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Radek Re: kandro-2, pomocy IP: *.it.pl 01.12.08, 16:27
                  Mieszkalem 3 lata na osiedlu zbudowanym przez Kandro2 i wedlug mnie sa to
                  swietnie wykonane osiedle, tez na Jana Pawla ale poniedzy ulicami Wojska
                  Polskiego i Powstancow Warszawy.
                  Nie wiem czy zbankrutuje, tego nikt nie wie, ale jezeli chodzi o jakosc i
                  standard wykonania to polecam.
                  • Gość: cvbnm Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 07.12.08, 19:58
                    ludzie z multiheku chyba zazdroszczą że kandro-2 ma dobrą opinie...
                    kandro nie zbankrutuje bo będzie miało klientów... bo dobrze budują...
                    i to jest ich siłą...
                • Gość: Multi Człek Re: kandro-2, pomocy IP: *.polskieradio.pl 19.05.09, 14:17
                  Pozdrawiam pracownika od Piekuta. Jak tam wasze długi? podobno
                  toniecie w długach i w zobowiązaniach.
      • Gość: Eloo Re: kandro-2, pomocy IP: *.polskieradio.pl 19.05.09, 14:12
        Multihek - odpadające tynki z elewacji budynków, wadliwie
        zainstalowana elektryka etc. (długo wymieniac)Piekut-
        słyszałem o bardzo powaznych problemach finansowych i o długach.

Kandro 2 - polecam ! (popytajcie mieszkancow - dalszy koment.
        zbedny)
        W Piasecznie nie ma lepszego i solidniejszego dewelopera.
        • Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 22:41
          Witam
          Przymierzałem się do zakupu mieszkania w nowej inwestycji Kandro 2 i niestety
          nie zdecydowałem się . Umową którą proponują ma wiele dziwnych dla potencjalnego
          nabywce sformułowań zaś sama inwestycja biorąc pod uwagę że pomieści 100
          mieszkań ma małe zaplecze na np. place zabaw no i nie ma raczej szans na drugie
          miejsce parkingowe a w okolicy naprawdę nie ma gdzie zaparkować samochodu .
          Jeżeli ktoś chce traktować przyszłe mieszkanie jako noclegownię i nie jest dla
          niego istotne miejsce zabaw dla dziecka i ewentualnie oklica przyjazna do
          spacerów oraz posiada jeden samochód na wspólne odjazdy z całą rodziną do
          miejsca pracy to jak najbardziej po zaakceptowaniu oczywiście umowy powinien się
          zdecydować , ja niestety nie szukam noclegowni tylko mieszkania które posłuży mi
          trochę i gdzie w spokoju będzie można spokojnie wychowywać dzieciaki .
          Pozdrawiam
          • Gość: liwil Re: kandro-2, pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.09, 21:51
            A jaką cenę Ci zaproponowali i o jakich zapisach mówisz?
            • Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 15:00
              Jest kilka zapisów które mi nie odpowiadały ale najlepszy jest ten :
              "Strony postanawiają , że niniejsza Umowa może zostać na życzenie i na koszt
              Kupującego potwierdzona w formie aktu notarialnego w terminie uzgodnionym przez
              Strony pod warunkiem dokonania przez Kupującego wpłaty nie mniejszej niż 30%
              wartości przedmiotu umowy."
              Dodam tylko że harmonogram wpłat jest następujący w ciągu pierwszego miesiaca od
              podpisania uowy 20 % w nastepnym 60% (!!!) wartości mieszkania . Czyli umowę w
              formie aktu notarialnego żeby zabezpieczyć się przed ewentualnym upadkiem
              develowera uzyskujesz po włacie 80% wartości mieszkania (a spróbuj powiedzieć że
              chcesz się zabezpieczyć i nie daj boże żeby prezes kandro to usłyszał bo strzeli
              wykład pod tytułem jesteśmy najlepsi i nigdy nie upadniemy) . Dodatkowo gdyby
              bank się opóźnił z przyznaniem kredytu (a pierwsze 20% miął być moim wkładem
              własnym ) developer ma prawo odstąpić od umowy po opóźnieniu 30 dniowym . No i
              wielka szkoda że w Kandro są tak pewni swojej wielkości że rozmowa z nimi nie
              jest wcale miła i przyjemna.

pozdrawiam
              • Gość: lola Re: kandro-2, pomocy IP: *.datacomsa.pl 25.11.09, 11:22
                Ja też byłam zainteresowana - nie ma czegoś takiego jak upadłość
                działalności gospodarczej. Bałam się podpisać taką umowę po
                konsultacjach z prawnikami, poza tym, układy mieszkań, tanie
                materiały budowlane , widoki itp. Odradzam- a Prezesem to może się
                nazywać jak założy Spółkę prawa handlowego, a nie działalność, gdzie
                nie ma nawet kapitału, życzę powodzenia wszystkim odważnym, który
                powierzą "Panu Prezesowi" swoje ciężko uzyskane pieniądze z kredytu
                bankowego.
          • Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.gar.vectranet.pl 23.05.09, 15:31
            "ja niestety nie szukam noclegowni tylko mieszkania "

Mam podobne odczucia, my bylismy zainteresowani zakupem, skuszeni
            promocją od 4000zł za m2

Na tak było:
            - dobrze wyglądające poprzednie inwestycje
            - zadowolenie mieszkańców tych inwestycji, słowo klucz Kandro
            rzucone w Piasecznie to brak narzekań i zadowolenie mieszkańców
            - profesjonalna, według mnie najlepsza w całym Piasecznie obsługa w
            biurze
            - cena w promocji

Jednak wydaje mi się, że teraz coś nie tak jest z tymi plusami, bo
            na nie, cała reszta oprócz ceny!!
            - widok z okien na magazyny
            - wokół teren przemysłowy
            - kolor elewacji (ja pier...le można naświetlić sobie oczy tą żarówą)
            - całość z betonu (nawet barierki balkonów!!!)
            - brak miejsc do rekreacji np. wspomaniny spacer z dziećmi
            - mała działka chyba tylko 5000m2 czyli 50m2 na mieszkanie (czy
            nawet 3000, nie pamiętam)!!!
            - pachniało taniochą wykończenie - tanie plastikowe okna, mała
            liczba okien, nie wiem jakby w końcu wyglądały klatki, windy itd ale
            jak ktoś oszczędza na dodatkowym oknie za 400zł to zaoszczędzi na
            innych rzeczach.
            - ogólna architektura budynku bardziej przypomina blok socjalny niż
            nawet podstawowy produkt komercyjny XXI wieku
            - harmonogram płatności 90% musiałbym wpłacić do sierpnia a klucze
            odebrałbym w grudniu

odpuściliśmy sobie, cena to nie wszystko
            • Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.gar.vectranet.pl 23.05.09, 15:33
              na nie, cała reszta oprócz ceny!!
              (...)
              zapomniałem o najważniejszym - bardzo dziwne (słabe) rozkłady
              mieszkań!!!
              • Gość: Gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 16:43
                Zgadzam się bardzo dziwny rozkład mieszkania , jak można wypuścić mieszkanie 72
                metrowe z jedną łazienką .

Co do taniego wykończenia to okna w pokojach są bardzo małe i nie wiem czy to
                jest normalne ale przy obchodzeniu mieszkań wszedłem do jednego gdzie była
                położona instalacja wodna przed wylaniem wylewek . Wszystko było położone nie
                przy ścianach tylko na skos przez sam środek pokoju a do tego wężami gumowymi .
                Nie jestem fachowcem ale jak mój znajomy się budował to do wody kupował rury z
                odpowiednią zawartością miedzi i twierdził że to jest istotne a tutaj całe życie
                będzie ktoś pił wodę która została doprowadzona do kranu wężem gumowym a do tego
                wszędzie będą pod powierzchnią mieszkalną linie wodne a z tego co kiedyś
                pamiętam w mieszkaniach dla dobrego snu i samopoczucia ludzie badali którędy
                idzie żeby się na przykład dobrze wysypiać . Ale jak napisałem nie jestem
                fachowcem i może wszędzie tak się teraz robi . co ciekawe kandro zostawia sobie
                wszystkie mieszkania (chyba 30) na najwyższych kondygnacjach tego
                jednoklatkowego budynku tłumacząc że będą sprzedawać w "lepszych czasch" a
                zapewne z tamtych mieszkań jest najlepszy widok no i są dzieki temu
                najatrakcyjniejsze a te "gorsze" chcą sprzedać nam naiwnym którzy się skuszą na
                ich promocje.

