Dodaj do ulubionych

Spodobało mi się

15.05.06, 00:54
tutaj.
Zostanę na dłużej.
Tym bardziej, że zauważyłam, że to Wasze forum jest strasznie
zmaskulinizowane;)
Obserwuj wątek
    • arczi-kalisz i dobrze. 15.05.06, 01:01
      i dobrze.
      Mamy nadzieję, że Twoja obecność spowoduje zmiejszenie współczynnika
      maskulinizacji chociaż o trochę ;)
      • lindaaa Re: i dobrze. 15.05.06, 01:05
        ;)
        • kalamata99 Re: i dobrze. 15.05.06, 16:56
          Czy masz cos ciekawego do powiedzenia z feministycznego punktu widzenia?
          • lindaaa Re: i dobrze. 15.05.06, 19:03
            Na pewno nie komuś, kto uważa, że się WPYCHAM na forum Kalisz:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41673185&a=41858232
            • kalamata99 Re: i dobrze. 15.05.06, 19:13
              Juz Ci odpisalem na forum Ostrowa. Skoro jestes tam agresywnie anty-kaliska, to ciekaw jestem Twoich komentarzy na forum Kalisza, ktore jak oznajmilas jest zbyt zmaskulinizowane.
              • lindaaa Re: i dobrze. 15.05.06, 19:32
                Podaj mi przykład chociaż jednej mojej wypowiedzi, która świadczyłaby o tym, że
                jestem "agresywnie anty-kaliska".
                • kalamata99 Re: i dobrze. 15.05.06, 20:08
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41702517&a=41720528
                  • wielkopolskawschodnia Re: i dobrze. 15.05.06, 22:02
                    Nie dość, że ostrolle, to jeszcze ostkameleony...
                    -----
                    • plus601 Re: i dobrze. 15.05.06, 22:07
                      Gorzej V kolumna Internetowa.
                  • lindaaa ... 16.05.06, 13:41
                    <<To jest straszne, że ostatnio prawie każdy wątek zaśmiecają swoimi
                    wypowiedziami nasi sąsiedzi z Kalisza>> - to było stwierdzenie faktów.
                    Zresztą jak cała moja wypowiedź.
                    W dalszym ciągu nie wiem, co było w niej agresywnego. Dotyczyła tylko tych
                    osób, które zaśmiecają forum Ostrów swoimi głupimi tekstami, jeśli ty tego nie
                    robisz - nie wiem w czym problem.
                    Poza tym dla Twojej wiadomości to, że mieszkam w Ostrowie nie znaczy, że nie
                    jestem z Kaliszem związana, więc przymiotnik: "antykaliska" w moim przypadku
                    jest całkowicie nietrafiony.
                    • wielkopolskawschodnia Re: Ostrów: Kaliszak, czyli ścierwo 16.05.06, 13:55
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41673185&a=41866392
                      No ale własne (ostrowskie) śmieci fajne są: miłe, byste, wychowane...

I mam nadzieję, że jeśli udało się nam pozbyć Sectora, to tej całej Lindy (z
                      jej postami w kółko o tym samym, czyli o niczym) też się nam uda pozbyć.
                      • lindaaa Re: Ostrów: Kaliszak, czyli ścierwo 16.05.06, 14:19
                        Po pierwsze: nigdy nie nazwałam żadnego Kaliszaka ścierwem. Jak chcesz to
                        możesz być pierwszym.
                        Po drugie: oczywiscie mozesz próbować się mnie pozbyć. Ale żadnych konkretnych
                        rezultatów nie oczekuj.
                        • kalamata99 Kaliskie miernoty 16.05.06, 15:46
                          Lindaa nie odchodz. Z Twojego pierwszego postu wynikalo, ze w jakis sposob planujesz zmienic nasze zmaskulinizowane forum, ale zamiast inspirujacych komentarzy widze powrot do starych kalisko-ostrowskich wyliczanek. Narzekasz na forum Ostrowa, ze za duzo jest tam postow od "kaliskich miernot", no ale co Ty wnioslas do naszego forum? Osobiscie mam sporo sympatii do Ostrowa z wyjatkiem zachwalania "pruskiej tradycji", ze to niby 'Ordnung musst sein'. Takie zachwalanie rozbiorcy jest dla mnie niezrozumiale, nawet Niemcy nie lubili Prus i Prusakow. Jesli zas chodzi o Kalisz to wystarczy zacytowac co poznanski pisarz Arkady Fiedler napisal w ksiazce "Dziekuje Ci kapitanie" o swoim bohaterze, kpt. Dybku: "... pochodzil z kaliskiego, tej najszczesliwszej z ziem polskich laczacych polot krolestwa [kongresowego] ze statecznoscia Wielkopolski".
                          • lindaaa ... 16.05.06, 18:20
                            Nie mam zamiaru odchodzić.
                            Będę wypowiadać się także na inne tematy, ale muszę trafić na wątek, w którym
                            będę miała coś do powiedzenia. Narazie czytam sobie spokojnie Wasze wypowiedzi
                            i dowiaduję się wielu ciekawych rzeczy zarówno o Kaliszu, jak i o Was -
                            forumowiczach.
                            Poza tym powiem szczerze, że dla mnie coś takiego jak konflikt kalisko-
                            ostrowski nie istnieje. Tylko część ludzi nie potrafi się ze sobą dogadać.
                            Za chwilę wielkopolskawschodnia wklei mi linki do moich wypowiedzi, w których
                            byłam "antykaliska" jak to niektórzy sądząc, ale mogę Was zapewnić, że tak nie
                            jest. Po prostu czasami reaguję emocjonalnie na niektóre głupoty.
                      • sector11 Re: Ostrów: Kaliszak, czyli ścierwo 19.05.06, 08:41
                        Dlaczego chcesz sie mnie pozbywac? Ja a Kaliszu nigdy sie niegatywnie nie
                        wypowiadalem. To samo do tyczy mieszkancow Kalisza jako ogol. Jesli juz kogos
                        obrazam to na pewno na to zasluzyl swoimi wypowiedziami anty-ostrowskimi.
                        Swojego czasu Twoje wypowiedzi tez byly bardziej wylewne i w sposob bezposredni
                        obrazaly moje miasto i jego mieszkancow. Prawdopodobnie moja dzialalnosc
                        przyniosla jednak skutek, bo ostatnio Twoje wypowiedzi staly sie mniej
                        bezposrednie, a bardziej wyrachowane - jak przystalo na starego, emerytowanego
                        patriote kaliskiego ;o)
    • kalamata99 Re: Spodobało mi się 18.05.06, 19:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41104248&a=42058155
      • wielkopolskawschodnia Re: Spodobało mi się 18.05.06, 20:35
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41104248&a=42060362
        Ale ona nie przedstawia kobiecego punktu widzenia, tylko głupi punkt widzenia.
        • szycha-ns Re: Spodobało mi się 18.05.06, 20:46
          Każdy ma swój punkt widzenia, nie można nazwać go głupim :) Forum jest to po
          aby wyrażać swoje opinie, nie ważne czy się z kimś zgadzamy czy też nie.

WW- To jak powinien wyglądać ten "kobiecy punkt widzenia" ?
        • lindaaa ... 19.05.06, 16:09
          ww - teraz to już przesadziłeś.
          • wielkopolskawschodnia Re: ... 19.05.06, 16:35
            Linda, z całym szacunkiem, bo niewiastą jesteś ;) - ale jeśli ktoś pisze:

"a gdzie sie podziało forum kalisz??? zniknęło... ooo jak dobrze... taka
            wiocha jak kalisz nie powinna mieć forum!"

a ty twierdzisz, że to nie jest infantylna radocha, lecz neutralna konstatacja
            (cyt.: "stwierdzenie faktów"), to jest to namacalny objaw braku umiejętności
            czytania ze zrozumieniem, o czym napisałem wprost. Dalsza próba obrony twojego
            stanowiska była po prostu niemądra (ergo: głupia).

Wybacz, ale nie będę cię traktować inaczej niż wszystkich innych forumowiczów
            (czyli ulgowo) tylko dlatego, że nie masz siusiaka. To wszystko na ten temat.
            • lindaaa Re: ... 19.05.06, 20:06
              Wuwu, powiedz mi tak szczerze, co Cię bardziej wkurza - że jestem kobietą, czy
              że jestem z Ostrowa? A może fakt, że jestem kobietą z Ostrowa jest
              wystarczającym powodem by mnie obrażać?
              • mlodykalisz Re: ... 19.05.06, 20:26
                Ja chciałbym tylko tak skromnie wspomnieć że mamy równouprawnienie ...:)

A Ty sector przestań już zmyślać... przecież Ty pękasz z nienawiści do
                Kalisza.. :)
              • plus601 A jesteś kobietą?.. 19.05.06, 21:01
                Przecież dopiero chodzisz na nauki przedmałżeńskie.:)
                • lindaaa Re: A jesteś kobietą?.. 21.05.06, 14:07
                  Skończyłam w lutym.
                  Wesoło było.
                  Aż trudno uwierzyć, że mamy XXI wiek..;)
              • wielkopolskawschodnia Re: ... 19.05.06, 21:14
                Pudło. Nie wkurza mnie. A już na pewno nie to, że jesteś ostrowianką, ani tym
                bardziej to, że jesteś kobietą. Po prostu reaguję na niemądre wypowiedzi.

Nie sugeruj ustawicznie, że cię obrażam, bo ja cię nie obrażam. To, że czujesz
                się obrażana, nie wynika z toku tej dyskusji, ale najwyżaj z twoich uwarunkowań
                osobniczych.
                • lindaaa Re: ... 20.05.06, 00:48
                  Nie obrażasz mnie. Zaledwie próbujesz.
                  • o00 Re: ... 20.05.06, 00:55
                    Znowu pudło, bo nawet nie próbuję.
                    -----
                    • lindaaa Re: ... 20.05.06, 12:53
                      To było do wuwu, nie do Ciebie.
    • ebusia_fam_fatal Re: Spodobało mi się też :) 20.05.06, 14:09
      mnie tez sie spodobalo
      choc jeszcze malo przeczytalam i malo znam kalisz ogolnie

ale w sumie od czegos poznawanie kalisza trzeba zaczac nie? :)

pozdrawiam
      • ebusia_fam_fatal 9600. post :) 20.05.06, 14:14
        i pozwole sobie miec nadzieje, ze bede inaczej odebrana niz linda czy jak jej tam :)
        • lindaaa .. 20.05.06, 15:22
          Nadzieję oczywiście możesz mieć.
          Ogólnie wszystko zależy od tego, jak będziesz się wypowiadać o Kaliszu i jego
          mieszkańcach. Jeśli chcesz być miło przywitana przez kolegów forumowiczów - mów
          o Kaliszu w samych superlatywach. Na pewno zadziała.
          Ja osobiście wolę się momentami narazić, ale wyrazić opinię zgodną ze swoimi
          przekonaniami.
          • ebusia_fam_fatal Re: .. 20.05.06, 21:23
            ja jestem osoba, ktora pisze to co mysli, nie owija w bawelne itp
            ale nie jestem dwulicowa

skoro u siebie wypowiadasz sie negatywnie, a tu przychodzisz i chwalisz kalisz
            (ale sie rymnelo :D) to co sie dziwisz??
        • lindaaa Re: 9600. post :) 20.05.06, 15:24
          Poza tym zwykła kultura wymaga, by sprawdzić kogoś nicka zanim się o kimś coś
          napisze, bo sformułowanie "linda czy jak jej tam" brzmi średnio fajnie.
          • wielkopolskawschodnia Re: lindaaa vel Linda 20.05.06, 15:35
            Linda (czy jak ci tam), ale ty chyba nie rozumiesz jednego: że sieradzanie to
            zupełnie inni ludzie niż ostrowianie. I nie rozumiesz, że jeśli nawet tobie się
            tutaj spodobało, to ty tutaj niekoniecznie się spodobałaś. Teraz już rozumiesz?
            -----
            • lindaaa wuwu 20.05.06, 15:48
              Nie jestem tu po to, by się komuś (przy)podobać.
              Śmieszny jesteś z tym Twoim stereotypowym podejściem do świata.
              Z tym podziałem na my i oni.
          • wielkopolskawschodnia Re: lindaaa vel Linda 20.05.06, 15:44
            Zwykła kultura wymaga też, żeby się nie obnosić ze swoim wykształceniem
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=42137002&a=42141140
            zwłaszcza wtedy, gdy samemu popełnia się kompromitujące błędy składniowe.
            -----
            • lindaaa wuwu 20.05.06, 15:50
              Zwróć też uwage Waszemu moderatorowi, bo napisał:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=42137002&a=42149344
              Podaj mi też przykład owego kompromitującego błędu składniowego.
              • wielkopolskawschodnia Re: lindaaa vel Linda 20.05.06, 16:10
                A ty z zawodu jesteś prokuratorem, czy tylko gó..arzowatym skarżypytą?

Sprawdź sobie rząd czasownika "sprawdzać".

Coraz bardziej jestem przekonany, że należysz do grona osobliwych internetowych
                neurotyków, którzy zakładają wątki (w dodatku wątki o sobie) tylko po to, by
                dać upust nieodpartej potrzebie epatowania pozostałych forumowiczów samym sobą.
                • lindaaa wuwu 21.05.06, 14:28
                  Założyłam też wątek Kaisz w UE:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=42149780&v=2&s=0
                  Nie zauważyłeś?
          • ebusia_fam_fatal Re: 9600. post :) 20.05.06, 21:24
            nie chcialo mi sie pisac od poczatku, zeby wylazic i sprawdzic, a nie chcialam
            bys sie obrazila gdybym napisala jednak xle

a tak w ogole to co Ty taka delikutaśna jestes??
    • mlodykalisz Lindo! 20.05.06, 18:27
      Lindo.. napisałaś dziewczynie z Sieradza,żeby wypowiadała się o miescie Kaliszu
      i mieszkańcach Kalisza w samych superlatywach, bo my krytyki nie akceptujemy...
      otóż pudło. Można krytykować każde miasto bez wyjątku, ale żeby krytykować
      potrzebne są jakieś sensowne argumenty, żeby ta krytyka była konstruktywna. W
      twoich niektórych wypowiedziach nie widze krytyki Kalisza i kaliszan, lecz
      widze obrażanie Kalisza i kaliszan, bo jak nazwiesz to jeśli ktoś ( w tym
      wypadku TY) pisze na mieszkańców miasta "ścierwo", a miasto obraża innymi
      epitetami! Bo chyba to nie jest krytyka, tylko właśnie rzucanie mięsem...
      Lindo popraw się ...
      • o00 Re: Lindo! 20.05.06, 18:29
        Sector w spódnicy...
      • ksiestwokaliskie Re: Lindo! 20.05.06, 19:35
        Młody - zejdź z Lindy. Ona nic takiego nie pisała o Kaliszu.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=41673185&a=41866392
        • lindaaa ... 21.05.06, 14:05
          Powtarzam po raz kolejny: nigdy nie nazwałam żadnego Kaliszaka ścierwem.
          Nigdy nikogo tak nie nazwałam.
          Gdybym była "delikatniusia" to by mnie tu już dawno nie było, bo niektórzy
          próbują mnie zniechęcić do tego forum.
          Nie krytykuję Kalisza, jeśli już to wypowiedzi niektórych mieszkańców tego
          miasta. Cokolwiek napiszę - niektórym to się bardzo nie podoba. W wątku o
          odzieży "dziecinnej" zwróciłam autorowi uwagę, że powinno być "dziecięca" - co
          oczywiście wypomniał mi wuwu <mała dygresja - nazywam go wuwu, aby pamiętać, że
          mimo loginu rodzaju żeńskiego - ciągle jest facetem> chociaż Księstwo i Ebusia
          mieli takie samo zdanie jak ja.
          Nie noszę spódnic.
          • ksiestwokaliskie Re: ... 21.05.06, 14:17
            lindaaa napisała:

> Nie noszę spódnic.

No właśnie, ciągle tylko te portki :>
            • lindaaa Re: ... 21.05.06, 14:24
              Ale w piątek się poświęcę..;))
              • ksiestwokaliskie Re: ... 21.05.06, 14:28
                widzę, że Ci bardzo zależy na 5 u ASa :)
                • lindaaa Re: ... 21.05.06, 14:31
                  Hehe, w końcu ostatnia ocena w moim studenckim życiu <pomijająć oczywiście
                  obronę>. Jak to powiedziała nasza koleżanka: trzeba wykorzystać atuty :p
                  • ksiestwokaliskie Re: ... 21.05.06, 14:32
                    ocenimy te Twoje atuty w piątek :> ;)
                    • lindaaa Re: ... 21.05.06, 14:39
                      ;)
                      sprawdź pocztę.
                      • ksiestwokaliskie Re: ... 21.05.06, 14:42
                        skrzynka pusta :(
                        • ksiestwokaliskie Re: ... 21.05.06, 14:49
                          a nie - już coś jest. Odpisałem :)
          • o00 Re: ... 21.05.06, 14:31
            Dobrze. Przyjęliśmy do wiadomości. Mam nadzieję, że tym samym nasyciłaś już
            swoje rozdęte jak balon ego. Gdyby jednak nie, to proponowałbym założyć bloga i
            tam dokonywać publicznych ekspiacji.

Polecam jakiś słownik ortoepiczny, bo: "kaliszanin", a nie "kaliszak" - to raz,
            a dwa - nazwy mieszkańców miast piszemy zawsze z małej litery. Coś mi się
            wydaje, że kiepski z ciebie zawodowiec i powinnaś częściej niż innych poprawiać
            samą siebie.
            • lindaaa Re: ... 21.05.06, 14:38
              "Kaliszak" można potraktować jako uzus językowy.
              Pisałam z dużej, bo moje "rozdęte jak balon ego" chciało niektórym osobom
              okazać odrobinę szacunku. Widać nie każdy na niego zasługuje.
              Nigdy nie nazwałam się zawodowcem. Czytaj uważniej.
              • o00 Re: ... 21.05.06, 14:54
                Pisz uważniej:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=42137002&a=42141140
                chyba, że spaczenie zawodowe wynika u ciebie z czego innego niż zawód.
                • lindaaa Re: ... 21.05.06, 14:58
                  My chyba inaczej rozumiemy niektóre rzeczy.
                  Mieć zawód to jedno, a być w czymś zawodowcem to coś innego.

• o00 Re: ... 21.05.06, 15:05
                    SJP: zawodowiec - "osoba trudniąca się czymś zawodowo".
                    • lindaaa Re: ... 21.05.06, 15:20
                      Zapomniałeś dodać: "(najczęściej o sportowcu, w odróżnieniu od sportowca
                      amatora.)Mecz z udziałem zawodowców".
                      Poza tym definicje słownikowe to nie wszystko.
                      Poprawiłam błąd, zostałam za to skrytykowana. Spoko.
                      Nie pierwszy i nie ostatni raz.
                      Ja się nie obrażam, kiedy ktoś mnie poprawia, ale wyciągam z tego odpowiednie
                      wnioski. Nikt nie jest nieomylny.
                      • o00 Re: ... 21.05.06, 15:31
                        Po raz pierwszy się z tobą zgadzam. Miło.
                        • lindaaa Re: ... 21.05.06, 15:57
                          ;)
                          Ja ogólnie jestem miła;)
                          • kalamata99 O Lindzie 21.05.06, 18:36
                            Widze, ze Lindaa stala sie atrakcja forum, a wlasciwie forow (Ostrow + Kalisz),
                            przy okazji odslaniajac rozne detale ze swojego zycia. Jak sie moglem
                            zorientowac z roznych jej postow Linda ma 26 lat, mieszka w Ostrowie, choc
                            czesto bywa w Kaliszu, konczy studia, we wrzesniu wychodzi za maz, choc chodzi
                            w spodniach to do slubu bedzie miala suknie slubna szyta przez kolezanke i z
                            materialow sprowadzanych z zagranicy. Podala nawet nazwisko swojego ginekologa.
                            Korekty jezykowe sugeruja, ze jest polonistka. No i podobno ogolnie jest mila,
                            a przynajmniej tak o sobie pisze.
                            • ksiestwokaliskie Re: O Lindzie 21.05.06, 18:39
                              jest trochę młodsza ;)
                              • kalamata99 Re: O Lindzie 21.05.06, 18:43
                                No to moze 25, bo to bylo w ktoryms poscie. Pomylilem sie z data slubu, ma byc
                                w sierpniu, wesele w Przybyslawicach. Na sukni slubnej maja byc krysztalki
                                Svarowskiegie, no ale jest problem z koronkami. Dlaczego w Kaliszu nie mozna
                                znalezc koronek?
                                • lindaaa Re: O Lindzie 21.05.06, 18:58
                                  Widzę, że zdążyłeś sprostować, zanim wcisnęłam enter. Byłam przez moment zajęta
                                  relacją z meczu Intar Lazur - KSŻ Krosno. Nadal jesteśmy jedyną niepokonaną
                                  drużyną w I lidze )) Jak widzisz - interesuję się żużlem ;))
                                  Nie wiem dlaczego nie można znaleźć w Kaliszu koronki. Tzn. ogólnie można, ale
                                  nie taką jaką ja potrzebuję do sukienki. Narazie szukałam w centrum, ale może
                                  znasz jakiś dobrze zaopatrzony sklep z materiałami poza centrum?
                            • o00 Re: O Lindzie 21.05.06, 18:46
                              Weź proszę pod uwagę, że polonistki bardzo często konfabulują. :p

I co? Będziesz zakładać LindaaaFanClub? :>
                              • ksiestwokaliskie Re: O Lindzie 21.05.06, 18:47
                                I tak nikt z Was nie wie tyle o Lindzie co ja ;) :>
                                • o00 Re: O Lindzie 21.05.06, 18:58
                                  Samochwała w kącie stała! :p
                                  • ksiestwokaliskie Re: O Lindzie 21.05.06, 19:06
                                    mam więcej takich koleżanek ;P
                              • kalamata99 Re: O Lindzie 21.05.06, 18:51
                                Az tak to nie, ale dziewczyna jest wygadana i faktycznie udalo jej sie conieco
                                zmienic ten "zmaskulinizowany" charakter forum.
                            • lindaaa Sprostowanie ;) 21.05.06, 18:52
                              Podziwiam, że chciało Ci się tego szukać ;)
                              Ogólnie wystarczyło spytać, jeśli coś Cię interesowało.
                              Mieszkam w Ostrowie, ale nie mam 26 lat. Za mąż wychodzę w sierpniu.
                              Reszta się ogólnie zgadza.
                              Odsłaniam detale ze swojego życia bo nie mam nic do ukrycia. Internet stwarza
                              możliwość pozostania anonimowym, ale zarówno na forum Ostrów jak i Kalisz są
                              osoby, które mnie znają. One wiedzą, że jestem miła ;))
                              • kalamata99 Re: Sprostowanie ;) 21.05.06, 20:31
                                Szukac to nie szukalem, po prostu mam w miare dobra pamiec, a przejrzalem posty
                                na watkach do ktorych sama mnie (posrednio) skierowalas. Data slubu i mijsce
                                wesela juz skorygowalem.
                            • ukos Re: O Lindzie 21.05.06, 19:47
                              kalamata99 napisał:

> Widze, ze Lindaa stala sie atrakcja forum, a wlasciwie forow (Ostrow +
                              Kalisz),
                              > (...)

Pojawienie się Lindy jest oznaką życia i zdrowia tego forum. Nie wiem tylko
                              czemu się obraziła o nazwanie jej (z przymrużeniem oka zresztą) feministką. To
                              przecież nie inwektywa. ;)
                              • lindaaa Re: O Lindzie 21.05.06, 20:36
                                Nie obraziłam się, po prostu sprostowałam.
                                Tak samo jak to, że nie jestem agresywna ani antykaliska.
                                Milo się tu zrobiło ;))
          • ebusia_fam_fatal Re: ... 21.05.06, 21:23
            > Gdybym była "delikatniusia" to by mnie tu już dawno nie było, bo niektórzy
            > próbują mnie zniechęcić do tego forum.

a kto Ci napisal, zes delikatniusia?
            bo ja nie :PP
            • lindaaa Re: ... 21.05.06, 23:09
              Spytałaś się: a tak w ogole to co Ty taka delikutaśna jesteś??
              Nie jestem ;))
              Mam trzech starszych braci, nauczyli mnie jak być "twardą, nie miętką" :p
              Pozdrawiam.
              • ebusia_fam_fatal Re: ... 22.05.06, 16:21
                owszem, zapytalam "delikutaśna" a nie "delikatniusia"
                sesesese
                • lindaaa Re: ... 22.05.06, 18:19
                  ;))))
    • z.piekla.rodem :)) 22.05.06, 22:17
      To wyglada jak rozmowa troli;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka