kocical 17.08.04, 09:40 jedno male pytanko wlasnie zaszlam w ciaze bez zadnych problemow i lekow- wspomagaczy ale czy nadzerka II czy III stopnia ma wplyw na ciaze czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika8 Re: NADZERKA A CIAZA 17.08.04, 09:54 hej, ja z moją nadżerką walczyłam kilka lat, przed ciążą była zaleczona, ale farmakologicznie (globulki), nie miałam żadnego zabiegu. Obecnie jestem w 24 tyg, a w 20 tyg miałam nieprzyjemną przygodę-zaczęłam krwawić z niej, na szczęście malutko, i zaraz przeszło, ale wiem, że po porodzie muszę się zgłosić na zabieg ( w ciąży nie ma terapii nadżerki) Odpowiedz Link
kocical Re: NADZERKA A CIAZA 17.08.04, 12:14 dzieki serdeczne dziewczyny za odpowiedzi a wiec moge sie uspokojic nie bedzie tak zle :)) Odpowiedz Link
lala2002 Re: NADZERKA A CIAZA 17.08.04, 10:50 tak poprzedniczka ma rację nie leczy się nadżerek w ciąży tj. nie zostają one usuwane.po ciąży natomiast tak. Odpowiedz Link
kuleczek Re: NADZERKA A CIAZA 17.08.04, 11:31 No i trzeba pamietac, ze po zabiegu wymrazania lub wypalania trzeba odczekac jakis czas zanim zajdzie sie w ciaze-tak mi powiedzial kiedys lekarz. Odpowiedz Link