ralston 01.04.04, 23:26 Udało się Wam dzisiaj kogoś nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:27 Zakupów nabrałam, bo wyjeżdżam i rodzina musi być zaprowiantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:31 Osobiscie nikogo nie nabieralam. Bralam tylko udzial w spisku. Zrobilismy falszywa okladke i podsunelismy ja szefowi do akceptacji. Wymyslelismy falszywe zajawki, kolezanka wybrala fajne zdjecie starszej pani (na okladkach chodza mlode dziewczyny). W okienku zajawiajacym gadzet napisalismy "W prezencie kilo cukru". Ozukalismy ta okladka studio repro (uwierzyli ze teraz takie tryndy), szef smial sie ze o malo szyby nie popekaly. Inna kolezanka rozdala szpigiel z numerem specjalnym. Na szpiglu byl harmonogram z niewykonalnymi datami. Pare osob dalo sie nabrac. Troche miesem rzucaly, ulalo sie komus uchem troche adrenaliny:> Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:35 A mi się udało wykasować ponad 95% wpisów na forum i chyba też udało się wywołać przeświadczenie, że to jednak nie ja zrobiłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:42 A tam. I tak Ci nie wierzę. Teraz to wszyscy będą się chcieli do tego przyznawać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:46 Ty byś szybciej skończył żart. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:49 habitus napisała: > Ty byś szybciej skończył żart. Szybciej nie mogłem, bo po drodze miałem spotkanie biznesowe, z którego nie udało się wykręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 01.04.04, 23:46 all2 napisała: > A tam. I tak Ci nie wierzę. Teraz to wszyscy będą się chcieli do tego > przyznawać :))) Jeszcze przez kilka minut mozna klamac, wiec i ja sie przyznam: rozpracowalam haslo do konta superadmina, i wybralam sobie wlansie TT na primaaprilisowe zarty;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 07:07 Wmówiłem bratu, że jak tylko zaśnie zrobię mu świetny dowcip. Miał spore kłopoty z zaśnięciem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 07:56 freewolf napisał: > Wmówiłem bratu, że jak tylko zaśnie zrobię mu świetny dowcip. Miał spore > kłopoty z zaśnięciem. :)) Chyba nie miałeś na myśli sławetnego "rowerka"? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 15:35 ogabignac napisał: > Chyba nie miałeś na myśli sławetnego "rowerka"? ? Wyjaśnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 18:18 freewolf napisał: > ? > Wyjaśnij się. Czyzbys nie znal rowerka? Widze, ze duch w narodzie upada. Albo ja sie tak bardzo starzeje, ze nie przyjmuje do wiadomosci, ze dzis ludzie na koloniach robia sobie wredniejsze dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 18:40 Anahello, Wolf jest niestety z innego przedziału wiekowego niż my staruszkowie ;) Na innych lekturach się chował... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 18:46 ralston napisał: > Anahello, Wolf jest niestety z innego przedziału wiekowego niż my > staruszkowie ;) Na innych lekturach się chował... Wlasnie - ja niedawno wyrecytowalam pewnemu mlodemu czlowiekowi: "Przedzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne niz do Krolestwa Niebieskeigo wejdzie ten, ktory nie wierzy w Wielkiego O'Rety". Nie zakumal... A "czeszcz Balbyna" to tez juz nie ma do kogo powiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 18:53 anahella napisała: > Wlasnie - ja niedawno wyrecytowalam pewnemu mlodemu czlowiekowi: "Przedzej > wieloryb przejdzie przez ucho igielne niz do Krolestwa Niebieskeigo wejdzie > ten, ktory nie wierzy w Wielkiego O'Rety". Nie zakumal... A "czeszcz > Balbyna" to tez juz nie ma do kogo powiedziec;) Jeszcze z Wami nie jest tak źle. To akurat kojarzę. Ale o co, do diabła, chodzi z tym rowerkiem???? :)) A dzieci na koloniach, faktycznie, zrobiły się wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 19:00 freewolf napisał: > Ale o co, do diabła, chodzi z tym rowerkiem???? Wkladalo sie spiacemu miedzy palce paski papieru i podpalalo. Spiacy wyczynial nogami ruchy przypominajace cwiczenie zwane rowerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 19:07 anahella napisała: > Wkladalo sie spiacemu miedzy palce paski papieru i podpalalo. Spiacy > wyczynial nogami ruchy przypominajace cwiczenie zwane rowerkiem. A, teraz pamiętam. Znam to w fajniejszej (czytaj: bardziej obrzydliwej :] ) wersji - make-up. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Prima Aprilis dobiega końca... 02.04.04, 19:50 freewolf napisał: > Znam to w fajniejszej (czytaj: bardziej obrzydliwej :] ) wersji - make-up. Nawet niech przez mysl Ci przejdzie zeby to opisac:> Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Prima Aprilis dobiega końca... 03.04.04, 14:26 anahella napisała: > Nawet niech przez mysl Ci przejdzie zeby to opisac:> A co tu opisywać. Potrzeba tylko wiaderko naturalnego nawozu (testowane na końskim) i piórko. Odpowiedz Link Zgłoś