Dodaj do ulubionych

c.d objawy ciąży-proszę o opinię

03.03.05, 13:06
Dziweczynki-wypowiedzcie sie prosze!! @ spoźnia sie 5 dni, bolą mnie sutki i
w dole brzucha od ponad tygodnia. Tyle ze teraz ból jest taki jakbym długo
wstrzymywała siusiu. Robiłam test 8 dni po ovu i wyszedł pozytywny, ale w
dniu
@ i 2 dni po negatywny. Juz nic nie rozumiem. Czy jest szansa -jak myślicie??

Obserwuj wątek
    • ggosiek Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 03.03.05, 14:11
      Jesli nie dostaniesz miesiaczki za 2 dni (bo minie tydzien od spodziewanej
      miesiaczki) powtórzb test . Ja zrobiłam 2 dni po terminie spodziewanej
      miesiaćzki rano i wyszła m i 1 kreska a druga była widoczna w dobrym świetle, a
      po 7 dniach rano 2 widoczne krechy.
      powodzonka.
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 03.03.05, 14:26
        gosia, dziekuje za odpowiedz. pocieszyłaś mnie niezmiernie! mam wciąż
        nadzieję...tak bardzo bym chciała gdyz staramy sie juz poł roku. Zrobię w 7
        dniu po terminie i trzymaj kciuki proszę:)
    • swietlik111 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 03.03.05, 20:31
      bądź dobrej myśli :)* te testy tak czasem wariują

ja zrobiłam jeden w niedzielę i miałam 2 kreski, tyle że ta ważna była bardzo
      słaba, ale już w poniedziałek obie były bardzo wyraźne :)

pozdrawiam
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 04.03.05, 10:06
        no jestem, jestem dobrej myśli, tym bardziej ze wciąz nie dostałam @, juz 6 dni
        opóznienia. Czy mam testowac jeszcze, a jesli tak to kiedy czy isc do lekarza?
        pozdrawiam serdecznie
        • monika276 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 04.03.05, 10:14
          iza, ja tez jestem pare dni po terminie @ ...robilam juz test w dniu kiedy
          miala byc i niestety negatywny ...ja do poniedziałku nic nie bedzuie to robie
          chyba drugi
          • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 04.03.05, 12:49
            moniko, a masz jakies objawy, wyczuwasz coś intuicyjnie??
            ja sie tak strasznie biej rozczarowania. wydaje mi sie ze moze jednak jestem
            gdyz boli mnie podbrzusze, piersi no i podwyższone temperatura... A jak to jest
            u Ciebie? Ktory cykl sie stracie?
            pozdarwiam ciepło, trzemam za Ciebie kciuki, Ty trzymaj za mnie:))
            • monika276 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 04.03.05, 22:10
              przepraszam iza ze tak pozno odpowiadam ale mialam troche zalatany dzien...
              co do objawow to msle ze są dosc wyczuwalne typu odwyzszona temp, z tydzin temu
              mialam jakies inne bole brzucha raz po jednej , raz po drugiej stronie i
              pośrodku trche...wczesniej nie milaam takich. Wogole to czuje sie sie bardzo
              senna i zmeczona - nie wydaje mi sie bym miala powod ...ale ..mam nadziejje ze
              nie mam jakis urojen .
              W poniedzialek robie 2 test jaki nie dostane @ oczywiscie :0
              • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 07.03.05, 11:17
                Moniko i jak?? ja niestety dostałam @ wczoraj...Wszystko wzięło w łeb, wszystko
                mi sie rozregulowało...:(( Musze iśc do lekarza.
                • monika276 do izy 08.03.05, 21:34
                  hej iza ..niestety dzisiaj przyszla @ ...robilam 2 test w niedziele i
                  niestety ;( ale tez milam spore spoznienie i bardzo mnie to martwilo
                  teraz tylo czekac do owu i drugi miesiac staran to bedzie ..pa podrawiam
                  • izunia1 Re: do moniki 09.03.05, 09:37
                    Witaj Moniko,
                    no to jedziemy na tym samym wózku...Wiem co czujesz. Ja prawdopodobnie w tym m-
                    ącu byłam w ciązy gdyz pierwszy test wyszedł pozytywny. Ide w poniedziałek do
                    lekarza. No cóz musimy sie uzbroić w cierpliowośc i nie dać sie zwariować. A
                    mój to już był 6 cykl starań. Czy robiłas jakies badania?
                    pozdarwiam ciepło
                    • monika276 Re: do izy 09.03.05, 22:18
                      masz racje tu tzreba cirpliwosci ...a ja do tych nie naleze co czekają ,
                      niestety ..no cóż...wiesz, w tej kwstii powiedzialam sobie ze nie bede sie
                      zbytno przejmowac , liczyc itd ale powiem ci ze ten miesiąc niepewnosci w
                      sumnie jakos mnie nastroil na posiadanie dzidzi...przs tem czas gdy nie
                      dostawalam @ ( jak wiesz spoznial sie ) nie moglam sie skupic kompletnie na
                      niczym jak zahipnotyzowana .hihi.
                      Co do badan to tylko cytologie kilka miesieecy wczesniej i tyle ....nie
                      stresuj sie pa
                      • izunia1 Re: do moniki 10.03.05, 09:18
                        wiem wiem. ja tez sie nie nastawiałam dopóki test nie wyszedł i @ zaczał sie
                        spozniać..Wtedy dostawałam swira. gdyby przyszedł o czasie byłoby ok, a tak nie
                        mogłam o niczym innym mysleć. Kupiłem w tym m-acu2gi raz testy od Ewy. W
                        tatmtym miesiącu wydaje sie ze pomogły wiec mam nadzieje No i zobaczymy co
                        lekarz powie.Moniko, skąd jesteś? pozdrowionka
    • rybcia.rybcia Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 04.03.05, 19:55
      Ja wlasnie zrobilam dwa rozne testy jestem 4 dni przed@ i na obu sa dwie grube
      krechy i co o tym myslec?
      • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 05.03.05, 20:52
        Czesc wszystkim,jestem tutaj pierwszy raz i widze ze mamy podobne problemy.
        Nawiazuje do wypowiedzi Agnes79 bo ilustruje ona idealnie moja sytuacje.
        Ostatni okres mialam 22 stycznia a dzis juz jest 4 marca i cisza. Fakt jest
        taki ze po odstawieniu tabletek w sierpniu zeszlego roku cykl z 28 wydluzyl mi
        sie do powiedzmy 35 ale zawsze w koncu przychodzil, a dzis juz to spoznienie
        jest duzo wieksze. Mieszkam od niedawna zagranica i tutaj jak narazie do
        lekarza wybrac sie nie moge wiec licze na wasza pomoc i rade. Od jakiegos
        tygodnia bola mnie plecy jak wstaje rano i ogolnie czuje jakies dziwne
        mrowienia w dole brzucha, boli mnie glowa, poza tym latam do kibelka jak
        szalona. Powiedzcie mi czy moze byc to wczesnymi objawami ciazy? Testu jeszcze
        nie robilam bo boje sie rozczarowania.Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia i jak
        do tej pory sie nie udawalo, czy myslicie ze tym razem moglo nam sie udac?
        Dodam ze mam 26 lat i wspolzylismy w moim mniemaniu w samym srodeczku dni
        plodnych. Pozdrawiam wszystkich i goraco caluje. Czekam na jakies rady
        • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 07.03.05, 11:21
          megan, zrobiłaś test?? I co? jesli nie to zrób koniecznie i bądżmy dobrej
          myśli. daj znać. Trzymam kciuki!
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 07.03.05, 11:18
        choć najlepiej robić po terminie@ to mysle ze jesli są 2 na 2róznych testach to
        jesteś w ciąży. GRATULUJE!!:) Powtórz test po terminie@ i bedziesz pewna. Mnie
        sie nie udało niestey w tym m-ącu mimo ze @ opznił sie 9 dni...
        • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 07.03.05, 11:19
          powyżza odp była do rybci
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 09.03.05, 09:40
        rybcia, Mysle ze to JUŻ!:))) zrób jeszcze w dniu@ i do lekarza. ciesze sie
        niezmiernie razem z Tobą!:))
    • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 08.03.05, 12:29
      Witam Was ponownie, zrobilam test w niedziele i wyszla niestety tylko jedna
      kreseczka :(. Dzisiaj juz wtorek a ja nadal nie mam okresu,caly czas troche
      pobolewa mnie brzuh i do tego doszly czestsze bole glowy. Nie wiem juz sama co
      myslec, czy to wielkie opoznienie to rezultat wyprowadzki do innego kraju czy
      test sie mylil i moze jak go niedlugo powtorze to wyjdzie inaczej. Okres
      spoznia sie juz ponad 2 tyg a wczesniej nigdy nie mialam tak wielkich odchylen.
