Dodaj do ulubionych

mostostal export

IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 11:14
czy jest ktoś kto kupił mieszkanie na osiedlu wilga VII na goclawiu budowanym
przez mostostal export?
Obserwuj wątek
    • Gość: tecla Re: mostostal export IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 12:10
      no wlasnie, tez jestem zainteresowana
      • kamilasiekierka Re: mostostal export 27.11.03, 12:13
        a kupiłas już mieszkanie?
        • Gość: Ezi Re: mostostal export IP: *.allianz.pl 02.12.03, 13:34
          Siemanko :)
          no ja kupilem tam mieszkanie. Dokladnie w galeriowcu. Mieszkam juz sobie w nim
          od miesiaca. Mamy prad, ciepla wode, winde etc. Wszystko dziala jak nalezy. Juz
          widze ze co raz wiecej osob sie wprowadza. Z tego co wiem to jeszcze 25%
          mieszkań jest niesprzedane (nie wiem czy to prawda). Ogolnie mieszka mi sie
          bombowo.
          Pozdro
          • Gość: XXX Re: mostostal export IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:55
            Ezi nie ściemniaj!!!
            Napisz lepiej kiedy podpiszesz umowę notarialną.

Pozdrawiam
    • Gość: kamila Re: mostostal export IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 10:00
      ezi witaj sąsiedzie my czekamy na oddanie ale chyba w tym roku się nie
      doczekamy. jak może ci się mieszkać bombowo z tym śmietnikiem pod blokiem itd.?
    • Gość: dropsik8 Re: mostostal export IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 04.12.03, 16:17
      no właśnie, ja pomieszkuję (bo nie ma wody żadnej od 2 dni i prądu)od jakiegoś
      czasu w 4.3 i jestem załamana, ciągle syf, brud, brak informacji, kurz, nie ma
      jak przejechac samochodem,wyłączanie prądu-tego z budowy, ogrzewania, brak
      dostępu do garaży, czy ktoś coś wie o oddaniu?
      • koko8 Re: mostostal export 05.12.03, 13:56
        4.2 oddaja spoldzielni 15 grudnia, jest tam juz prad i posprzatane otoczenie w
        i wokol budynku,
        pozdr
        • Gość: Bromsky Re: mostostal export IP: 195.205.152.* 06.12.03, 15:50
          Czy budynek 4.2 to jest ten wysoki (7-8) piętrowy na planie kawadrata?
          Acha i czy termin jest pewny, czy to po prostu kolejna data oddania proponowana
          przez dewelopera?
          Pozdrawiam,
          bromsky
          • koko8 Re: mostostal export 08.12.03, 09:50
            Gość portalu: Bromsky napisał(a):

> Czy budynek 4.2 to jest ten wysoki (7-8) piętrowy na planie kawadrata?

tak - to ten

> Acha i czy termin jest pewny, czy to po prostu kolejna data oddania
            proponowana
            >
            > przez dewelopera?

tego ja juz nie wiem, nikt z kupujacych tego nie wie - chyba ze jest prezesem
            spoldzielni lub developera,

bylam w budynku i wyglada na gotowy do oddania (sa liczniki) - apeluje jeszcze
            tylko do paru maruderow, ktorzy bie podpisali umowy na gaz - zrobcie to
            predko, a wiele osob bedzie wam wdziecznych
            • mar_wys Re: mostostal export 08.12.03, 12:19
              Cześć,
              Czy ktoś wie coś na temat budynku 4.3 (ten najblizej kanałku).
              Z tego co do tej pory mówili to mieli go oddać razem z budynkiem 4.2.
              Dlaczego w końcu je rozdzielili?
              Ostatnie co słyszałem na temat budynku 4.3 to, że mieli go oddać na koniec
              listopada, ale to juz sie zdeaktualizowało
              Zabawni są z tymi terminami.
              Pozdr.
              M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka