malwina79 19.01.06, 20:58 Witam! Bardzo proszę o polecenie jakiegoś dobrego kremu do piersi. Jestem w 5 tyg.ciąży i mam dosyć duży biust. Chcę już teraz zacząć o niego dbać ale nie wiem co stosować żeby było skuteczne. Bardzo proszę poradźcie coś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agee2002 Re: Coś do piersi.... 20.01.06, 13:36 ja jestem dopiero w 7tc ale juz od pocztaku uzywam oloejku i balsamu Rossmann specjalna seria dla kobiet w ciazy babydream:) ja tez mam duzy biust i dlatego do razu zacezlam sie smarowac...tzn piersi smaruje olejkiem a reszte ciala balsamem z tej samej serii i na razie jetsme zadowolona choc zaznaczam ze ja juz od dawna mam rozstepy wiec nie ma szans zbeym ich uniknela ale jelsi sie pojawily to zaraz bladly wiec chyba kosmetyk w porzadku:)i do tego tani!!! Odpowiedz Link
agaw00 Re: Coś do piersi.... 20.01.06, 18:51 cześc musze cie zmarwic bycie mausią czasami wiąże sie z wielkim poswieceniem dot wygladu tez:) fajnie ze chcesz dbac o biust i polecam ci po prostu dziecieca oliwke do całego ciała szczególnie brzucha ma identyczne działanie jak wiele drogich specyfików ja uzywałam dodatkowo kremu przeciw rozstepom ZIAJA MAMMAMIJA. Mam także spory biust i cała ciąze utrzymałam go w idealnym stanie(jesli chodzi o skóre)ale jak przybrało mi mleczko tak nagle to postrzelały mi spore rozstepy i nie ma na to rady...po drugie biust kazdej kobiety to sprawa hormonów moze sie zwiekszyc lub wcale lub zrobic sie dość obwisły" ja uzywałam mocnych bawełnianych biustonoszy a i tak nie pomogło dzidzia mi go "zmasakrowała" do reszty:)....ale wierz mi potem sie juz nie zwraca na to uwagi jak karmisz maleństwo.pozdrawiam Odpowiedz Link