13.09.04, 15:21
Jestem w 3 m-cu ciąży. Moja skóra ma tendencję do powstawania rozstępów.
Dlatego zaczęłam używać specjalnego kremu do biustu z serii 25 Idea - krem
rózowy. A co na resztę ciała?. Sama nie wiem. Od lat używam Nivea Q10, ale
może warto zmienić ?. Proszę o poradę.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.
Obserwuj wątek
    • kosmetykibialyjelen123 Re: Kosmetyki 02.05.13, 11:55
      witam,
      zachęcam do zapoznania się z serią nowych, hipoalergicznych kosmetyków
      Biały Jeleń z serii Dziedziuś dla Mamy--
      cenną informacją jest to ze owe kosmetyki nie posiadają alergenów, parabenów,silikonów i barwników!
      -krem-żel do opuchniętych nóg i stóp
      -balsam przeciw rozstępom
      -żel pod prysznic dla kobiet
      - równiez hipoalergiczny i specjalistyczny - płyn ginekologiczny który łagodzi podrażnienia

kosmetyki mogą uzywać zarówno panie w ciąży i po porodzie
      Nasz punkt mieści się przy Gazowni na ul.Zamkowej 42
      tel 530-350-111

Ja doceniłam naturalność tych kosmetyków-polecam!

kosmetyki biały jeleń
    • ankamodr Re: Kosmetyki 05.05.13, 19:52
      Ja używam od samego początku olejek Bio-Oil, jest super. Konsystencja tłusta ale nie zostawia plam na ubraniach, bardzo szybko się wchłania. Dodatkowo polecam balsam Mustela, jest bardzo dobry ale dużo droższy od Bio.
      • mazaczek88 Re: Kosmetyki 04.09.13, 21:43
        no ten bio oil podobno super... na bym nivee odradziła, ona nie jest przeciw rozstępom..ja używam eveline ,są super!
    • lotkq18 Re: Kosmetyki 23.01.15, 13:19
      Kochana :) zacznij się już chronić przed rozstępami!! ja od 2 miesiąca stosowałam balsam przeciw rozstępom firmy efektima pharmacare. Dzięki temu udało mi się ich uniknąć :) no może mam z jednego malutkiego :) skóra dodatkowo odżywiona i wzmocniona- pomino mojego "błogosławionego" stanu. :)
      • flanelka.5 Re: Kosmetyki 31.10.16, 11:25
        ja w pierwszej ciąży używałam topły (na brzuchu) i tam gdzie ją smarowałam zero rozsępów - natomiast na udach biodrach używałam też tych mocno komercyjnych kremów na rozstępy (dla ciężarnych) i tam rozstępy się pojawiły.

Teraz chce przetestować serię dzidziusia - czy macie dziewczyny już jakieś doświadczenia z tym kosmetykiem? osobę z ofertą marketingową powyżej nie pytam o opinie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka