Dodaj do ulubionych

Wstyd - miasto bez internetu !!!

IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 27.08.01, 11:55
Przy każdym miejskim forum Gazeta zamieszcza ilość postów.Kalisz wypada
żenująco - jest mniejsza aktywność niż ( z całym szacunkiem ) w Kutnie ,
Sochaczewie i innych ( tzn. nieco mniejszych ) miastach.Wstyd - ale najstarsze
miasto w Polsce zobowiązuje .... żeby bać się komputera ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Królik Re: Wstyd - miasto bez internetu !!! IP: *.kalisz.multinet.pl 27.08.01, 15:32
      na ten temat już sie wypowiedziałam w wątku "czy Kalisz jeszcze istnieje". Po
      prostu to forum nie jest rozreklamowane i nikt tu nie wchodzi.
      • Gość: Piotrek Re: Wstyd - miasto bez internetu !!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 14:12
        Słuchajcie
        Ja wysłałem prośbę do Gazety.pl, aby umieścili to forum, staram sie reklamować
        jak mogę, ale widzę, że tu ludzie po prostu nie mają ochoty wchodzić a szkoda,
        szkoda...
        • Gość: Królik Re: Wstyd - miasto bez internetu !!! IP: *.kalisz.multinet.pl 28.08.01, 15:16
          no właśnie widzę, że to twoje posty są najliczniejsze :)
          • Gość: yos Re: Wstyd - miasto bez internetu !!! IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 29.08.01, 10:34
            Ponieważ nikt tu nie wchodzi i nie pisze - to i ja nie wchodzę , bo nie ma co
            czytać :).Jakoś mnie to nie dziwi , jako krytyka kaliskiej aktywności we
            wszelkich dziedzinach.

pzdr yos
            • Gość: Królik Re: Wstyd - miasto bez internetu !!! IP: *.kalisz.multinet.pl 29.08.01, 12:02
              Ja też wchodzę zobaczyć, czy ktoś coś dopisał, ale naprawdę nic tu ciekawego
              się nie dzieje. Może rzucicie jakiś NAPRAWDĘ ciekawy temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka