joda2 21.04.05, 19:22 jestem w 4 miesiącu i od jakiegoś czasu ciągle mam gorzki smak w ustach. nawet po umyciu zębow nie czuję smaku pasty tylko gorycz. miałyście tak? jak temu zaradzic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalina761 Re: gorzki smak w ustach 21.04.05, 21:52 Nie czuję goryczy, ale mam mdłości podczas mycia zębów. I tylko wtedy. Wcześniej miałam całodniowe, ale przeszły po Prenatalu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agniecha79 Re: gorzki smak w ustach 21.04.05, 21:55 miałam coś podobnego, ale nie czułam goryczy tylko jakiś taki "metaliczny" posmak, nie mogłam temu zaradzić. W połowie 5 miesiąca mi przeszło samo:) Odpowiedz Link
cukiereczek1986 Re: gorzki smak w ustach 21.04.05, 22:08 ja tez mialam gorzki smak w ustach i to czasami dosc mocny i trwal nawet caly dzien ale staralam sie miec w ustach zawsze gume lub jakiegos cukierka aby nie czuc tego posmaku trwalo to mniej wiecej do 4 miesiaca pozniej zniklo... Odpowiedz Link
joda2 Re: gorzki smak w ustach 22.04.05, 08:20 dzięki za informacje - uzbroję się w cierpliwość i poczekam - może przejdzie samo... nadal wymiotuję, więc może ma to jakiś związek? Prenatalu nie moge brać, bo po nim mam jeszcze większe wymioty:( Odpowiedz Link
zombi_25 Re: gorzki smak w ustach 22.04.05, 09:01 Ten gorzki smak w ustach to tzn "zgaga" ale nie wiem jak jej zaradzić. pozdrawiam! Odpowiedz Link
cukiereczek1986 Re: gorzki smak w ustach 22.04.05, 10:52 trzeba przecierpiec ale czego sie nie zrobi dla swojego dzidziusia:) Odpowiedz Link