Dodaj do ulubionych

do : magdalenax

14.06.04, 18:47
Czesc Magda,

Z Twojej odpowiedzi wynika, ze jesli nawet jutro mialabym dostac miesiaczke,
to na tescie nie byloby nawet bladorozowej kreseczki? Martwi mnie to, ze jest
ona taka blada, ze prawie niewidoczna...
Dziekuje za odpowiedz
Pozdrawiam
ewka
Obserwuj wątek
    • magdalenax Re: do : magdalenax 16.06.04, 10:59
      Nie martw sie tym. U mnie tez na poczatku kreska tez byla blada. Tym sie nie
      musisz zupelnie martwic! Bladosc kreski swiadczy tylko i wylacznie o tym ze HCG
      jest jeszcze malo bo zrobilas test dosyc wczesnie od zaplodnienia. Jezeli ciazy
      nie ma to ta kreska nie ma prawa sie pojawic chyba ze masz dosc szczegolne
      problemy hormonalne.

Zawsze mozesz dostac jeszcze miesiaczke jezeli jajeczko sie nie utrzyma. To sie
      zdarza. Organizm odrzuca takie ktore ma wady. To taka naturalna selekcja i
      czesto kobiety nawet nie wiedza ze byly w ciazy - ale wtedy krwawienie ktore by
      sie pojawilo jest bardziej obfite niz zwykle. Jezeli zdarzy Ci sie niewielkie
      plamienie to nie zamartwiaj sie od razu bo to sie zdarza ale wtedy odwiedz
      lekarza na wszelki wypadek.

Ja tez sie na poczatku bardzo balam ze jeszcze dostane okresu. Na szczescie
      wszystko jest w porzadku. U mnie to juz 21 tc :)

Jezeli bardzo sie denerwujesz to moze lepiej jezeli pojdziesz do laboratorium i
      zrobisz sobie test z krwi? Powtorz go po 2 dniach w tym samym laboratorium.
      Poziom HCG powinien rosnac. Wtedy bedziesz miala 100% pewnosci :)

Staraj sie relaksowac i dobrze odzywiac. Mozesz czuc klucia czy bole jak przed
      miesiaczka ale to nie oznacza nic zlego! Tak po prostu jest we wczesnej ciazy
      ale nie musi to wcale oznaczac ze dostaniesz okresu. Wiele kobiet laczne ze mna
      tak mialo! Uszy do gory :)

Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka