Dodaj do ulubionych

willa kwirynów stare babice

IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.09, 12:11
czy ktos sie interesowal ta inwestycja? www.willakwirynow.pl
stracilem juz nadzieje na jakies osiedle strzezone w babicach a tu
prosze, ruszylo sie. Ktos cos wie o deweloperze? finansowanie itp?

Obserwuj wątek
    • Gość: jacek jest bardzo duża oferta domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 12:51
      takie osiedla nasmutniej wygladaja w weekendy - jak wszyscy
      grilluja - na takich splachetkach niewiele wiekszych od balkonu

tak jak kiedys w reklamach funduszy emerytalnych - udawanie zycia i
      tyle
    • Gość: raf Re: willa kwirynów stare babice IP: *.u.itsa.pl 27.01.09, 13:13

a jakie ceny ?
      • Gość: r Re: willa kwirynów stare babice IP: 62.29.136.* 27.01.09, 14:19
        mniejszy domek 1,2 miliona :)
        większy - cena jeszcze nie jest znana
        • Gość: k Re: willa kwirynów stare babice IP: 217.153.207.* 27.01.09, 15:19
          jak na ceny rozsadnych dzialek w babicach i domow na wtornym (do
          kazdego doliczone 500k sentymentu) wyglada ok. W babicach ciezko
          kupic dom - nie kurnik pod linia wysokiego napiecia - za <1,5mln.
          Ktos juz probowal kryzysowych negocjacji? ;)
          • Gość: Zenek Kysz naganiaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:37
            Gość portalu: k napisał(a):
            >W babicach ciezko kupic dom - nie kurnik pod linia wysokiego napiecia - za <1,5mln.
            > Ktos juz probowal kryzysowych negocjacji? ;)

Za <=1,5mln to można kupić całkiem przyzwoity dom w W-wa Włochy, 10 minut od
            Centrum.
            W wiosce Babice 600tys za dom to max. Nikt normalny za więcej nie kupi.
        • Gość: jacek Re: willa kwirynów stare babice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 07:36
          bardzo dobrze kombinujesz

ja jednak mysle ze cena bedzie troche nizsza od Twoich prognoz

mam wielu znajomych w branzy i oni wszyscy mowia ze da sie taniej wybudowac.
          najwyzej tu i tam sie przytnie na jakosci ale to nic takiego

• Gość: Ania post zgłoszony do skasowania to jest forum Wawa IP: 89.250.198.* 29.01.09, 09:02
      Stare Babice nie leżą w Warszawie!

Prosimy o stanowcze działanie moderatora!

To jest forum Warszawa a nie Stare Babice!

Reklamę inwestycji proszę umieszczać na forum POLSKA!
      • Gość: nikt Re: post zgłoszony do skasowania to jest forum Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 00:14
        przesadzasz, spojrz na mape. Jesli cos jest w odleglosci 2-3km od
        Warszawy to granica sie zaciera. Jakos nie widzialem zeby kasowane
        byly posty o Otwocku, Ventanie, Piasecznie itp a to jest duuuzo dalej
    • Gość: były agent Re: willa kwirynów stare babice IP: *.chello.pl 13.03.09, 22:35
      rok temu taka cena byłaby "normalna". Dziś już nie. Domy lecą na łeb. A czym są
      Babice? wiochą pod Warszawą. Jak zejdą do 800 tys to się zastanowię. No chyba że
      wtopili na działce to nie zejdą bo nie zarobią 80%, a ja pół roku poczekam. :)
      • Gość: mariusz Re: willa kwirynów stare babice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:57
        Mogę Wam powiedzieć, że raczej nie chcą zejść z ceny. Twardo twierdzą, że mają
        mnóstwo chętnych za 1 200 000...ale cóż mają mówić. Ja tam nie kupiłbym kota w
        worku za taką kwotę (bo osiedle jeszcze nie stoi a są dopiero wizualizacje).

No ale skoro mają tylu chętnych...
        • Gość: Kaśka Re: willa kwirynów stare babice IP: *.skynet.net.pl 10.05.09, 11:13
          Ja niedawno skończyłam budować dom z mężem 10 km dalej na zachód i
          jak szukaliśmy działki - to same ceny działek w Babicach były
          odstraszające. Zatem jak za dom w tej lokalizacji - to bardzo dużo
          nie jest. Inna sprawa, że nie wiadomo jakie duże (a raczej małe) są
          działki i druga sprawa - za 1,2 mln można postawić dom swoich marzeń
          z nowoczesnymi technologiami, dwustanowiskowym garażem (kto teraz
          pod W-wą ma jedno auto ?), basenem i pięknym sporym ogrodem i ładnym
          rozplanowaniem powierzchni wewn. A ten plan domu 200m2 jak
          oglądałam - coś na kształt bloku, naćkane pomieszczeń jak w dużym
          m4 :) Żenuła ... dla architekta który to zafundował ludziom za 1,2
          mln.
      • Gość: warszawiak Re: willa kwirynów stare babice IP: *.chello.pl 19.04.09, 16:21
        no nie znowu taka wiocha... a poza tym wszyscy raczej szukają domów pod Wawą,
        gdzie będą mieli ciszę i spokój. Niedługo będzie tam przebiegała trasa
        ekspresowa i tak naprawdę dopiero ceny domów pójdą tam w górę. Myślę, że za taki
        dom to niewygórowana cena :) a rynek nieruchomości w końcu kiedyś znowu się
        odbije...
    • Gość: ? Re: willa kwirynów stare babice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:59
      buahahha kolejny deweloper próbuje na tym forum promować swoje budowy?
      Co sprzedaży nie ma desperaci?
      • Gość: ktoś Re: willa kwirynów stare babice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:15
        To chyba coś średnio mu idzie to promowanie skoro co i rusz ktoś tu pisze, że
        ich cena jest za duża. Gdyby promowali to by się tu jakoś bronili, a na razie
        jakoś tego tu nie widzę...
        • Gość: ? Re: willa kwirynów stare babice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:07
          Promowanie inwestycji polega na tym żeby rzucić temat do dyskusji i rozmawiać
          niezależnie od opinii na temat produktu chodzi im zapewne o efekt zapamiętania
          inwestycji. Informuję,że na dużą skalę dyskusje o danym produkcie wywołują
          zatrudnione w tym celu agencje reklamowa to jest tzw MARKETING SZEPTANY i tyle
          • Gość: k Re: willa kwirynów stare babice IP: 217.153.207.* 18.03.09, 15:01
            gdyby to robiła agencja, to wyglądałoby to zupełnie inaczej.
            nawet jesli, ktoś z nich nagłaśnia inwestycję, robi to mało
            profesjonalnie. pierwszy post, ok wywołanie zainteresowania. potem
            nie widzę tu ich udziału, chyba, że średnio sobie radzą z promo ;-)
    • Gość: zainteresowany Re: willa kwirynów stare babice IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 21:25
      Witam! Co słychać w temacie? Zeszli coś z ceny? Bo 1,2 mln za(było nie było)
      bliźniak brzmi jak ponury dowcip... Za tyle to pod Paryżem lub Londynem można
      kupować, a nie pod Wawą...
      • Gość: też czekałem Re: willa kwirynów stare babice IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.10, 13:08
        też czekałem, nie udało się. Ceny w międzyczasie podnieśli, i tak
        wszystko sprzedali. Niedługo zaczynają drugi etap, sporo droższy...
        • Gość: Mariusz Re: willa kwirynów stare babice IP: 85.222.87.* 24.05.10, 00:46
          Też słyszałem że wszystko sprzedane (z pierwszego etapu)
          Cena była 1,2 za mniejszy i chyba 1,45 tego co pamiętam.
          Tanio jakoś nie było no ale nie ma co się dziwić, wszystko w pobliżu:
          szkoła,przedszkole,sklepy, (w przyszłości)blisko metro (stacja lazurowa) trasa
          s7, bardzo ładna okolica.
          Ja osobiście wolał bym kupić działkę w tamtej okolicy wyszło nie wiele
          więcej(przy tej kwocie niewiele;))a można sobie zrobić już wszystko na tej
          działce ogród basen garaż na 3 samochody i jeszcze zostanie trochę przestrzeni.
          • Gość: steady_at_najx Re: willa kwirynów stare babice IP: 188.33.163.* 24.05.10, 00:57
            zamknijcie swoje KŁAMLIWE deweloperskie RYJE, matoły. To nie jest
            forum dla jeleni.

Deweloper nie miał PRAWA podwyższać cen z tych CHORYCH poziomów.. a
            jeżeli ktoś twierdzi że to zrobił, i SPRZEDAŁ te domki.. buhehe - to
            zasługuje na pobyt w BIAŁYM DOMKU na Sobieskiego, przypięty PASAMI
            do łóżeczka.

Osiedle stoi niesprzedane. Deweloper obgryza paznokcie i hoduje
            wrzody żołądka. Czy uda się znaleźć KOGOKOLWIEK chętnego na ten
            badziew? W KOSMICZNYCH cenach?
            • Gość: Mariusz Re: willa kwirynów stare babice IP: 178.73.49.* 10.10.10, 22:04
              O w mordę jak ja lubię takich ludzi jak Ty
              po pierwsze- nie jestem handlowcem od dewelopera tylko mieszkam niedaleko tego osiedla. Zastanawiałem się nad kupnem tego domu jednak wybrałem swoją inwestycję.
              Jeśli cena 1,3 jest taka oszałamiająca dla Ciebie to znaczy że inwestycja nie jest na twoją kieszeń i trzeba się z tym pogodzić i poszukać czegoś w Borzęcinie może tam będzie tanio....:)
              Osoby, które chcą tam się wprowadzić/wprowadziły stoją przed wyborem albo mieszkanie powiedzmy 120metrów w Warszawie (cena 1,2mln+) albo domek blisko Warszawy w bogatej i ładnej okolicy. Jedni wybierają mieszkanie inni wolą dom.
              no i po trzecie- skąd wiesz że deweloper ma takie problemy, pracowałeś tam na budowie i dniówki Ci nie wypłacił ? Jeśli tak to możesz śmiało się teraz upomnieć bo w 3 lub 4 domach mieszkają już ludzie wiec właściciel ma jakieś 6mln na koncie może się zlituje i Ci odda....
              Pozdrawiam
          • Gość: RE Re: willa kwirynów stare babice IP: 85.222.87.* 01.06.10, 01:05
            jasne ... METRO :))))))))))))))))))))))))))))))) to chyba zobaczycie
            na discovery :)))))
          • Gość: babicz Re: willa kwirynów stare babice IP: 178.73.49.* 30.09.10, 19:23
            > Cena była 1,2 za mniejszy i chyba 1,45 tego co pamiętam.

Już od jakiegoś czasu jest 1,52. Zastanawiajcie się dalej...
            • Gość: Haha Re: willa kwirynów stare babice IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 19:29
              Sky is the limit. Cene można podwyższać do końca świat i o jeden dzień dłużej aż wszyscy zgina w zupie.
              • Gość: babicz Re: willa kwirynów stare babice IP: 178.73.49.* 30.09.10, 19:40
                Nie. Cenę można podwyższać dokąd klienci będą kupować. Dlaczego tak mało osób to rozumie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka