Dodaj do ulubionych

WERSAL PODLASKI-miejsca postojowe

IP: *.acn.waw.pl 13.12.03, 12:48
------------------------------------------------------------------------------
--
Co sądzicie o kupowaniu miejsc postojowych czy jest w tym sens .Koszty 29000
za
miejsce podziemne czy to nie za dużo ?No nie wiem.Jak to wygląda w obliczu
innych developerów?Proszę również o wypowiedz którzy już kupili i
korzystają z tych miejsc jakie mają doświadczenia?Czy to jest sens ładować
tyle kasy co samochód.

Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: WERSAL PODLASKI-miejsca postojowe IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.12.03, 08:23
      Nie uwzględniając inflacji i opłat czynszowych za miejsce postojowe, to za tą
      kwotę możesz parkować przez ponad 16 lat na parkingu strzeżonym (150zł /m-c)
      Your choice.
    • Gość: mwr Re: WERSAL PODLASKI-miejsca postojowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 14:43
      Już niedługo będę miała możliwość korzystania z miejsaca postojowego w bloku
      WP. Nie wiem, jak kształtują się ceny u innych developerów, ale ja nie mogę
      doczekać się chwili, kiedy będę mogła prosto z samochodu wejść na klatkę
      schodową i prosto do windy. Pół biedy, kiedy jest piękna pogoda, gorzej, gdy
      pada śnieg i deszcz. Mam dosyć odśnieżania szyb, zgarniania śniegu z samochodu
      i wokół samochodu. Mam dosyć wnoszenia zakupów z parkingu "pod chmurką" i
      ciągłego mycia samochodu. Wybór zależy od tego, co kto lubi.
    • Gość: Mariusz Re: WERSAL PODLASKI-miejsca postojowe IP: 213.31.220.* 15.12.03, 16:30
      Z mojego rozeznania ceny wahaja sie od PLN25k do PLN40k a zatem PLN29k nie jest
      zbyt wygorowane.
      Luksus parkowania w suchym garazu z bezposrednim wejsciem do domu-super!
      I tak na koniec: kto Cie zmusza do placenia PLN29k. Ja placilem duzo mniej i to
      bez prawie zadnych negocjacji.......
      • Gość: Aga Re: WERSAL PODLASKI-miejsca postojowe IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 10:10
        Dzięki za rozjaśnienie moich myśli...Pozdrawiam ciepło.
        • Gość: ***** wynajmę miejsce postojowe w garażu podziemnym IP: *.energis.pl 17.12.03, 11:40
          Wynajmę miejsce postojowe w garażu podziemny w KEN 52, info na mail
          sylwekp@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka