majkens 03.10.07, 13:40 Jechałem wieczorem Sukienniczą i w tle ukazał mi się zegar na bazylice ze świecącymi wskazówkami. Jakieś to takie kiczowate i nie pasuje do urokliwego widoku bazyliki. Czepiam się ale to nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkopolskawschodnia Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 13:45 A pomyślałeś co nas czeka, nie daj Bóg, w dalszych etapach!? To chyba Smutekkalisza (gdzie się znowu podział?) bardzo ładnie o tym powiedział: l-i-c-h-e-n-i-z-a-c-j-a. Odpowiedz Link Zgłoś
majkens Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 14:05 wielkopolskawschodnia napisał: > A pomyślałeś co nas czeka, nie daj Bóg, w dalszych etapach!? > > To chyba Smutekkalisza (gdzie się znowu podział?) bardzo ładnie o > tym powiedział: l-i-c-h-e-n-i-z-a-c-j-a. Czy ty musisz mnie straszyć brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 20:00 To wszystko jeszcze troche bedzie tak mocno blyszczalo i wbijalo sie w oczy .Za jakis czas patynka kurzu to przykryje i nie beda takie przykre dla oka . Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 20:45 Raczej odbijają. W dzień prawie się nie różnią od tych starych. Minie trochę czasu, nabiorą - jak napisał ok333 - trochę patyny, złocenia zejdą i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 21:27 ksiestwokaliskie napisał: "złocenia zejdą i będzie git". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Czepiam się ;) 03.10.07, 23:41 o00 napisał: > ksiestwokaliskie napisał: "złocenia zejdą i będzie git". > > :))) ,, alles gut '' - jak mawial Stary Marych :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkens Ale to się naprawdę świeci 04.10.07, 23:49 Specjalnie dzisiaj poszedłem sprawdzić i wskazówki świecą własnym światłem. Zrobiłem zdjęcie ale wieczorem bez statywu całkiem nie wyszło. Jutro powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Ale to się naprawdę świeci 04.10.07, 23:54 Spokojnie, na Boże Narodzenie zaświecą nawet cyfry. :( Odpowiedz Link Zgłoś