Dodaj do ulubionych

co się dzieje??

29.04.05, 11:23
Hej!! Jestem tu nowa ale od razu spodobało mi się , wszyscy tak sobie
pomagacie, nie ma tutaj kpin ani nikt się nie wyśmiewa z pytań!!to jest
fajne!!Słuchajcie mam pewien problem, otóż : około tygodnia temu "bawiłam
się" z moim chłopakiem.A dokładniej to siedziałam na NIM!!Znaczy się on był w
majtkach a ja w spodniach.No i wczoraj było mi niedobrze rano.Słyszałam
gdzieś ze mozna zajść w ciążę , nawet jak jest się dziewicą( a ja nią jestem)
Mój chłopak mnie zapewnia ze na 100% nie miał wytrysku( wiem ze istnieje coś
takiego jak wytrysk przedwczesny)No i mam teraz pytanie - czy mogę być w
ciazy??Proszę odpiszcie szybciutko!! Buziaczki :* Dziękuję z góry :*
Obserwuj wątek
    • szasza8 Re: co się dzieje?? 29.04.05, 11:43
      BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!
    • bafilek Re: co się dzieje?? 29.04.05, 11:53
      Ok! Mnie nie rozbawiło. Jestem załamana. Zakładam, że masz ...naście lat, a ja
      właśnie z nastolatkami pracuję. Więc po pierwsze piszesz, że byliście ubrani,
      więc nawet gdyby nastąpił wytrysk, to po prostu wylądowął na ubraniu (Twoim
      albo chłopaka). Oczywiście, że można zajść w ciążę bedąc dziewicą. Jeżeli nawet
      nie dochodzi do penetracji, to facetowi wypływa przed wytryskiem płyn (na
      skutek podniecenia), w którym mogą znajdować się plemniki. Jeśli załapią się na
      Twój śluz, przeżyją i dotrą daleko to może sie zdarzyć ciąża. A tak w ogóle, to
      jak dojdzie do penetracji i nastąpi przedwczesny, jak piszesz wytrysk, to nie
      widzę możliwośći, że facet może Cię oszukać, że go nie było. Plemniki zostają w
      środku, a upłynnione nasienie zwyczajnie z ciebie po jakimś czasie wypływa i to
      się czuje (przynajmniej u mnie tak jest, tylko, że przy "normalnym" wytrysku).
      Pozdrawiam i proponuję kupienie jakiejś książki dotyczącej dojrzewania. Teraz
      jest naprawdę dużo mądrych pozycji na rynku.
    • agaw00 Re: co się dzieje?? 29.04.05, 12:04
      cześc słuchaj gdybym nie przeczytała wczesniej twojego opisu do mojego postu
      nt. edukacji młodziezy to bym pomyslała że robisz sobie jaja-bo aż mnie
      zatkało!!
      ale poniewaz widze że rzeczywistośc jest straszniejsza niż myslałam postaram
      sie odpisać jak najbardziej serio. Nie rozwodząc się - uspokój się, usiądź i
      posłuchaj: na pewno nie jestes w ciązy! Po drugie jak masz dostep do internetu -
      to poszukaj stron o dojrzewaniu(pisza bardzo fajne rzeczy).
      Po trzecie nie bój się rozmawiać z ludź mi i nazywac rzeczy po imieniu: zabawy
      z chłopakiem to petting, przytulanie sie to kochanie sie czy stosunek płciowy.
      A co do realiów twojej miejscowości - to nie smieję się z ciebie-wyobrażam
      sobie jak to jest w małej miejscowości gdzie każdy wtyka nos w nieswoje sprawy:)
      Na wyjasnienie ci wszystkich szczegółów dotyczących twojego przypadku nie ma tu
      nawet miejsca więc zrób jak doradzała ci koleżanka-kup książkę o dojrzewaniu.
      • agaw00 Re: co się dzieje?? 29.04.05, 17:21
        wycofuje sie... książka o dojerzewaniu to zły pomysł.Proponuje wiadomości w
        internecie
    • pimpek_sadelko na 10000000% ciaza, w spodniach nie wolno siedziec 29.04.05, 13:24
      na chlopcach. to zwieksza ryzyko ciazy!
      zalamka.
      • agaw00 Re: na 10000000% ciaza, w spodniach nie wolno sie 29.04.05, 13:36
        pimpek sadełko przestań bo mnie twój krótki tekst oprowadził do takiego smiechu
        że az mnie brzuch boli:))))
        niestety tu trzeba płakac a nie smiac sie co sie dzieje w naszej
        rzeczywistości. A tej dziewczynie tylko współczuje bo to nie jej wina.
      • pietrek666 Re: na 10000000% ciaza, w spodniach nie wolno sie 29.04.05, 13:44
        Maretina!!! Aż mi się wstyd zrobiło i chyba sobie nick'a zmienię, choć już
        dawno się do niego przyzwyczaiłem :(
        Mam nadzieję że to podpucha :DDD
        • pimpek_sadelko Re: na 10000000% ciaza, w spodniach nie wolno sie 29.04.05, 15:22
          a czemu masz zmieniac nika piotrus?:)))))))
          milo, ze pamietasz mnie jeszcze jako maretine. chyba sobie niebawem popisze pod
          tym nickiem;)
        • pietrek666 Re: na 10000000% ciaza, w spodniach nie wolno sie 04.05.05, 15:28
          Żeby nas z dodo666 ktoś nie skojarzył :DDD
    • szasza8 Re: co się dzieje?? 29.04.05, 23:39
      A mnie sie wydaje ze to wina tej dziewczyny za brak wiedzy!!! Przeciez teraz
      jest taka mozliwosc dotarcia do informacji (internet), tak wiec bez przesady.
      Mnie tez nikt nie uswiadamial a za mojej mlodosci nie bylo internetu ale
      istnily biblioteki!!!! Zamiast siedziec na chlopaku poucz sie!!!
      • mrowka75 Re: co się dzieje?? 30.04.05, 11:38
        hej
        Witajcie. Przepraszam, ale smutno mi się zrobiło czytając Wasze odpowiedzi. Po
        pierwsze dziewczyna na początku pochwaliła nasze rozmowy na tym forum, że sa
        takie szczere i bez wyśmiewania się wzajemnego, bo drugie: czy to forum jest
        zarezerwowane opisem "tylko dla dorosłych". Dziewczyna (może jeszcze faktycznie
        niedojrzałe dziecko) wykazała sie odwaga i próbą znalezienia odpowiedzi od było
        nie było "ekspertek", a Wy po prostu ja obsmiałyscie i wygoniłyście do książek.
        jesli nie mamy jej nic do powiedzenia mądrego, to przynajmniej nie wysmiewajmy.
        A poza tym: czy My nigdy nie byłyśmy w jej wieku? Nie byłyśmy w jej sytuacji?
        Nie bałyśmy się czegoś? Może dziewczyna nie zajrzała do książek, ale zrobiła
        coś najprostszego. Podzieliła się wątpliwościami z ekspertkami, licząc na
        rzetelną odpowiedź. Może lepiej że zrobiła to na tym forum, niż by miała
        dzielić się wątpliwościami na jakimś seks-czacie, gdzie między innymi
        niewątpliwie wysłałaby ja wyszukiwarka internetowa.
        Pozdrawiam.
        • agaw00 Re: co się dzieje?? 03.05.05, 09:41
          Ja się nie wysmiewam- ale ręce mi opadają że ludzie w tym wieku nie spotkali na
          swojej drodze nikogo kto by im przekazał minimum wiedzy. Rozmawiałyśmy
          prywatnie i powiem wam że to straszne bo czasami nie ma na tym swiecie nikogo
          do kogo mozna się zwrócić.
          A to forum powinno byc tylko "dla dorosłych" bo jakoś sobie nie wyobrażam żeby
          dzieci miały dzieci - macierzyństwo to powinna byc dojrzała decyzja na całe
          zycie a wypadek przy pracy wynikający z braku edukacji.
          Ja na szczęście jak byłam w jej wieku miałam juz za soba lata zajęć z
          seksuologi i psychologi oraz biologi, które zapewniała szkoła i rozmów z
          rodzicami. Straszne jest to że nawet nie mamy pojęcia że są miejsca na świecie
          gdzie takie tematu sa tabu.
          • aisza24 Re: co się dzieje?? 04.05.05, 11:56
            Zgadzam sie z mrowka75,dajmy dziewczynie spokoj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka