Dodaj do ulubionych

SM Koło / W-wa

31.10.03, 11:47
witam
szukam informacji z pierwszej reki (od obecnych lub przyszlych uzytkownikow)
na temat tej spoldzielni.
maja ciekawa inwestycje blisko basenow na moczydle (gorczewska/al. prymasa
tysiaclecia).
nie znalazlam na forum wpisow nt. tej spoldzielni. moze teraz ktos sie
znajdzie?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: yanek Re: SM Koło / W-wa IP: *.future-net.pl 01.11.03, 09:00
      Czy to nowa inwestycja? Na jakim jest etapie i gdzie dokładnie?
      • Gość: Wiktor Re: SM Koło / W-wa IP: *.netia.pl 04.11.03, 14:23
        Na tyłach parku moczydło - taka mała ulica. Budynek już stoi w stanie surowym -
        docelowo mają być chyba 3 obok siebie. Stoi blisko innych budynków więc każda
        strona ma wady i niespecjalny widok z okna - chyba najlepiej już na ulicę tym
        bardziej, że ulica cicha a po drugiej stronie jest naprawdę imponujący i ładny
        niedawno "odremontowany" park. Interesowałem się troszkę tą inwestycją - jestem
        aktualnie członkiem SM Koło - mieszkam w starym budynku z 60 lat. Spółdzielnia
        nie jest chyba najgorsza wbrew temu co oczywiście różni miejscowi działacze
        twierdzą. Mi raczej przeszkadzała okolica, a raczej towarzystwo. Nie jest to
        problem bezpieczeństwa, a raczej poczucia estetyki - zapite mordy, ludzie
        grzebiący w śmietnikach, stare graty na parkingach - jak postawiłem mój nowy to
        lśnił na całe osiedle :-) Nie mam nic przeciwko ale co kto lubi...
        • Gość: Wiktor Re: SM Koło / W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 20:29
          Ulica nazywa się Czorsztyńska. Pozdro!
        • Gość: ala Re: SM Koło / W-wa IP: *.chello.pl 05.11.03, 15:54
          Ja spóldzielni nie polecam. Moi rodzice kupili mieszkanie w okolicach Ksiecia
          Janusza. Spółdzielnia co jakis czas rząda dodatkowych dopłat, bo cos im sie
          inaczej skalkulowało (dopłaty rzedu 20 tys.). Prezes jest skorumpowany (tak
          twierdzi wiele osób), do niczego dojść nie mozna. Jak sie dowiem wiecej (od
          rodziców- bo nie chce przekrecac)- napisze. Aha, czynsze do niskich nie
          należa...
          • Gość: Wiktor Re: SM Koło / W-wa IP: *.netia.pl 05.11.03, 16:24
            W temacie czynszy: fakt - czynsz za 38m2 2 osoby wynosi chyba 350 zł - w starym
            budynku. Czy to mieszkanie przy Księcia Janusza to jest tak naprawdę przy
            Brożka? Co do prezesa i spółdzielni - bronić nie będę - ale wydaje mi się, że
            po prostu w spółdzielni jest mocna opozycja, a sam prezes jak to prezes. Kto
            nie dopłacił 20 tys. podczas inwestycji?
    • ala.mar Re: SM Koło / W-wa 11.05.14, 12:08
      podnoszę temat.
      interesuje mnie rejon SM Koło - ulice Ożarowska, Raszei, Dobiszewskiego, Czorsztyńska.
      jak się mieszka w tych bloczkach z lat 60.?
      czy wysokie czynsze?
      chodzi mi o mieszkania 3-pokojowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka