kinga3 11.08.04, 22:59 Drogie Mamusie, w którym tygodniu ciąży po raz pierwszy można było rozpoznać płeć waszego dzidziusia? Ja jestem w 15tc i nie mogę się już doczekać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania800 Re: PŁEĆ DZIECKA 12.08.04, 00:50 Trudno stwierdzic to bardziej zalezy od dzidziusia czy sie ujawni mi lekarz powiedzial w 24 t.c ze bedzie dziewczynka za miesiac potwierdzil a wczoraj dowiedzialam sie ze bedzie na 100% masz upragniony synek jestem teraz w 34 t.c wiec raczej sie nie nastawiaj bo wszystko sie moze zmienic Pozdrawiam/Ania GG 2365046 Odpowiedz Link
dominika8 Re: PŁEĆ DZIECKA 12.08.04, 09:01 jestem w 23 tyg, do przedwczoraj 2 lekarzy mówiło nam, że to chłopak, imię wybrane, nastawienie itd. I w poniedziałek lekarz oznajmił nam, że nie ma żadnych wątpliwości, że to dziewczyna. Jesteśmy trochę skołowani i poczekamy z nastawianiem się do kolejnego USG;) Odpowiedz Link
oyate Re: PŁEĆ DZIECKA 12.08.04, 12:56 Ja do końca nie wiedziałam. Ale np. mój brat tzn. jego żona była upewniana przez lekarzy że będzie miała córkę. Wszystko kupione poród (6 lipca br) i szok urodziła syna!! Odpowiedz Link