      Napiszcie co myslicie, pozdrawiam i zycze Wam powodzenia
      • luna333 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 08.03.05, 14:38
        zmiana klimatu, stres, przemęczenie itp mogą rozregulować cykl - najlepiej jest
        sobie zrobić beta hcg z krwi wtedy masz 100% odpowiedzi.
    • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 08.03.05, 19:27
      Witam ponownie. Dziewczyny ja juz normalnie swiruje, nie wiem co sie dzieje.
      Okresu nadal brak i teraz caly czas mnie boli glowa. Czuje tez jakies lekkie
      bole w podbrzuszu ale nie sa one takie jak przy oczekiwaniu na okres. Czy
      ktorejs z Was wyszedl kiedys zly test ciazowy? Przypomne, ze robilam do dwa dni
      temu czyli 6 marca i byl negatywny, teoretycznie okres powinnam miec w
      okolicach 26 lutego i do tej pory go nie ma. Tak bardzo chcemy juz miec
      malutkiego bobaska a ja nie wiem co mam myslec, moze to zle samopoczucie mam
      jakies urojone? Napiszcie mi co myslicie bo ja juz odchodze od zmyslow.
      Pozdrawiam
      • izunia1 Re: do megan 09.03.05, 09:45
        Kochana nie denerwuj się. Nic to nie da. Mnie tez sie spóżnił 9 dni i myslalam
        ze to już. Test pierwszy wyszedł +, potem juz -. ale miałam nadzieje. ZMiana
        klimatu, otoczenia, sters mogły wplynąc na opóznienie. Idz tak czy siak do
        lekarza gdyz jesli jest tyle opóżnienia to musi być jakis powód. Moze pomoże Ci
        wyregulować . Ja tez ide w poniedziałek. dam znac co powiedział, gdyz do tej
        pory tez nie miałam az takich opóznien. Trzymaj sięcieplutko
    • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 10.03.05, 18:49
      Witam ponownie! Moich niepewnosci ciag dalszy... Nadal brak okresu a przypomne
      ze ostatni byl 22 stycznia. Nie wiem juz co mam myslec, nadal boli mnie
      podbrzusze i glowa a @ nie widac! Dzis czwartek i zastanawiam sie czy nie
      zrobic ponownego testu (wczesniej robilam w niedziele i byl ujemny). dziewczyny
      co o tym wszystkim myslicie bo ja juz wariuje. Boje sie ze jak znowu zrobie
      test to wyjdzie ujemny i kolejny miesiac staran na marne...Pomocy!!!!
      • swietlik111 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 10.03.05, 20:14
        te testy takie są, czytałam nawet że zdarzało się, że ciągle wychodził pewnej
        kobiecie ujemny a ona była przekonana że jest w ciąży i rzeczywiście była w
        ciąży :) więc nic się nie bój tylko zrób test, a jak nadal będzie ujemny to za
        jakiś tydzień idź do lekarza

trzymaj się !!! :)

ja miałam ostatnio miesiączke 25 stycznia i jakieś 10 dni temu test wyszedł mi
        dodatnio, ale naprawdę nie u każdej kobiety tak samo szybko jest wystarczająca
        ilość tej gonadotropiny żeby wykazał to test

bądź dobrej myśli i odezwij się koniecznie !!! trzymam kciuki !!!
        • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 13:37
          moje serdeczne gratulacje!!! dbaj o sibie i dzidziusia.bardzo się cieszę razem
          z Tobą. trzymaj za nas kciuki. pozdrowienia
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 13:36
        megan
        idz lepiej juz do lekarza. w tym okresie juz pownno USG wykazac wiec bedziesz
        pwena. Testem sie nie przejmuj,stezenie moze byc za małe w mocz. Ale idz do
        lekarza, gdyż jest to juz duże opóznienie. daj znać koniecznie. pozdarwiam
        ciepło.
    • dawida_24 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 14:40
      Cześć, czy mogę się dołączyć? Przez przypadek się tutaj znalazłam na tym forum.
      Zazwyczaj jestem na niepłodności. U mnie jest 29dc i co jakiś czas pobolewają
      mnie krzyże. Piersi mnie nie bolą, sutki czasem, raczej rano, ale są wrażliwe
      na dotyk. Przepraszam, że was sie pytam, ale czy któraś z was miała podobne
      objawy? Boję się kupować test, żeby się nie rozczarować. Czuję dodatkowo
      mdłości, ale żadnego bólu brzucha, nic, czasem jajnik po lewej stronie zakłuje,
      poboli.Nie wiem, czy palić się z zakupem testu. Z góry dziękuję.
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 15:36
        fajnie ze do ans dołączyłaś. objawy jak najbardziej na miejscu .Ilu dniowe masz
        cykle? zrób test, juz powinien wykazać. Uspokoisz się. To ze nie ma bólu
        brzucha to akurat dobrze. trzymam kciuki. odezwij się.
    • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 15:02
      Czesc! Zalamalam sie, rano obudzil mnie lekki bol brzucha,poszlam do toalety i
      niestety zaczelam krwawic, teraz to juz nie wiem czy to jest po prostu
      plamienie bo w sumie jest skape czy normalna @. Poczytalam sobie ze wiele
      dziewczyn mialo krwawienia w pierwszych tygodniach ciazy, ale juz stracilam
      nadzieje ze jestem zafasolkowana. Radzicie mi isc do lekarza, oj gdyby to bylo
      takie latwe to od razu bym poszla, ale od miesiaca nie mieszkam w Polsce i
      dopoki nie zostane tutaj zarejestrowana (a moze to potrwac jeszcze z 2 tyg) to
      nie mam mozliwosci odwiedzenia ginekologa :(. Pobolewa mnie nadal podbrzusze i
      glowa i ogolnie potrafie spac do poludnia bo czuje sie zmeczona, ale po
      dzisiejszym powitaniu w toalecie to stracilam nadzieje ze cokolwiek udalo nam
      sie zmajstrowac w tym cyklu. Powiem jeszcze ze te bole nie sa tak silne jak to
      bylo przy @. Dzis 11 marca i generalnie moje spoznienie dojechalo do jakis 20
      dni. Nie wiem juz co myslec, help
      • izunia1 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 15:34
        nie dobrze ze nie mozesz iśc do lekarza, gdyz jesli nie jest to @ i jestes w
        ciązy to plamienia sa niepokojące. Nie denerwuj sie dodatkowo bo to na dobre
        nie wychodzi. chyba w takiej sytuacji musisz poczekac az sie sytuacja sama
        wyjaśni. Wiem kochana jakie to jest przykre, bo w tym cyklu tez to
        przezyłam...Glowa do góry, jestem z Tobą. trzymaj sie.
      • gocha311 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 12.03.05, 17:20
        Ja przez przeszło tydzień chodziłam w urojonej ciąży z klasycznymi jej
        objawami. 31 lat, wolny związek (na dziecko jeszcze nie pora...). Teraz już
        umiem mówić o tym spokojnie. Pierwszy raz w życiu organizm spłatał mi takiego
        figla, myślałam, że świetnie go znam, że potrafie odczytać każdy najmniejszy
        sygnał. Ale... to był najpiękniejszy tydzień w moim życiu. W końcu poczułam po
        co żyję, a to... wszystko było urojone. To był czas zaraz po odstawieniu DIANE
        35 - niby 100% pewności, że w ciąże zajść nie moge (dzień przed okresem), a
        tu... okres się skończył (zaledwie 4 dni) i... zaczeły boleć mnie piersi
        (powiększyły się - ale sutki nie bolały), potem dół brzucha, kłucia w prawym
        jajniku, rozpieranie w macicy, kłucia w jelitach i w okolicach pęcherza, częste
        oddawanie moczu, raz w sklepie mało nie zasłabłam, jadłowstręt, poranne
        mdłości. Pierwsze dzień - panika - ciąża?! - no nie nie teraz! Drugi dzień -
        Boże jak sie ciesze, to pewnie ciąża. Trzeci dzień - test - jedna kreska :-(,
        po godzinie, dwóch ledwo widoczna druga różowa kreseczka :-))) - wielka
        nadzieja, 3, 4, 5 dzień - dalej te same objawy -ogromna radość i wielkie
        przeczucie, że to ciąża, 6 dzień - drugi test - jedna kreska :-((( - ale to
        nic... :-) - po prostu za wcześnie na test - na pewno jestem! :-))), 7-8 dzień -
        objawy coraz piękniejsze - rano jak nie podgryze banana mało nie wymiotuje, 9
        dzień (poniedziałek, praca) - toaleta - nie!!! - brunatna krew - płacz -
        ginekolog: "pani nie jest w ciąży!, macica obkurczona, mała, ale na 100% nie
        stwierdze, czy to nie była tygodniowa ciąża" - pustka w środku - płacz - na
        forum "poronienie" nie daje dziewczynom żyć - "idź zrób badanie krwi beta HCG,
        pokaże czy byłaś w ciąży, a może dalej jesteś..." - 10 dzień (badanie), 11
        dzień (wynik = 0.120) - nie byłam w ciąży... - jak to?! - 4 dni plamienia.
        Czyli w ciągu 15 dni - 2 miesiączki. Dziś od pierszej mija 36 dni i dalej nie
        mam @, ale pewnie nadejdzie - czuje sie rozdrażniona. Jedno wiem już na
        pewno... bardzo chcę dzidziusia, teraz o siebie zadbam i spróbuje za jakiś czas
        i wiem, że sobie poradze
    • dawida_24 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 11.03.05, 18:04
      Od trzech cykli zażywam clo i od tych trzech cykli @pojawiała sie po 26 dniach.
      Teraz mam 29dc. Ale strasznie się boję, pierwsza ciąża nieudana, aniołek w
      11tyg, teraz straszliwie się boję. Poczekam do jutra. Jeśli nic się nie pojawi,
      kupię test. Teraz wróciłam z wojaży do domu i mam białe upławy, nie wiem, czy
      mam się smucić czy nie. Rano zmierzyłam tempkę 37,1. Pierwszy raz zmierzyłam,
      bo już nie wytrzymałam :)) Zobaczymy jutro, pozdrawiam.
      • mycha79 Do Dawidy 11.03.05, 21:02
        Hej mam bardzo podobne objawy i tez trzeci cykl na clo, tym razem podwojna
        dawka i pierwszy cykl z pregnylem. Cykle od pół roku 24-dniowe a dzis 25 dc i @
        ani widu ani słychu. Wierzę że sie wreszcie udało. Testuje w poniedziałe ;)
        Właśnie mija rok naszych staran o dzidzie.
        Pozdrawiam cieplutko :)
    • dawida_24 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 12.03.05, 07:17
      Trochę mnie martwią piersi. Nie bolą mnie, co prawda czuję, że są pełniejsze.
      Ale objawy porównuję do pierwszej ciąży (aniołek 11 tyg) może nie potrzebnie.
      Wtedy sutki mnie bolały
    • dawida_24 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 12.03.05, 14:07
      Zrobiłam test, jedna kreska, a najdziwniejsze wszystko w tym, że mam objawy.
      Cały dzień ryczę, mam dość
    • kostruszka Do Dawidy 12.03.05, 15:59
      O, widzę, ze nie ja jedna z "niepłodności" tutaj po cichutku
      podczytuję :))))))))
      Proszę, nie płacz. Przytulam Cię bardzo mocno i rozumiem, bo też przeżywam
      rozterki. Gorączkowo szukam w sobie objawów i w dodatku, co najdziwniejsze,
      niczego nie pamietam z pierwszej ciąży!!! Boże, jak można mieć taką sklerozę???
      Naczytałam się o temperaturze, więc oczywiście zmierzyłam - 37.1. Czy to
      naprawdę coś znaczy, zwłaszcza w 24 dc? Pozdrawiam. Kasia
      • dawida_24 Re: Do Dawidy 12.03.05, 16:08
        Podwyższona tempka zawsze daje nadzieję, przynajmniej mi. Wczoraj mierzyłam i
        miałam 37,1, dzisiaj nie mierzyłam. Nie wiem, pierwszy raz mi się coś takiego
        przytrafia. Moja ginka w ubiegłą środę, kiedy byłam u niej, kazała mi przyjść
        we wtorek. Jeśli nic się nie pojawi, to aż się boję myśleć, co to może być,
        jeśli nie jest to ciąża. Fatalny dzień.
        • kostruszka Re: Do Dawidy 12.03.05, 16:18
          Ja teraz sie nie nastawiam na sukces, bo jakoś mam takie wewnętrzne
          przekonanie, ze nie wyszło - nic, po prostu kompletnie nic nie czuję w tym
          temacie (może tylko brzuch mam wielki jak balon, ale nie bolesny). Szkoda, że
          nie ma takiej możliwości, by od razu wiedzieć, co jest grane. Najgorsze jest to
          potworne oczekiwanie, wsłuchiwanie się w siebie, obmacywanie, przyglądanie...
          Jestem tym taaaaaaka zmęczona.
          A u Ciebie Dawido, który dc dziś? (sorki, nie pamiętam) Może jeszcze zbyt wcze
          śnie na ostateczny wynik? Kasia
          • dawida_24 Re: Do Dawidy 12.03.05, 16:46
            30dc, mam cykle 26-28. Bolą nie krzyże, piersi też nie są jak zwykle, tylko nie
            bolą, ale sutki mam wrażliwe na dotyk. Brzuch mnie nie boli, nic kompletnie,
            jestem straszliwie zdołowana, zdążyłam się już z M. pokłócić. Mam dość
            czekania, skoro jedna kreska, to gdzie ta p...@? Nigdy nie miałam takiego cyklu
            długiego
            • swietlik111 Re: Do Dawidy 12.03.05, 17:02
              przytulam Cię mocno... nie mam pojęcia jak Cie pocieszyć, bo reagowałam zawsze
              tak samo jak Ty na widok jednej kreski... to jest taki zawód...
              ... ale cykl może Ci się wydłużyć, przecież 30 dni (nawet jeśli nomalnie masz
              28) to nie jest długi cykl. Ja przed świętami miałam cykl 40 dni (normalnie
              miewam 30-32) i też jedna kreska i czułam się fatalnie, w święta dostałam
              okres...
              na szczęście teraz nie wiem jakim cudem te dwie kreski :) już przestawałam na
              to liczyć :)
              • mycha79 Re: Do Dawidy 12.03.05, 17:21
                Czesc dziewczynki z "Niepłodności". Dawida, Kostruszka, cały czas trzymam za
                was kciuki. U mnie 26 dc, ale cykle 24dniowe. W pon. testuje i odchodze od
                zmysłów. Najbardzij dziwiącym mnie objawem są metaliczny smak w ustach i tempka
                37.1, nieprzerwanie od tygodnia. A oprocz tego inne objawy, ktore jednak moga
                wskazywac na @ a nie na ciąże. No nic czekam, co bedzie dalej. Gorące buziaki :)
    • megan000 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 12.03.05, 17:54
      Czesc dziewuszki! Mialam sie odezwac to sie odzywam. Niestety moje lekkie
      krwawienie przemienilo sie w normalna @ wiec tez siedze zalamana, ze kolejny
      miesiac i nici z bobasa. Tym razem to chyba rzeczywiscie ktoras z Was miala
      racje ze to wielkieopoznienie u mnie o wynik przeprowadzki do innego kraju.
      Wszystko mi sie rozlegulowalo i teraz sie zastanawia ile minie czasu az moj
      organizm sie dostosuje do panujacych tutaj warunkow i kiedy wreszcie we mnie
      znajdzie sie fasolka? Tak prawde mowiac to jestem zalamana i juz czasami
      brakuje mi sil. Pozdrawiam Was i zycze powodzenia :)
      • mycha79 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 12.03.05, 21:24
        Wiesz co megan, mysle ze dobrze ze stało. Bedziesz mogla zajsc sobie spokojnie
        jak bedziesz normalnie ubezpieczona bo takie nerwy czy sie cos zlego nie dzieje
        nie sa dobre. Życze powodzenia w nastepnym cyklu.
    • dawida_24 Re: c.d objawy ciąży-proszę o opinię 14.03.05, 07:12
      Niestety, dostałam @. Ale strasznie jest brzydka, brązowa. Myślę, że to była
      fasolka, zwłaszcza gdy wyleciał jakiś dziwny czopek. Mam tego serdecznie dość.
      Żegnam was :( wracam na stare forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka