Dodaj do ulubionych

OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKIEGO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:25
W NASTĘPNYCH WYBORACH WINNI ODPAŚĆ WSZYSCY ZWIĄZANI Z OKRĄGŁYM STOŁEM.

Dotyczy to UW, SLD, PO, SdPl, PiS, PSL.

Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:33
      łatwiej może powiedzieć kto powinien zostać. W takim razie sam to powiedz kto?
      • Gość: Jan Re: OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:35
        "łatwiej może powiedzieć kto powinien zostać. W takim razie sam to powiedz kto?"

Ponieważ Polska wydaje się rozpadać to aby temu zapobiec należy wybierać tych
        którzy są bez wątpienia Polskimi patriotami i ludżmi uczciwymi, wykształcenie
        (mimo że mam wyższe) wydaje się tu mniej istotne.
        Partie uwikłane w grubą kreskę które wymieniłem nie sprawdziły się.
        Jeśli chodzi o ludzi np Jan Olszewski sprawdził się jako premier myślę że był
        by dobrym prezydentem, Maciarewicz i Jan łopuszński wydają się również ludżmi
        sprawdzonymi. Aby uniemożliwić wejście do sejmu lub wyżej ludziom którzy się
        nie sprawdzili rządząc należy eliminować partie do których należą.
        Ugrupowania którym moim zdaniem można ufać RKN,ROP,PPN,Dom Ojczysty,
        W mniejszym stopniu LPR i Samoobrona.

Za najgrożniejsze uważam PO i UW.

• Gość: Jan Re: Korekta mojego ostatniego postu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:49
          Pomyłkowo w poście pojawiło się PPN powinno być PP Porozumienie Polskie.
        • Gość: sluchacz Re: OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKI IP: *.visp.energis.pl 20.10.04, 00:00
          wow! zupelnie jakbym czytal hitlera gdzies tak sprzed 1934 r..
          pozatem ludziska, jezeli macie juz to (rzekomo) wyzsze wyksztalcenie, to
          zadajcie sobie trud i dowiedzcie w koncu do jasnej anieli co ten biedak
          Mazowiecki mowil DOKLADNIE o grubej kresce.
          Bo ja pamietam cos o deklaracji nie brania odpowiedzialnosci za rzady komusze w
          Polsce i w ogole przyjecie nowego kursu.
          ale zapewne kazdy pamieta co chce i jak chce.
          a pozatym, tak LPR to naprawde super sprawdzeni ludzie. A jacy biegli w
          polityce zagranicznej i jak nam ladnie chca ulozyc stosunki z naszym zachodnim
          sasiadem.
          zgroza.
          s.
    • thory Re: OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKI 17.10.04, 09:36
      UW się sama załatwia rękami "kierowcy"; SLD ma mocny elektorat, spokojna czacha, wejdą, choc nie wezmą udziału; sdPl - na włosku; PSL - wolę ich, niż Lepperzystów. PO nie da się (chyba) rozbroić, no ale po komitywie Jana Maryi Diablicy z Kaczką Tuskową można się wiele spodziewać. Nie wspominasz o PiS. Tam też dość popleczników Stołu Rycerzy Artusowych. A tak serio: nie wiem, czy była inna możliwość wówczas... Problem zaczął się od "grubej kreski" na mój gust.
    • Gość: bohdan8080 Re: OKRĄGŁY STÓŁ PRZYCZYNĄ ROZPADU PAŃSTWA POLSKI IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 20.10.04, 00:48
      który to napisał o biedaku Mazowieckim ? ; to zwykły komunistyczny palant
      • Gość: jan Re: IPN winien wdrożyć śledztwo dot. okrągł stołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:24
        Być może należy również powołać komisję sejmową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka