odzia_n 16.08.05, 21:22 Proszę o informacje, czy któraś z Was rodziła może albo miała kontakt ze słynnym szpitalem imienia Madurowicza w Łodzi? Jakie są Wasze odczucia i czy warto zastanawiac się nad porodem u nich ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanaa Re: Łódź- Madurowicz 17.08.05, 10:28 ja poczatkowa chcialm w czmp, ale teraz mysle o madurowiczu (tam mam ginke).tez jestem ciekawa opinii Odpowiedz Link
loulla Re: Łódź- Madurowicz 17.08.05, 15:09 ja też jestem bardzo ciekawa opinii, początkowo myślałam o Jodranie ale nie wiadomo jak to w końcu z tym szpitalem będzie, ostatecznie będe rodzic w CZMP ale też zastanawiam się nad Madurowiczem bo mam do niego bardzo blisko więc nie musiałaby się tłuc w drodze przez pół miasta, ale nie mam do końca przekonania do tego szpitala, czekam z ciekawością opinii Odpowiedz Link
odzia_n Re: Łódź- Madurowicz 18.08.05, 13:51 Leżałam tam przez dwa dni, w związku z zagrożeniem poronieniem-pracuje tam lekarz prowdzący mi ciążę i zastanawiam się nad porodem u nich.Wypisałam się na własne żądanie po awanturze z lekarzem - generalnie oprócz nielicznych wyjątków lekarze bardzo niemili i krzyczą na pacjenki- nie można uzyskać żadnej rzeczowej informacji na temat stanu zdrowia.Moją koleżnkę zarazili tam trzy lata temu gronkowcem- miała go w bliźnie po nacięciu krocza- czyścili jej później tą ranę "na żywca" przywiązując ją wcześniej do fotela.Pamiętam cały czas głosną sprawę z noworodkami , które umarły.Genaralnie słyszałam bardzo dobre opinie o CZMT i o szpitalu na Szterlinga. Odpowiedz Link