Dodaj do ulubionych

AARDOM, etap V

IP: 81.210.22.* 22.12.03, 17:14
Osoby mające odbierać mieszkania z etapu V przy Wale Miedzeszyńskim umawiają
się na spotkanie na budowie 3 stycznia o 12.00. Mamy wspólne kłopoty,
wspólnie je omówmy. Zawiadomcie znanych wam, przyszłych sąsiadow, odpiszcie,
czy przyjdziecie.
Kate
Obserwuj wątek
    • Gość: dede Re: AARDOM, etap V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:18
      Oczywiście będe. A jakie mamy problemy? Czy chodzi o akty notarialne?

Pzdr Gośka
      • Gość: Kate Re: AARDOM, etap V IP: 81.210.22.* 23.12.03, 16:58
        Tak, chodzi głównie o akty notarialne - obecna propozycja firmy jest nie do
        przyjęcia. Czy masz kontakt z przyszłymi sąsiadami? Na spotkanie 3 stycznia
        umawiło się już kilka osób, ale im więcej nas, tym lepiej.
        • Gość: mur Re: AARDOM, etap V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 17:07
          Rozumiem ze chodzi o akty na ziemie oraz kwestie wpisu w 3 czesci Ksiegi
          Wieczystej.
          Podobno kredyt jest juz prawie splacony :))). Tak przynajmniej powiedzialy mi
          zawsze "mile" Panie z dzialu sprzedazy aardomu.
          Ja tam tego co oni zaproponowali nie podpisuje, bo w razie czego to robi sie
          tylko jeszcze wiekszy kanal (przez telefon mile Panie twierdza ze sa tacy co
          podpisuja, ale ja tam juz tyle rzeczy slyszalem ze hoho :( ).
          Termin 3 stycznia troche srednio moze pasowac tym co na Sylwestra pojechali
          gdzies w Polske (tylko ciekawe ktorzy klienci maja z czego sie cieszyc i
          radosie spedzac sylwestra)

pozdr.
          • Gość: dede Re: AARDOM, etap V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:59
            Ja oczywiście będe. Natomisat co do aktów notarialnych to sprawa wygląda także na na moje pytanie dlaczego akty notarialne już teraz i do tego obciążone miła pani odpowiedziała że kilku klientów chciało z tego powodu że banki w których zaciągały kredyty proszą o jak najszybsze dostarczenie. Nie ma przeciwskazań do tego aby poczekać do momentu spłaty przez aardom pozostałej części tego kredytu i dopiero wtedy podpisać akt wolny od zobowiązań. Ile zostało tego kredytu i do kiedy tego nie wiem. Jeśli ktoś ma takie sprawdzone info (błagam - nie gdybanie) to bardzo prosze o podanie tego na forum. Podobno spora większość jest spłacona i została ponoć tylko niewielka część tego zobowiązania. Ile? Nie wiem. Co do znanych mi osób to powiadomie je. Natomiast nie wiem czy termin 3 stycznia jest ogólnie mówiąc trafiony. Ale to zostawiam bez odpowiedzi.

Pozdrawiam sąsiadów.

PS Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego 2004 Roku życze wszystkim wszystkiego najlepszego. Abyśmy w tym roku już zamieszkali w swoich M :-)
    • nowinarka Re: AARDOM, etap V 24.12.03, 16:19
      o zaproponowanym spotkaniu nieszczęsnych "mieszkańców" zawiadamiam, kogo mogę.
      Oby stawiło się nas jak najwięcej!!
      Życzę Nam Wszystkim z okazji Świąt i Nowego Roku szybkiego zamieszkania we
      własnych mieszkaniach!!!!!
      • Gość: Kate Re: AARDOM, etap V IP: 81.210.22.* 29.12.03, 16:19
        Cieszę się, że jest nas coraz więcej. Nawet jesli 3 stycznia nie jest
        najlepszy na spotkanie, bo niektórzy będą jeszcze poza W-wą, to i tak
        spotkajmy się, bo to nie stoi na przeszkodzie spotkaniu z resztą w późniejszym
        terminie.
        Kate
    • jareczekb Re: AARDOM, etap V 02.04.04, 21:50

Troszkę poźno WAS odnalazęłm ale również czekam na mieszkanoko przy wale i
      chętnioe zasilę szeregi wkurzonych. Czy coś działacie wspólnie ? Proszę o
      jakieś wieści i pomoc. Pozdrwaiam - Jarek
      • Gość: aleksandra Re: AARDOM, etap V IP: *.wladyslawow.linpac / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:34
        uuuu, ja też Was późno znalazłam, czekam na mieszkanie od października i jak wn
        ioskuję z odpysknięć kierownika budowy, to jeszcze poczekam...

Jak u Was??
        Czy organizujecie jakieś spotkania???
        Jeżeli tak to proszę o kontakt:
        aleksandradom@o2.pl
        • erazm1 Re: AARDOM, etap V 06.05.04, 15:33
          Jestem z etapu II, uważajcie, to mafijna firma, radziłbym po pierwsze nie
          odbierać mieszkań pod klucz bo partola niesamowicie, a z aktami notarialnymi to
          widze że się pogorszyli, w 1999 roku byli o.k. podpisywało sie akt na samym
          początku bez zadnych obciążeń. czy tam jeszcze działa neijaki Paradowski,
          skarbnik mafii pruszkowskiej, który juz raz wylądował w areszcie? I niejaka
          Zadrożna? Uważajcie!!!! przyda Wam się dobry prawnik, który nie przestraszy się
          mafii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka