Dodaj do ulubionych

Victoria Dom ul. Talarowa

03.05.09, 21:32
Witam
Jestem zainteresowany zakupem mieszkania.
Szukam osób które zakupiły tam mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 19:15
      Witaj,
      ja w zeszłym tygodniu podpisałam umowę na mieszaknie 48 m2,
      trzypokojowe - ciężko jest trafić na taki metrarz z trzema pokojami.
      wpłaciłam już zaliczkę, teraz czekam cierpliwie aż zaczną budować....
      • michal.1981 Re: Victoria Dom ul. Talarowa 04.05.09, 23:11
        Witam
        Ciekawe tylko kiedy dostaną prawomocne pozwolenie na budowę.
        Ale mieszkanka napewno są okazyjne.
        Mam pytanie czy podpisałaś umowę przedwstępną w formie aktu
        notarialnego?
        • Gość: ewa Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 19:47
          wspominali że można podpisać taką umowę w formie aktu, ale ja raczej
          nie będę się narazie decydować bo nie jest mi aż tak potrzebna,
          poczekam aż ruszą z budową.
          • steady_at_naix Re: Victoria Dom ul. Talarowa 05.05.09, 19:58
            No no.. typowa dyskusja na poziomie, typowych Ynwestorów z tego
            forum. Dobrał się szczeniak z pieniędzmi od rodziców, z tępą pannicą
            dojącą zapewne swego amanta z pieniążków - a wszystko po to by nabyć
            super Ynwestycję.

żal komentować

jesteście żałośni
            • psi0931 Re: Victoria Dom ul. Talarowa 05.05.09, 21:17
              Jak cie nie interesuje to po co czytasz. Pozwolenie powinni dostać do 31 maja .
              Pozdrawiam
              • steady_at_naix Re: Victoria Dom ul. Talarowa 06.05.09, 21:03
                jaki mialbys interes tu pisac, chlopino, gdybys byl normalnym
                rozsadnym czlowiekiem? nie jestes nim. Pracujesz w Biurze Sprzedazy,
                i uwierz ze niektorzy myslacy widza to na kilometr. Zalosne ,
                wciskasz rodakom kit za pare groszy. Wstyd
                • Gość: ewa Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.09, 21:41
                  Chyba strasznie Ci się nudzi, skoro tak intesywnie śledzisz forum i
                  komentujesz każdą wypowiedź. aż szkoda mi tak mało inteligentnych
                  ludzi, którzy nie mają własnych spraw tylko wcinają się w sprawy
                  innych osób chcących z ciekawości wymienić się opinią na jakiś temat.
                  • michal.1981 Re: Victoria Dom ul. Talarowa 07.05.09, 20:01
                    W nastepnym tygodniu bede podpisywał umowę z Vistoria Dom :-) Wiec
                    bedziemy sasiadami.
                    Odwiedzilem też ich osiedle na Lewandowie. Bardzo ladne bloki jak i
                    domki.
                    Oby tylko zaczeli budowac Talarowa :-)
                    • wrtualne_mieszkanie Re: Victoria Dom ul. Talarowa 28.05.09, 08:53
                      Tak zaczną. Blok miał być do oddania na IV kw. 2010 ale pozwolenie miało być 31
                      paź 2008 r. teraz masz prawie 1 czerwca 2009. I termin oddania ten sam. Już to
                      widzę jak zdążą. Jeszcze będziesz płakał.
                    • Gość: Z konkurencji Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 11:48
                      Młody nie znaczy gorszy. Poprostu inne czasy, inne realia. Dużo
                      gorszy okres na budowanie. Dłużej się czeka na papiery. Powszechne
                      protesty. Przeżywaja ogólnie to samo co większość deweloperów.
                      Zablokowani przez urzędasów i sąsiadów. Generalnie firma ok. warta
                      polecenia.
                    • Gość: mieszkaniec Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.era.pl 08.06.09, 10:43
                      Domki i bloki ładne, ale zagospodarowanie osiedla poniżej krytyki.
                      Place zabaw zrobione w błocie i zarastajace chwastami po pół roku,
                      gruzowiska zamist terenów zielonych, rozwalające się, ciasne drogi.
                      Jak to powiedział swego czasu właściciel tej firmy "my budujemy domy
                      a nie osiedla" i to widać niestety.
              • Gość: eelzbietka1 Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.mst.gov.pl 08.06.09, 09:45
                Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na ul. Talarowej. Czy ktoś
                podpisał już z deweloperem umowę ,czy negocjował z deweloperem
                warunki umowy, na co warto zwrócić w umowie uwagę. Pozdrawiam
                eelzbietka
            • wrtualne_mieszkanie Re: Victoria Dom ul. Talarowa 28.05.09, 08:50
              ZGADZAM SIĘ Z TYM !!!!! Jak jego ojciec prowadził firmę to było ok. A temu
              młodemu to się we łbie p_o_p_i_e_r_d_o_l_i_ł_o
              • Gość: ewa Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:11
                uuu mocne słowa.....też się stresuje z tym pozwoleniem, dzwoniłam do
                biura w tym tygodniu i dostałam następującą informację: sko ma wydać
                decyzję do 10 czerwca(pozytywną dla dewelopera) i ma się ona
                uprawomocnić w ciągu 2 tygodni. Obiecano mi również, że termin
                oddania mimo takich obsów ma się nie zmienić.poczekamy i zobaczymy
                jak wyjdzie w praktyce.
                • frag-ila Re: Victoria Dom ul. Talarowa 05.06.09, 18:24
                  Ja na lewandowie czekam 4 miesiąc na podpisanie aktu!!!!
                  Wykończeniówka partacze, natńszym kosztem robią.
                  • Gość: hyhy Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 02:29
                    no bo to jest firma z tradycjami ;D
                    pamiętam jak wystawiali ten Lewandów na allegro (firma miała zarejestrowane
                    konto :D )
                    nie pamiętam tylko jak się poprzednio nazywali...
                    • jagoda123456 Re: Victoria Dom ul. Talarowa 07.06.09, 19:25
                      wcześniej nazywali się JKJ DEVELOPMENT, chyba im nieźle wyszło z tym allegro, bo
                      sprzedali wszystko:)
                      też kupiłam u nich mieszkanie na lewandowie, akt udało mi się podpisać w zeszłym
                      tygodniu. co do wykonania to nie należą do najlepszych, ale wśród deweloperów to
                      standard, mi trafiły się wadliwe okna!
                      • Gość: zdiwiony dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:22
                        głownie z ceną im wyszło bo byli wtedy tańsi na lawendowie niż znane z "jakości" JWC
                        ale skąd ta zmiana nazwy? dziwne trochę...
                        po to się pracuje nad wizerunkiem firmy żeby po zakończeniu jednej inwestycji
                        kolejną zaczynać pod nową marka?
                        • Gość: rafall Re: dziwne IP: *.ostrowmaz.mm.pl 15.06.09, 21:41
                          podobno zmienił prezes firmy i być może stąd nowa nazwa
                  • Gość: mieszkaniec Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.chello.pl 06.02.10, 19:04
                    całkowicie się z Toba zgadzam - trzeba tylko dodać o "grzybie" w garażach i na
                    parterach bloków - NA RAZIE!- bo deweloperowi nie chciało się zrobić odwodnienia
                    terenu a to dawne bagna przecież!
    • klucze_123 Re: Victoria Dom ul. Talarowa 15.08.09, 18:27
      Mam nastepujace pytanie - w pazdzierniku ceny mieszkan malych do 50m2 wynosily
      6350 za m2 na ul. Mehoffera inwestycja Victoria Dom, obecnie cena zostala
      obnizona do 5500 za m2. Czy ktos, kto kupil za 6350 za m2 stracil zaliczke przy
      zmianie umowy na 5500 czy nie?Pytam sie, bo zrezygnowalam z umowy przed
      prawomocnym pozwoleniem na budowe i dzieki temu oddali mi zaliczke w calosci.
    • mbastis Re: Victoria Dom ul. Talarowa 31.08.09, 22:33
      Witam
      Pozwolenie na budowę jest. Wykonawca pierwszej fazy budowy również.
      Poszukiwani sąsiedzi :-))
    • Gość: michal20005 Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.chello.pl 07.09.09, 15:31
      Generalnym Wykonawcą osiedla jest firma KALTER sp. z o.o. z
      Białegostoku
      więcej na: www.kalter.pl/page.php?id1=168&id2=174
      • Gość: Ania1 Re: Victoria Dom ul. Talarowa IP: *.147.11.129.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 22:13
        To solidna firma - KALTER sp. z o.o. - z tego co mi wiadomo Kalter
        zakończy prace na budowie pod koniec kwietnia/maja, martwi mnie
        bardziej ogrodzenie osiedla - a właściwie jego brak - dla mnie było
        to oczywiste że Osiedle bedzie ogrodzone/strzeżone nie wyobrażam
        sobie, żeby każdy kto tylko będzie chciał wejdzie sobie na teren
        osiedla.....już nie mówiąc o tym,że przez przypadek np.będą otwarte
        drzwi do klatki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka