Dodaj do ulubionych

reklamy deweloperów:D

23.10.08, 12:16
z dodatku nieruchomości do GW, kto to wymyśla takie "reklamy"??
1) reklama która już ukazuje sie jakiś czas, format cała strona
chłopak biegnie w łanach zboża ma ręcę uniesione w górze
u góry napis: daj odpocząć wreszcie rodzicom, na koszulce chłopaka z
kolei napis:Pa pa mamo; na pierwsyzm planie nowe budownictwo
kreatywnego dewelopera
2) jeden z deweloperów zamieścił na ogłoszeniu promującym jego
dzieło budownicze napis o treśći: umowa przedwstepna w formie aktu
notarialnego - uczciwa umowa.:D!!!!

ad 1) tani, prymitywny chwyt
ad 2) głupota? coś co powinno być standardem urasta w reklamie tego
dewelopera do ragi ... jakieoś ekstrasa, deweloper wychodzi na
przeciw i podkresla, że godzi sie na taka formę zawarcia umowy
przedwstepnej; kurcze ludzie płaca ciezkie pieniądze a ten dopiero
w kryzysie godzi sie na zawarcie takiej umowy bo jest
przecież "uczciwy"

Obserwuj wątek
    • Gość: Juzek Re: reklamy deweloperów:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:57
      Reklamy to po prostu ukłon w stronę klienta.
      Dobrego towaru nie trzeba reklamować.
      I tak ludzie wkrótce się rzucą i wykupią
      te resztki co pozostały na rynku.
      KTO NIE KUPI TEN GŁUPI.
      • bogucjusz Re: reklamy deweloperów:D 23.10.08, 17:41
        Gość portalu: Juzek napisał(a):

> KTO NIE KUPI TEN GŁUPI.

Albowiem kto nie kupił - przegrał życie... :-)

- - -
        "Kryzys subprime'ów jest u nas niemożliwy. Jesteśmy społeczeństwem bardziej
        zadomowionym w gospodarce rynkowej, zamożniejszym i rozważniejszym w braniu
        kredytów, niż ci głupi Amerykanie".
        • ksfilipek Re: reklamy deweloperów:D 23.10.08, 19:29
          i co deklu klepiesz to na okragło "kto nie kupił przegrał życie"
          normalnie jakbym cię mogła jeb... chociaż kobietą jestem. Idz się
          powieś szmatławcu i już, bo przegrałeś życie ze swoim pustym
          łbem !!!!!!
          • bogucjusz Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) 23.10.08, 19:48
            A potem pomyśl troszkę...

- - -
            "Kryzys subprime'ów jest u nas niemożliwy. Jesteśmy społeczeństwem bardziej
            zadomowionym w gospodarce rynkowej, zamożniejszym i rozważniejszym w braniu
            kredytów, niż ci głupi Amerykanie".
            • ksfilipek Re: Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) 23.10.08, 19:51
              nie bój sie nie zaleje bo mam usunięty pęcherzyk żółciowy błehehehe
              • Gość: oleg Re: Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) IP: *.spray.net.pl 23.10.08, 20:23
                i rozum tez wycieli z tym woreczkiem?
                • ksfilipek Re: Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) 23.10.08, 20:34
                  następny ku.. tajemniczy tchórz mądry !!!!!
                  • Gość: ech Re: Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) IP: 98.130.2.* 23.10.08, 20:38
                    ec
                  • Gość: oleg Re: Wyluzuj, kobitko, bo cię żółć zaleje... :-) IP: *.spray.net.pl 23.10.08, 20:48
                    ku.... co ku?? moze napisz jasniej to sie wszyscy posmiejemy??

>następny ku.. tajemniczy tchórz mądry !!!!!
                  • niestaly_czytelnik A ty co, Sz.Pani, umoczona w kredycik w CHF za 23.10.08, 23:48
                    1,9 PLN za "apartamentum" przewartościowane x2 blisko centrum (10
                    km)?

A gdzie była jak rozum rozdawali? Zamiast pomnożyć w 2006/2007 na
                    Giełdzie, potem na lokatę, poczekać na spadek i kupić za gotówkę,
                    aaa?
                    • ksfilipek Re: A ty co, Sz.Pani, umoczona w kredycik w CHF z 24.10.08, 07:54
                      no patrz biedny czytelniku nie zdąrzyłam umoczyć i musze się nadal
                      gnieździć w dwóch pokojach na Ochocie, tylko wkurza mnie takie
                      gadanie np. na wątku o reklamie deweloperów - kto nie kupił przegral
                      itp. myślę że ci ludzie są tego świadomi i nie po to wchądzą na ten
                      wątek żeby czytac tak "zjawiskowe" przemyślenia.
                      • Gość: femme Re: A ty co, Sz.Pani, umoczona w kredycik w CHF z IP: *.acn.waw.pl 25.10.08, 00:42
                        O matko, naprawdę nie kumasz o co chodzi z "przegrywaniem życia"?!?
                        • Gość: ja;) Re: A ty co, Sz.Pani, umoczona w kredycik w CHF z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 16:37
                          Nielzy medzik z laski, nie poznalaby ironi nawet jak by ta wyskoczyla z krzakow
                          i kopnela ja w dupsko. Pozazdorscic rozumu, pozazdroscic... mam nadzieje, ze
                          chociaz ladna jestes, bo jak nie, to wroze ciezko przyszlosc:D
                          • femme-fatale Re: A ty co, Sz.Pani, umoczona w kredycik w CHF z 26.10.08, 23:08
                            Urodę można ocenić w zdjęciach z sygnaturki, zdaje się...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka