Dodaj do ulubionych

6 miesiąc i prawie nie mam brzucha.Pomocy!

07.01.06, 19:43
Jestem w szustym miesiącu ciąży a dokładnie w dwudziestym czwartym tygodniu,i
mam bardzo mały brzuch.Lekasz mówi że dzicko jest za małe i że ja za mało jem
więc zaczełam jeść więcej i przytyłam 8 kilo w mieśiąc.Wyglądam jak beczka
ale dzidzuś jest nadal mały.To moje pierwsze dziecko i bardzo sie boje bo mam
dopiero siedemnaście lat i nie wiem czy ktoś sie z tym kiedyś spotkał więc
prosze o rade.Pomocy.
Obserwuj wątek
    • rybka_79_79 Re: 6 miesiąc i prawie nie mam brzucha.Pomocy! 08.01.06, 11:27
      ewelka nic sie nie martw.Ja tez urodziłam syna majac 17 lat.DO 7 miesiaca
      prawie nie mialam brzucha.A dzidzius szybko nadrobil i nie bylo problemu.
    • gaszka83 Re: 6 miesiąc i prawie nie mam brzucha.Pomocy! 02.02.06, 19:51
      ja jestem w 25 tyg ciazy brzych tez maly awet w szpitalu lezalam w zeszlym
      tygodni na to ...usgnie wykazalo rzadnych zlych i niepokojacych rzeczy wiec....
      popartu kazda z nas inanma budowe i juz! jem bardzo duzo a mimo to nie tyje
      wiec...glowa do gory!
      • lisiczka24 Re: 6 miesiąc i prawie nie mam brzucha.Pomocy! 03.02.06, 11:29
        ja w 22 tyg mialam malutka góreczke.wkurzalam sie jak "dobre sasiadki" mówiły
        ale malutki brzuszek pewno dziecko małe albo wód plodowych mało!Na usg wszystko
        bylo ok a synek urodzil sie 3430 i 54 cm wiec calkiem normalnie.nawet jesli
        twoje dziecko urodzi sie mniejsze to przeciez nic zlego,nadrobi!!!Nie wszystkie
        dzieci sa kolosami :)Nie ma sensu sie objadac wystarczy odzywiac sie w miare
        racjonalnie bo ty bedziesz tyla i nic poza tym
        trzymaj sie pozdrawiamm
        • kamakama2 Re: 6 miesiąc i prawie nie mam brzucha.Pomocy! 03.02.06, 11:46
          u niektórych widac odrazu a u niektórych dopiero pod koniec; moja kuzynka jak
          była w ciąży była w twoim wieku, wszystkim przyznała się dopiero w 6
          mies.:)))))))i dopiero wtedy pojawił się mały brzuszek, a jej synek jest zdrowy.
          • vikonia Do Ewelka 03.02.06, 12:01
            czesc ja tez mam 17 lat i jestm w ciazy ale dopiero 6 tydz.
            Bardzo boje sie reakcji rodziny i wszystkich no wiesz za mloda na macierzynstwo
            i tak dalej.Czy moglabys sie zemna podzielic odczuciami i reakcjami innych?
            Prosze Cie napisz do mnie na gg tobysmy sobie pogadaly moj nr 5373114 Blagam
            Cie napisz!!!:) bo myslalam ze tylko ja tu taka mloda jestem :) :>
            A malym brzyszkiem sie niemartw napewno wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki pa
            pozdrawiam caluje 3mcie sie cieplutko i zdrowo!!!czekam na odp
            • agnes744 Re: Do Ewelka 04.02.06, 20:34
              Brzuszkiem sie nie martw,ja w 1 ciazy(4,5roku temu) przytylam 4,5 kilograma.M
            • agnes744 Re: Do Ewelka 04.02.06, 20:36
              Brzuszkiem sie nie martw,ja w 1 ciazy(4,5roku temu) przytylam 4,5 kilograma.
              Corcia jak sie urodzila miala 55cm i 3 400 wagi.Teraz jestem w 2,w 8 tygodniu i
              przytylam juz kilogram.Pozdrawiam:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka