agkowa 23.08.04, 19:55 Prosze mi plecić do kogo udac się na pierwsza wizytę? Jestem w 3-4 tyg. KOgo wybrac i raczej wolę babki. Ktoś mi polecił dr Biesiadę ale do niej się dostać to cud ( na październik). Please. Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pinki Re: Do kogo w CZMP Łódź 26.08.04, 18:30 czy zależy ci na tym żeby to był kobieta ja podczas ciązy byłam pod opieką lekarza z CZMP ale wiem że wszyscy są dobrzy i dobrze opiekują sie swoimi podopiecznymi i byli bardzo przyjemni tam są fachowcy Odpowiedz Link
zziolkowska Re: Do kogo w CZMP Łódź 27.08.04, 22:38 Czekam na poród drugiego dzidziusia. W obu ciążach chodziłam do CZMP i sobie chwalę. W 2002 do dr Joanny Stefanowicz teraz do dr Joanny Jaworskiej- Pietraszek. Co do terminów- no cóż, jest w CZMP problem, bo zapisują np na wrzesień w połowie sierpnia...Polecam przychodnię i szpital. Wszystko na miejscu, badania krwi, USG itp. Odpowiedz Link
agkowa Re: Do kogo w CZMP Łódź 28.08.04, 13:54 dzięki bardzo za odpowiedź, zapisałam sie do dr Sobczak na 13 września. Mam nadzieję że będe zadowolona z opieki i traktowania pacjentek.Rodziły tam moje dwie koleżanki i sobie chwalą, ale ze względu na długi czas oczekiwania na wizytę zmuszona jestem do wizyty prywatnej wcześniej bo nie ma na co czekać. POzdrawiam wszystkie mamy ;)). Odpowiedz Link