Gość: . Tereny zalewowe dla developerów i ich klientów :) IP: 195.205.194.* 23.05.10, 11:14 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7921601,Sprawdz__czy_moze_cie_zalac__Nowa_mapa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjacje Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.10, 11:46 W poszukiwaniu niższych cen: Są też profesjonalni negocjatorzy negocjujący na zlecenie (opłata za usługę to niewielka część oszczędności - czyli nic do stracenia), wydają się być najskuteczniejsi na rynku. Najbardziej znanym jest Paweł Gołembiewski tel. 501 619 476 negocjacje (www.Negocjator.Warszawa.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.10, 20:53 O tym człowieku akurat słyszałem, ale sam nie miałem okazji spotkać. W następnym roku będę kupował mieszkanie, nie zaszkodzi spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi King orajt Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.rev.snt.net.pl 24.05.10, 08:50 Bardzo zaszkodzi, bo oszukują ludzi. Sami ze sobą rozmawiają naganiając na tandetne usługi. Każdy sam wytarguje więcej i schowa kasę do kieszeni zamiast dzielić się z naciągaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusssz_Activ Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.10, 01:53 Niby te ceny spadają, developerzy srają po gaciach bo popytu nie ma, a wątek o obniżkach nie ruszony ponad miesiąc. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 18:46 Właśnie! Wszyscy tutaj to tylko mocni w gębie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 22:35 Z usług p. Pawła jako negocjatora korzystałam w zeszłym roku bodaj podczas kupna mieszkanka na Białołęce. Bardzo sobie chwalę, bo faktycznie wytargował dla mnie 20-procentową zniżkę, a to naprawdę spore pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promotion_searcher Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 195.116.133.* 13.07.10, 15:42 hejka wszyscy - marvipol reklamuje nowe ceny w osiedlu Apartamenty Mokotow Park - nowa wakacyjna cena - ale jak sie pojdzie do biura to jeszcze w gratisie mozna dostac miejsce postojowe do tych mieszkan. jak na oferte apartamentow z wlasnym jeziorem to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 195.205.194.* 20.07.10, 09:17 To na terenie zalewowym, czy 20 m dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Pacific residence - promocja wakacyjna 9-12tyś zł 05.08.10, 13:34 Pacific residence - promocja wakacyjna 9-12tyś zł za mieszkania w części niższej. To tylko 60% taniej niż cena początkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Pacific residence - promocja wakacyjna 9-12ty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 18:45 A może w końcu jakieś obniżki dla zwykłych ludzi? Sorry, ale ja osobiście w duszy mam przeceny z 1,5mln na 1mln bo obie te kwoty są dla mnie abstrakcyjne. A życie takie, że segment mieszkan popularnych jakos specjalnie taniec nie chce. Kolega ostatnio sprzedal 50m na Kabatach za 12tys/metr(!!!). Więc jakos mi sie w te wasze wszehobecne obnizki wierzyc po prostu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
panidyrektor100 Re: Pacific residence - promocja wakacyjna 9-12ty 26.05.12, 01:44 Promocja... W takiej promocji nie chciałabym mieszkać... panidyrektor.blogspot.com/2012/05/solec-24-pacific-residence-inspirowana.html Kilka słów o Inwestycji Plażowo - Architektonicznej :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 212.180.168.* 21.09.10, 17:09 caa capital art apartments do - 15% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alandy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:49 dolcan - również do - 15 % sawadevelopment 4 pok. 92 m za 620 tys(6,7 tys) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgw Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.chello.pl 17.10.10, 19:41 Ktoś wie czy można jeszcze kilka % urwać czy to ostateczna oferta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdg Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.159.7.66.static.crowley.pl 01.10.10, 11:23 x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbking Bmi- Nowy Dwór Mazowiecki 3900zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 13:51 Co prawda napisane jest, że od 3900zł/m. Cokolwiek miałoby to oznaczać, ale dla oka i portfela zawsze miły widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowodworski24.pl Re: Bmi- Nowy Dwór Mazowiecki 3900zł IP: *.centertel.pl 15.11.13, 16:53 3900zł za metr mieszkania bez balkonu. Z balkonem 4200zł. Do targów oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz_promocji Marvipol odpuszcza ceny w Villa Avanti IP: *.181.202.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.10, 14:15 Obnizyli ceny nawet o 100 tysi na mieszkaniu. Nie podaja tego na stronie internetowej tylko w trakcie romzow w Biurze. Njalepiej rozmawiac z kobieta ktora nazywa sie Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
osiedleksiazenice Promocja na domy i działki 15.10.10, 11:43 Zapraszamy do zapoznania się z promocją - już od 134zł/mkw działki. W promocji również połowa bliźniaka APS -91 /na wybranych działkach/ - 340 tys w stanie surowym ZAMKNIĘTYM Działki domy znajdują się na Osiedlu Książenice, 4km od Grodziska Mazowieckiego - duże Osiedle, otoczone lasami, na Osiedlu szkoła, przedszkole, strefa handlowo- usługowa. Szczegóły promocji pod numerem 22-734 32 86 oraz 668 815 170 więcej informacji na www.osiedleksiaznice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dancer Re: Promocja na domy i działki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 11:02 134 PLN za mkwa działki na tym zagaciu??!! Żal!!! Działki w pobliskim Jaktorowie dużo tańsze, a i stacja kolejowa jest pod nosem. Książenice??!! Żal!!!! A propos. Czy droga na osiedle już gotowa? Czy nadal dojazd po nierówno ułożonych płytach monowskich.? Odpowiedz Link Zgłoś
dree Czy to możliwe w Warszawie cena za m2 3 660 polski 18.11.10, 17:19 Tak w Ekoparku, tyle kosztuje m2 piwnicy he he he. A były kiedyś takie czasy na rynku, gdzie tyle kosztowały mieszkania. Eh kto to pamięta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parsifal-s Re: Czy to możliwe w Warszawie cena za m2 3 660 p 18.08.13, 15:43 wiadomo, że ceny idą w górę jak i zarobki nie ma się co dziwić i porównywać, w warszawie to za ok 5 tys za m2 spokojnie można coś znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidei Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 18:59 Gant ma grudniową promocję 6%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.aster.pl 23.12.10, 10:26 No u nich jest od 5 tyś za metr, ale jeszcze lepsze promocję są w innych miastach np. wykończenie mieszkania w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilunia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.10, 10:37 Gant ma również korzystną wymianę starego mieszkania na nowe, ja skorzystałem i bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.aster.pl 18.01.11, 10:05 A teraz orientujecie się co Gant szykuje w promocji? Mam chrapkę na Odrę Tower ale chcę wyłapać dobrą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilunia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 20:12 inwestycja sama w sobie jest bardzo atrakcyjna i ma spore zainteresowanie, więc nie wiem czy Gant zdecyduje się jeszcze na jakieś super promocje, oczywiście możesz czekać tylko uważaj by w ogóle się załapać na mieszkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.aster.pl 19.01.11, 09:13 No, ale z tego co wiem to oni prędzej czy później robią jakąś promocję. Najbardziej to wykończenie mieszkania by mnie zadowoliło, ale właśnie jest ryzyko, że teraz pójdą najlepsze mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 20:15 Aelethouse - do 10% rabatu lub tysiak na wykonczenie: arlethouse.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kupiem3 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 25.01.11, 12:25 rewelacja! zwazyszy ze jeden telefon ma wlaczona poczte a drugi jest wylaczony. prawdziwy rzeteleny duzy devloper z rozwinietym biurem sprzedazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 94.75.93.