Dodaj do ulubionych

długość cyklu

20.08.03, 11:13
Ile wynosi najdłuższy "normalny" cykl miesięczny? Bo u mnie zaczął się 42
dzień i trochę sie denerwuję, chociaż test 2 razy wyszedł negatywny
niestety... Co prawda niedawno odstawiłam tabletki ale pierwszy "czysty"
okres był normalnie. Kurczę czyżby mi się całkiem brzuszek rozleniwił od tych
hormonów? Podzielcie się doświadczenami pliski...
Obserwuj wątek
    • iwonady Re: długość cyklu 20.08.03, 17:51
      Hej! Normalny najdłuzszy to 32 dni. Ja mam tak "normalnie" co 45...ale taka moja natura, a po odstawieniu piguek drugi cykl miałam 65 dniowy....jak test jest pozytywby (na wszelki wypadek zrób 2 razy) to raczej wystarczy cierpliwie czekać. Chyba, że Naoiecie dokucza to do gina na wywołanie...:) Pozdrówka
      • felutek Re: długość cyklu 21.08.03, 08:25
        Dziękuję serdecznie :-) Idę w poniedziałek, bo nie mogę wysiedzieć spokojnie
        jako że z natury jestem nerwus i czarnowidz i już sobie snuję różne dramatyczne
        wizje :-( pozdrawiam ciepło
    • taaga Re: długość cyklu 21.08.03, 09:57
      Bez tabletek "wspomagających" moje cykle wynosiły ok. 50 dni, ale to nie było
      normalne !! Jeśli tyle to trwa to albo ciąża, albo coś się rozregulowało !!
      • felutek Re: długość cyklu 21.08.03, 12:07
        I co jesteś już mamą czy zostałaś wyregulowano ? :-)jeśli tak to tabletkami? bo
        już czyba nie chcę nic więcej łykać...
    • olabs Re: długość cyklu 21.08.03, 12:28
      Zanim zaczęłam brać tabletki ponad 6 lat temu moje cykle wahały się w granicach
      35-40 dni. W trakcie brania oczywiście były książkowe. Ponad rok temu
      przestałam brać tabletki. Pierwszy cykl był w miarę normalny, kolejny wyniósł
      ponad 40 dni, potem było już bardzo ładnie co 29-30 dni. No a teraz od około 4
      miesięcy coś się popsuło. Ostatni cykl wyniósł 37 dni, dzisiaj jest 33 i też
      oczywiście jeszcze nic. I tak sama się zastanawiam czy na takie rozlegulowanie
      mogły mieć wpływ antybiotyki?. Na wiosnę (marzec?maj) leczyłam silne zapalenie
      układu i pęcherza moczowego. Brałam multum leków i dwa razy antybiotyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka