bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 09.07.05, 22:58 anahella napisała: > wszyscy witaja. milo mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 00:31 Też wszystkich witam a Witalisom się kłaniam i serdeczne życzenia składam. Aha - no tak, z okazji imoienin. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 10:38 nekroskop88 napisał: > już i tu się dostałaś? :))) > > a,tak,wszędzie będzie mnie pełno;) pełna kultura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 11:15 Największą satysfakcją w życiu jest świadomość,że się nikogo nie skrzywdziło. hmm tak sie nie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 11:21 annabl napisała: > Największą satysfakcją w życiu jest świadomość,że się nikogo nie skrzywdziło. > > > hmm > tak sie nie da:) hmm,może trzeba to zmienić??? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 17:20 stiosz w kolejce po bilet na super koncert. za toba 400 osob, ktore nie dostana sie na jeden jedyny koncert poniewaz to ty masz ostatni bilet. teskne spojrzenia, moze sie wycofasz... ps. i nie mowcie ze w kolejce nie stoicie bo zawsze w niej stanac mozecie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 17:22 hmm,trudne!To zależy od tego czy bardzo chciałam być na tym koncercie,czy np. musiałam jechać 2 dni po to żeby stać teraz w kolejce... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 20:37 zalozmy, ze musialabys jechac dwa miesiace. ci, ktorzy stoja za toba jechali trzy. tam jest trudny dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 20:54 annabl napisała: > zalozmy, ze musialabys jechac dwa miesiace. ci, ktorzy stoja za toba jechali > trzy. tam jest trudny dojazd. często rezygnuję,ale w tym przypadku chyba jednak bym została:( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 13:31 Również witam. Czy może jesteś złym alter ego Habitus? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 15:49 nie,mój nick powstał niezależnie od niego i nie mam z tym nic wspólnego.To od tytułu pewnej piosenki;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: WITAM WSZYSTKICH!!! 10.07.05, 16:31 bad_habit napisała: > Największą satysfakcją w życiu jest świadomość,że się nikogo nie skrzywdziło. Raczej skrzywdziło jak najmniej osób. Nie da się nikogo nie skrzywdzić. To niestety czasem nieuchronne. :( Odpowiedz Link Zgłoś