* 16.08.11, 10:21 Witam, oferuję wykończenie kompleksowe, od projektu mieszkania poprzez zakup materiałów, koordynację ekpip do poziomu "pod klucz", umowa na całość prac, gwarancja ustalonej ceny, trzymanie budżetu i terminów oraz 24mc gwarancja na wykonawstwo, w portfolio posiadam kilkadziesiąt wykończonych mieszkań na terenie Warszawy (gł.Wola, Mokotów, Powiśle) oraz na stałe współpracuję z deweloperami w tym zakresie, zapraszam do kontaktu p.s. na hasło FOURM GAZETA rabat 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.aster.pl 20.01.11, 15:37 No spokojnie myślę, że jeszcze zdążę. Obserwując stronę to jeszcze jest sporo wolnych mieszkań. Dziwi mnie ten brak promocji, bo co patrzyłem to Gant zawsze miał jakieś zniżki itd. Sądzę, że jeszcze na to przyjdzie czas. Trzeba być cierpliwym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna1980 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.180.0.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.01.11, 20:35 a w Marvipolu już na stałe zagościła promocja garażowa. W projekcie Zielona Italia garaż jest cały czas w cenie. Ja osobiście uważam, że promocją jest to że Marvipol utrzymuje dla wszystkich mieszkań niezależnie od wielkości i położenia taką samą cenę 5990zł za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Pruszków od 3999 zł brutto za m2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 14:50 przy całkiem dobrej komunikacji www.hirny.pl/inwestycja/lipowe_zacisze/atuty_wykonania/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Osiedle Karpia IP: *.aster.pl 31.01.11, 09:11 W Poznaniu zniżkę ma teraz Gant , ale tylko mieszkania z 1 etapu. ( chyba ok 7 %) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja hirny - w Pruszkowie 2 pokoje za 200 tys, nieźle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:22 www.promocjedeweloperow.pl/forum/read.php?8,739 Odpowiedz Link Zgłoś
osiedleksiazenice Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 21.02.11, 15:17 RABAT 20% NA DZIAŁKI - w Przewodniku Targowym dostępnym na targach przy ul. Prądzyńskiego w Warszawie, które odbędą się w najbliższy weekend (26-27luty) znajdziecie kupon rabatowy. Możecie go wykorzystać do końca maja. Zapraszamy na targi! www.osiedleksiazenice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Warszawa Bielany - 20 tyś + garaz i komurka IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.11, 20:29 Przy ul Aspekt na Bielanach - na targach mieszkaniowych oferowali promocję 20 tyś upustu na każde mieszkanie z oferty oraz w cenie miejsce garażowe i komórkę lokatorską. Promocja podobno do 24 grudnia. Na stronie LINK co prawda brak informacji o promocji, ale jak się dzwoni to cały czas informują o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek swiateczna promocja u Dolcana IP: *.speed.planet.nl 17.12.11, 22:11 Osiedle Ogrody Ochota - 20 mieszkań w cenie 7.300 zł/m2 - Osiedle Skierniewicka City - 20 mieszkań w cenie 8.900 zł/m2 - Osiedle Tęczowe- mieszkania w "Rodzinie na Swoim" w cenie 6.435 zł/m2 - Osiedle Orla II - mieszkania w cenie 5.950 zł/m2 Mieszkania w świątecznej promocji w większości są gotowe do zamieszkania. Osiedle Skierniewicka City i Orla II są już oddane do użytku, osiedle Tęczowe właśnie przekazujemy mieszkańcom. Inwestycja zlokalizowana na Ochocie jest na etapie budowy, obecnie powstaje trzecia kondygnacja. Całość zostanie oddana do użytku z końcem przyszłego roku Teczowe na etapie dziury w ziemi bylo 6 300 potem 5 880, od 2009 cena poszla na 6 800 warto bylo poczekac - a mozna jeszcze dluzej - wnet zacznie sie II etap budowy - mieszkan ma byc prawie 300 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz_domu Re: swiateczna promocja u Dolcana IP: 94.42.233.* 22.05.12, 00:19 zapraszam przyszłych mieszkańców inwestycji Ogrody Ochota na stronę www.ogrody-ochota.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ooromciooo Re: swiateczna promocja u Dolcana 22.05.12, 12:14 Pochwalcie się obwodnicą szybkiego ruchu, która będzie tuż za torami przy których stoją ogrody ochota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Co tu tak pusto? IP: *.aster.pl 03.03.11, 14:02 Wątek ma dwa i pół roku i tylko 200 wpisów? Co jest z tymi cenami lecącymi na pysk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: Co tu tak pusto? IP: *.aster.pl 10.03.11, 10:17 Ja wiem tylko o wielkiej wyprzedaży Ganta. Wszystkie mieszkania z rocznika 2010 są dużo tańsze, oprócz tego są jeszcze inne promocje np. w Myśliwska Park miejsce postojowe kosztuje 123 zł brutto. Sama kupiłam to wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_ewela Re: Co tu tak pusto? 10.03.11, 10:23 Duzo tansze to znaczy ile? Bo trudno sie podneicac jesli cena bedzie powyzej 7k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek WAN SA "Park Chojnów" IP: *.subscribers.sferia.net 08.05.11, 10:31 "Park Chojnów" - osiedla domów pod Konstancinem. Cena wyjściowa domu 209 m z działką 1000 m na osiedlu strzeżonym 1170 000 pln, teraz promocja 990 000 pln, i wiem że można coś jeszcze urwać z tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: WAN SA "Park Chojnów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 09:49 Bez kozyry dam pińcset. Tyle ile to jest warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: WAN SA "Park Chojnów" IP: 194.247.37.* 15.03.12, 08:26 Żeby dać, to trzeba mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub promocja: www.mieszkanialastminute.pl IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 15:47 tutaj są promocje i mieszkania last minute www.mieszkanialastminute.pl Odpowiedz Link Zgłoś
perfect_cell7 Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 21.07.11, 16:01 Niebawem na osiedlu Sokratesa Park & Art ruszy oferta "Poznaj swojego sąsiada - przyprowadź znajomego, może zostanie Twoim sąsiadem" Oferta jest o tyle ciekawa, że jeżeli ktoś kupi mieszkanie z czyjegoś polecenia (oferuje siebie jako polecającego i zapraszam na imprezę, która odbędzie się na terenie osiedla :) ) to Developer takim Klientom umili życie w postaci rabatu 10 000 PLN + drugie miejsce parkingowe gratis (o wartości 30 750 PLN) do podziału dla nowego i polecającego Klienta. Można by się tym odpowiednio podzielić i każdy mógłby sporo zyskać. Jeżeli ktoś jest zainteresowany mieszkaniem na tym osiedlu to proszę o kontakt: perfect_cell@op.pl Naprawdę fajna oferta i moglibyśmy się dogadać tak aby wszyscy na tym skorzystali :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 21.07.11, 18:49 umoczyłeś jeleniu i kombinujesz jak tu się odkuć kosztem innych?! niestety! jesteś zbyteczny w tym łańcuszku, wystarczy iść do deva i daje taką ofertkę z pocałowaniem w dupkę bez twojego udziału tylko po co? jak wszystko leci na ryj :) buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
perfect_cell7 Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 22.07.11, 16:09 Wcale nie umoczyłem - bo jestem bardzo zadowolony z mieszkanka :) Co więcej Developer dzięki takim akcjom zyskuje moje uznanie. Normalnie powinien mieć gdzieś Klienta, który już Kupił mieszkanie, ale tutaj zachowuje się inaczej... Skoro mam szansę dostać coś od niego jeszcze gratis to czemu nie skorzystać?? Tym bardziej że oferta jest naprawdę atrakcyjna. Miałem trudne negocjacje i wiem, że Devoloper niechętnie obniża ceny, a jeżeli już to o jakieś grosze. Jak Ci da taką oferkę jak tam pójdziesz bezpośrednio to będę naprawdę pod wrażeniem :D Powodzenia!!! Łatwo się wypowiadać jak się nie zna realiów. Wiesz co to marketing szeptany?? Developer świetnie sobie zdaje sprawę z tego że zadoweleni Klienci są najlepszą reklamą i dlatego jest w stanie zaproponować lepsze warunki niż normalnie. Idź prosto z ulicy i wytarguj chociaż 10 000 PLN!!! Jak pisałem - powodzenia!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 23.07.11, 12:38 owszem developer sprytny a ty naiwny - za obietnicę marchewki będziesz teraz naganiał na to osiedle, do upadłego jak murzyn przy bawełnie, ale developerowi wisi komu odda to co już obciął sobie w planie z marży jeśli przyjdzie klient i powie "kupię jak dostanę garaż i 10 klocków offu" - to naprawdę uważasz że powiedzą: "o nie nie, nie możemy, musi się pan podzielić z tym jeleniem co nas reklamuje za frajer na forach" :)))) Piękny jelonek się trafił na Sokratesa! I jeszcze zadowolony z mieszkanka. Cudne. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
easyosa Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 22.07.11, 14:17 Chciałam zapytać się kogoś kto już kupił tam mieszkanie o wrażenia w związku z deweloperem. Chcę tam kupić mieszkanie. Proszę innych o nie wyliczanie za i przeciw lokalizacji bo to i tak do mnie nie przemówi, chcę po prostu jak najwięcej infor o deweloperze. Byłam tam raz i od razu chciało mi się wyjść, panie jak na skazaniu i za karę. Zero pomocy, zwykłe chamstwo. Jak to tak wygląda przed umową to co jest po? czy ktos kto kupił tam mieszkanie miał z nimi jakieś przeboje? czy są w miarę ugodowi? czy ktoś może mi poradzić najlepszego doradcę sprzedaży? z góry dzięki za konkrety, wyzwiska i porównywanie z innymi deweloperami zachowajcie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 23.07.11, 12:40 najlepszym sprzedawcą jest niejaki perfect_cell - wychwali osiedle, mieszkanko, cenki i developera - za wirtualną marchewkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
perfect_cell7 Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 24.07.11, 23:51 Po pierwsze ja nikogo nie obrażam, wiec nie wiem po co Ty to robisz... Ja nie wnikam po co siedzisz na tym forum i wypisujesz różne rzeczy w tym temacie - może Ci się nudzi - nie wiem tego, ale może jednak sobie daruj hmmm?? Jak cię nie interesuje oferta to idź wylewać swoje żale 2 tematy dalej :) Napisałem, bo może kogoś ta oferta zainteresuje. Ale Ty z Twoją mentalnością wiecznie niezadowolonego, narzekającego na wszystko i wszystkich i tak wiesz najlepiej... Nie jestem pracownikiem, i jestem zadowolony że kupiłem mieszkanie na tym osiedlu - jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć to już Twój problem :) Przecież każdy ma swój rozum i może iść najpierw negocjować samemu - czy ja komuś bronię?? Ale jak się nagle okaże, że jednak negocjacje nie poszły tak jak się spodziewał to może wróci na to forum i zapyta o wyżej opisaną ofertę :) Tyle w temacie - nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z frustratami, którzy: a) zostali oszukani przez swojego dewelopera i ich misją stało się wylewanie swoich frustracji na forum b) nie mają co robić więc siedzą w necie i obrażają ludzi bo im to sprawia przyjemność c) rodzice ich nie kochają i Bóg ich opuścił * właściwe zaznacz Jak ktoś się poważnie zainteresuje ofertą to znacie maila:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! 25.07.11, 15:37 ale jak obrażam? przecież jesteś jeleniem , i to nieźle naspeedowanym marketingiem :) raz, że kupiłeś coś, co teraz można teraz kupić za min. 40klocków mniej, dwa, że dev cię nakręcił na naganianie za frajer i głupiejesz teraz na forum - twoje "napisanie o tej ofercie" to dyskusja w kilku wątkach, także z samym sobą pod różnymi nickami , więc nie bądź taki skromny :)) ale już się dalej nie znęcam - cmokaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! IP: 93.190.152.* 16.08.11, 14:21 ile kosztuje m2 mieszkania na tym osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Sokratesa Park - wyjątkowo atrakcyjna oferta! IP: *.home.aster.pl 01.09.11, 12:35 Wystarczy zadzwonić do biura sprzedaży i bez problemu się wszystkiego dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewiatan Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 20:56 Dolcan ma ciekawą ofertę w projekcie mieszkań bezczynszowych. Warto sprawdzić ich trzy osiedla: Kamyk ZIelony, Pasikonik i już budowane - Rudy Rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
ndorfina1 Osiedle Akropol - pierwsza rata kredytu za darmo 13.10.11, 16:00 Szanowni Państwo, Mamy przyjemność zaproponować specjalną ofertę kredytu hipotecznego dla nabywców mieszkań na Osiedlu Akropol. Zapraszamy do złożenia wniosku kredytowego za pośrednictwem firmy N DORFINA Niezależni Doradcy Finansowi i skorzystania z promocji kredytu hipotecznego: * Zwracamy za pierwszą ratę kredytu hipotecznego, udzielonego za naszym pośrednictwem, * Promocja dotyczy kredytów na cel mieszkaniowy o okresie kredytowania nie mniejszym niż 25 lat, * W ramach promocji można wziąć kredyt w złotówkach, EURO lub frankach szwajcarskich, * Pomagamy uzyskać optymalny kredyt hipoteczny z ofert 25 banków, z którymi współpracujemy, * Nasze usługi pośrednictwa kredytowego są bezpłatne. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowymi warunkami i regualminem promocji: ndorfina.pl/promocja-akropol Wszelkie informacje uzyskacie Państwo pod numerem tel. 696 412 094 Zespół NDORFINA Niezależni Doradcy Finansowi Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Osiedle Akropol - pierwsza rata kredytu za da 02.12.11, 09:00 River House - sprzedają po 6700 zł/m2, w górce chodziły ok. 10000 zł/m2. Z tego co wiem są przyciśnięci więc i od kwoty obecnej są skłonni zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.bestia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 21.12.11, 15:30 Do 24 grudnia 2011 trwa promocja w Marvipol. Kupując tam mieszkanie możesz dostać za darmo garaż i komórkę lokatorską. W ofercie także jak głosi strona dewelopera "bezpłatne porady architektów i oszczędności w opłatach kredytowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertino Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 23:15 Zdaje się że Dolcan teraz ma świąteczną promocję na Skierwniewicka City. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.centertel.pl 29.12.11, 12:44 Ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badboy Marvipol - Rabat do 11% IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 15:56 Marvipol daje w lutym 2012 do 11% rabatu na mieszkania 3-pokojowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Marvipol - Rabat do 11% IP: 178.73.8.* 12.02.12, 16:12 Dzwoniłem, dotyczy tylko mieszkań w inwestycji zielona italia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Marvipol - Rabat do 11% IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 18:48 czyli od cemy 5900 za m2 jeszcze 11% mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Marvipol - Rabat do 11% IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 20:44 Na to wygląda , z tym że nie 11% a do 11% czyli może być tak że na wybrane 2 mieszkania będzie 11% a na resztę już np 2 Odpowiedz Link Zgłoś
kogako Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 13.02.12, 11:56 Polecam przeglądać 1-2 razy w tygodniu te kupony rabatowe. Przy zwykłych zakupach można trafić na darmowy dodatek albo zniżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanialastminute.pl Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 16.02.12, 20:16 Zapraszam wszystkich formumowiczów, którzy chcą skorzystać z promocji deweloperów - ale też tych którzy chcieliby sprzedać swoje mieszkanie. Prośba o dobre oferty - wpuszczam za free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor mieszkanialastminute.pl IP: *.domeny.com 22.02.12, 07:49 Wszedłem na stronę i wpisałem parametry wg możliwości nabywczych polaków i znośnych lokalizacji w Warszawie (Bielany, Bemowo, Żoliborz, Śródmieście, Ochota, Wola, Mokotów, Ursynów). 0 wyników. Lepiej zainwestować w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 07.03.12, 14:41 na Aluzyjnej spadły ceny do 4800 zł za metr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaabe Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:48 To jeszcze Warszawa czy już Jabłonna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 31.178.125.* 18.04.12, 15:28 Rogowski obnizył ceny na Granitowej.Ceny zaczynają sie od 6200 m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.play-internet.pl 23.04.12, 14:26 Developer Artin ma inwestycję Sand City w której mieszkania zaczynają się od około 4500 tys zł za m2, ciężko powiedzieć czy to promocja, ale róznorodność wyboru mieszkań jest, ceny rozmaite. Odpowiedz Link Zgłoś
przemasboss Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 31.05.12, 22:23 To jest ten apartamentowiec na Młynarskiej w Piasecznie? Muszę przyznać że robi wrażenie i wybija się wobec innych budynków. Jeśli chodzi o developera to słyszałem że jest godny zaufania. Sand city - pomysłowa nazwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 16:26 oczywiscie warszawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rokicki1 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 26.06.12, 11:00 Długo to chyba nie potrwa bo Białołęka już się nie różni od innych dzielnic sypialnych oprócz tego, że jest tam paradoksalnie bezpieczniej bo wszystko nowe. To chyba jedyne miejsce gdzie jeszcze można się załapać na "rodzinę na swoim". Kiedyś mi się tam nie podobało, nie było mostu, ciężko było dojechać rozszerza się stolica:) Odpowiedz Link Zgłoś