Szukając mieszkania nawet na tym forum nie było negatywnych wpisów i dopiero
                teraz dyskusja ożyła jak widzę nie tylko ja miałem podobne opinie o tej inwestycji .

Pozdrawiam
                • a1k2f Re: kandro-2, pomocy 05.09.09, 08:25
                  myślę o zakupie mieszkania na jarzabka, jestem raczej pozytywnie zaskoczony, jak ktoś ma coś do zarzuceniaco do jakości i obsługi to proponuję usługi multi heka. Jednak chodzi mi głownie o bezpieczeństwo inwestycji. Czy jest może ktoś zainteresowany zakupem?
                  Proponuje wspólne sprawdzenie kandro w wywiadowni gospodarczej w celu zminimalizowania kosztów
                  • Gość: Puker Re: kandro-2, pomocy IP: 212.244.157.* 03.11.09, 17:43
                    Siemka kupiłem tam mieszkanie, 57 metrów dobra cena i bez zdzeirania za graż.
                    Obserwowalem ta rozmowe od pewnego czasu ta rozmowe i musze przyznac ze sie
                    zaniepokoilem troszke po tych bredniach oredytach upadaniu firmy itp. za 6
                    tygodni odbieram klucze oddane bedzei przed terminem takze jest okey. Jak sie
                    okazalo nei przeplacilem za mieszkanie w Piasecznie :) ani w Wraszawie.
                    Osobiscie nie szukalem mieszkania w Warszawie, mieszkam teraz w ścisłym centrum,
                    jak gotuje jajka to patrze na pałac kultury i mam dość wielkomiejskiego życia :)
                    Co do firmy owszemprzyznaje architektura nadwyraz prosta, nie wyrużniająca się
                    niczym konkretnym, jak sie okazalo kolor elewacji pasuje mi, a wzrok mi si enie
                    naswietla. Bylem ostatnio w środku, mieskanie , klatki schodowe itp bardzo
                    fajnie wykonane, nikt na niczym nie oszczedzal, ogrodnik przyszedl rozwina trawe
                    i wszystko wyglada naprawde przyzwiocie. Co do balkownów super sparaw nei trzeba
                    bedzie zaslaniac jakimis pseudo bambusami tego co stawiam na balkonie :).
                    Kwestia gustu naprawde odnośnie wygladu, co do rozkladu mieszkań, nie mam na co
                    nażekać nawet jakbym mial 100 metrowe mieszaknie to bym zrobil jedna lazienke,
                    zapprzeproszeniem jedna (_|_) na dwoch kibelkach ciezko jest sie zalawtic :) Jak
                    narazie zadowolony wszystko okey i musze przyznac ze kontakt z firma wzorowy.
                    Apropos na bemowie za ciut wieksze pieniadze moj kolega kupil mieszkanie od
                    jakiegos dewelopera, no naprawde porzal sie boze :) Powodzenia i do tych ktorzy
                    sie zdecydowali: do zobaczenia :)
                    • Gość: aqrat Re: kandro-2, pomocy IP: *.mgsp.pl 04.11.09, 01:32
                      ciesz sie dopiero wtedy jak otrzymasz akt notarialny. a z tym moze byc roznie
                      • Gość: Puker Re: kandro-2, pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:20
                        Akt notarialny w ten piątek czyli trzy miechy po odebraniu kluczy, jak widać
                        można :)
                    • Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: 77.222.253.* 09.12.09, 20:08
                      Witam sąsiada;) też lada dzień odbieram klucze.
                      • Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: 77.222.253.* 09.12.09, 20:29
                        Postanowiłem stworzyć forum dla tego dewelopera www.kandro2.fora.pl/
                        zapraszam wszystkich mieszkańców, a szczególnie osoby które kupiły mieszkanie
                        na ul. Jarząbka.

Administrator ;)

• placek358 Re: kandro-2, pomocy 09.12.09, 20:34
                          Gość portalu: grant napisał(a):

> Postanowiłem stworzyć forum dla tego dewelopera www.kandro2.fora.pl/
                          > zapraszam wszystkich mieszkańców, a szczególnie osoby które
                          kupiły mieszkanie
                          > na ul. Jarząbka.

To śpiewałem ja - Jarząbek.
                          >
                          > Administrator ;)
                          >
                • Gość: asdasd Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 09.05.10, 01:29
                  to są rury od grzejników, nie od wody... tak się kładzie...
    • Gość: bj Re: kandro-2, pomocy IP: 217.153.117.* 12.02.10, 14:49
      Witam,
      Szukam nr telefonu do prezesa lub jakiejkolwiek innej osoby decyzyjnej w tej
      firmie... Czy ktoś mógłby mi pomóc?
      Dzięki
      • Gość: grant Re: kandro-2, pomocy IP: *.devs.futuro.pl 09.03.10, 08:59
        sadzę ze wystarczy podjechac do ich biura i moze zastaniem prezesa
        • Gość: gość Re: kandro-2, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:28
          Róznica może i jest ale był taki okres że Kandro sprzedawało po 4tys
          za m,a Multi_Hekk po 2,2tys za m.Czy jest różnica.
          • Gość: jacek jak sie jakis klient wychyla to go odwiedza ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 19:26
            z Wolomina i sie przestaje wychylac

zaden z radnych dzielnicy i rady Warszawy nie odwazyl sie zeby teren
            po Plasomacie przeznaczyc na potrzeby mieszkancow - a ty chcesz zeby
            sie klienci wychylili ???

zgrzytaja zebami i licza, ze w koncu moze dostana "mieszkanko" i
            jeszcze tylo kredycik i wio po mebelki
      • 1axa Re: kandro-2, pomocy 27.03.10, 10:56
        Telefon do biura podany jest na stronie Kandro.
        Odebraliśmy mieszkanie z zaufanym fachowcem, długo mierzył i sprawdzał i ...był
        dosłownie zachwycony stanem mieszkania. Nie było się do czego przyczepić.
        Jedynie 2 gniazdka były nierówno (ok. 5 cm), ale gniazdek miało wg umowy nie
        być,a są ( i to dobrej firmy).ściany są 2 razy pomalowane,a wg umowy nie miały
        być, więc ok, dla nas to duża oszczędność.
    • Gość: jacek Re: kandro-2, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 11:49
      W Piasecznie to najlepsza miejscowka bez dwoch zdan

ostatnio jezdzilem z wujkiem po domach developerskich bo wujek troche kasy wyjal
      z automatow i chcial robic inwestycje

bardzo przyjemna inwestycja - mozna kupowac

wujek juz byl zdecydowany zeby tutaj wchodzic pod wynajem dla studenciakow ale
      znalezlismy miejscowke blizej centrum i ostro negocjowalismy

w kandro wujek zszedl do jakich 5 i pol klockow za em kwa to wygladalo na dobra
      cenke do akceptacji
    • Gość: karol Re: kandro-2, pomocy IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.10, 22:19
      A dlaczego Kandro-2. Czy ktoś wie co oznacza ta dwójka w nazwie?
      • Gość: mieszkaniec Re: kandro-2, pomocy IP: *.aster.pl 18.02.11, 20:33
        No jak tam "zadowoleni" mieszkańcy Kandro przed I rozprawą sądową w związku z brakiem zainteresowania usunięciem wad przez tego Developera?
        • Gość: wady Re: kandro-2, pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 13:52
          A o jakie wady chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka