Dodaj do ulubionych

Dom Przy Agorze - MARVIPOL

23.12.03, 12:51
Czy ktoś z Was interesuje się mieszkaniem w Domu Przy Agorze sprzedawanym
przez Marvipol? Może ktoś już podpisał z nimi umowę przedwstępną? Czy można
coś wynegocjować? Czy macie jakieś doświadczenia z Marvipolem? Bedziemy
wdzieczni za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • olagolab Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL 04.01.04, 18:46
      my zamierzamy podpisac umowe z marvipolem na mieszaknie w domu przy agorze.
      mamy zamiar negocjowac umowe w paru punktach.
      szkoda ze nikt nie wypowiada sie w tym watku
      • Gość: Lukasz Skorupka Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL IP: *.chello.pl 06.01.04, 20:00
        Ja podpisalem. Ze zmian - latwo wynegocjowac terminy platnosci - reszta raczej
        sie nie da. Zapraszam na forum www.przyagorze.prv.pl

Pozdrawiam
        • olagolab Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL 07.01.04, 18:47
          dzieki za zaproszenia, juz bylam na tym forum jako olag. teraz niestety nie
          dziala.
          pozdrawiam
          • olagolab Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL 24.01.04, 12:31
            podciagam watek do gory
      • erminio1 Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL 17.06.04, 11:21
        Ja rowniez zainteresowana jestem mieszkankiem Przy Agorze ale z tego co wczoraj
        widzialam, mimo informacji ze budowa rozpocznie sie w kwietniu 2004 nawet
        szpadla wbitego w ziemie nie widac.
        Czy ktos cos wie wiecej o okolicach tego budynku. Dochodza mnie slychy ze
        niezbyt ciekawa ale nie mam pewnego zrodla

• Gość: Anna 17 Okolice Przy Agorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 16:05
          Jest to jedna z mniej ciekawych okolic. Ja np. codziennie jeżdżę na Młociny ale
          nigdy nie wsiadam do 148 - jeździłam tak kilka tygodni, lecz wolę nadkładać
          drogi jeżdżąc 181. W skrócie: dużo meneli (spokojni, niestety bardzo śmierdzą),
          dresiarzy i tym podobnych osób. Oczywiście, jak wszędzie w Warszawie, nie
          mieszka tam jeden typ ludzi, są tam też bardzo porządne i normalne osoby .
          Niestety, tych jest mało...
          Odsyłam do wiadomości W-wskich z ostatnich dni - o podpaleniu 15 latka podczas
          libacji z kolegami właśnie Przy Agorze.
        • Gość: żul Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:16
          Na Bielanach, nie mówiąc o Żoliborzu, mieszka tysiące ludzi a w większości
          porządnych i takich których dobrze mieć za sąsiada. Powstaje wiele nowych
          inwestycji, na które mogą sobie pozwolić w większości ludzie "normalni" i ciężko
          pracujący. Z tego względu odsetek pijaczków i żuli będzie sukcesywnie spadał.
          Metro, centra handlowe, które powstaną w przyszłości ponownie spowodują
          przyspieszenie w inwestycjach i ponowny napływ "dobrych ludzi" i tak dalej i tym
          podobnie. Teraz można kupić mieszkanie na Bielanach za naprawdę rozsądne
          pieniądze. Gdy już to o czym pisałem wyżej będzie faktem to wtedy nie będzie już
          to tak dostępna finansowo okolica. No bo z jakiej racji? A to się stanie
          szybciej niż myślimy.
        • horny7 Re: Dom Przy Agorze - MARVIPOL 18.06.04, 08:52

www.przyagorze.pl

Pozdrawiam,

&
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka