Dodaj do ulubionych

SBM-Merkury:czynsze

07.12.03, 14:18
Czy ktokolwiek ze szczęsliwców mieszkających w zasobach w/w spóldzielni
mógłby podzielić się informacją na temat wysokości opłat eksploatacyjnych
stosowanych przez Merkurego ?
Czy przypadkiem nie próbują w ten sposób rekompensować utrzymania stałych cen
nowych mieszkań ?
Obserwuj wątek
    • Gość: George Re: SBM-Merkury:czynsze IP: *.softman.pl / 213.25.195.* 08.12.03, 16:15
      Witam
      Nie mam długich doświadczeń z Merkurym. Mieszkanie odebrałem w październiku.
      Teraz płacę ok. 350 czynszu za 48 metrów (pamiętam tylko takie pozycje jak
      winda 18 i ochrona 48 pln). Jeśli chciałbyś poznać szczegóły, to musiałbym
      pogrzebać troszkę i sprawdzić.
      • Gość: simslawek Re: SBM-Merkury:czynsze IP: *.gtech.com / *.gtech.com 10.12.03, 08:22
        Piękne dzięki. To wystarczy.
        A jak pozostałe wrażenia ze współpracy ze spółdzielnią ?
        Jak Ci się mieszka ?
        • Gość: George Re: SBM-Merkury:czynsze IP: *.softman.pl / 213.25.195.* 10.12.03, 11:18
          Co do doświadczeń ze spółdzielnią, to są one całkiem miłe. Trzeba przyznać, że
          jak coś się dzieje, to od razu dzwonią. Starają się czesto iść na rękę. Troszkę
          się tylko opóźniają meldunki (zwalają na dzielnicę, dzielnica na nich) i
          ostateczne rozliczenie (miało być już jakiś miesiąc temu - dla mnie to ważne,
          bo czekam na mały zwrot z racji tego, że delikatnie zmniejszył mi się metraż
          mieszkania i loggi).
          Mieszka mi się świetnie. Bardzo solidnie budują, to im trzeba przyznać. Od razu
          wszystko było na tip-top (plac zabaw, trawka, krzaczki, ogrodzenia). Teraz
          jeszcze montują kamerki dla ochrony. Także spoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka