Gość: Ojciec Tomek IP: *.pia.airbites.pl 15.01.09, 20:45 Cześc Szanowni, Czy ktoś z Was słyszał o penhouse-ach w W-wie? Myślę o domku na dachu wieżowca, nie o mieszkaniu z dużym tarasem. Pozdrawiam, Ojciec Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro1nik Re: penthouse 15.01.09, 21:18 Bardzo ładny penthouse jest do sprzedania w budowanym narożniku zdaje się w Al. Jana Pawła. Inwestycja była omawiana tutaj jakiś czas temu że ładnie uzupełni pierzeję. Teraz nie pamiętam gdzie to dokładnie było ale chyba jakaś spółdzielnia to buduje. Mieszkanie to nie było tutaj omawiane ale mi się spodobało. Całe ostatnie piętro z windą na kluczyk albo kartę (tego nie wiem) malutki ogród w jadalni i całkiem sporawy taras w salonie. Generalnie układ ścianek lekko bym skorygował ale przy takim metrażu to pikuś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Tomasz Re: penthouse IP: *.pia.airbites.pl 15.01.09, 22:19 Dzięki, spróbuję to znaleśc Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: penthouse 16.01.09, 10:39 Proszę bardzo, gdybyś nie znalazł to ja znalazłem www.zelazna-mieszkania.pl/images/stories/katalog/7/7-1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: penthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:02 Juz sprzedany , na gwiażdzistej, najlepszy w calej wawie 430 m i 350 m ogrodu do okola domu Odpowiedz Link Zgłoś