pocahontas_kw 02.11.04, 10:34 Nie znam jeszcze płci mojej fasolki, ale śniło mi się, że będę miała synka. Czy wam też śnią się wasze dzieci? pocahontas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bingo2 Blizniaki 02.11.04, 11:03 a mi się śnią co jakiś czas ...bliznięta i to za każdym razem dwie dziewczynki;- ) a czekamy na jednego chłopca (chyba)Wierzycie w sny ? Odpowiedz Link
netmenka29 sny 02.11.04, 12:04 Cholera, a mnie się ani razu dziecko nie śniło. Ani poród, ani nic związane z moim aktualnym stanem. Freud by stwierdził, że jestem pogodzona z własna sytuacją, zbytnio jej nie roztrząsam, akceptuję, więc nie ma projekcji w snach ;-) A szkoda :) Pozdrawiam Kaśka i 26 tyg. Dawidek Odpowiedz Link
aga_a Re: Sny o dziecku 02.11.04, 12:44 Mi przed USG połówkowym śniło się ,że będzie chłopczyk, a okazało się ,że to dziewczynka. Pozdrawiam.Aga Odpowiedz Link
mamaszyma Re: Sny o dziecku 02.11.04, 12:48 Mnie się w ciązy bardzo xczęsto snił poród. Nigdy nie widziałam płci dizecka, ale kilka razy to były bliźniaki a raz nawet murzynek! Urodziłam synka (niemurzynka)! Odpowiedz Link
soffica Re: Sny o dziecku 02.11.04, 21:11 Ja też śniłam już o tym, że będę miała córeczkę. Ciekawe czy się sprawdzi bo to dopiero 13 tydzień i jeszcze płeć nieznana :) Odpowiedz Link