Gość: Anka IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 16:54 W Kaliszu mieszkałam przez 6 lat.Obecnie Mieszkam 24km. dalej. Uważam,że to dobre miasto do zdobycia średniego wykształcenia(2 LO),ale studiować chciałabym w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Kalisz-moja opinia o szkołach IP: 213.25.233.* 11.04.01, 23:16 Podobno powstała wyższa szkoła zawodowa, ale to wciąż za mało. Ja także skonczyłem wg mnie dobre lo w Kaliszu tj. Kopernik, ale studiuje już w innym mieście. No cóż Kalisz potrzebuje jeszcze kilku dobrych latek, do rozwinięcia się pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Kalisz-moja opinia o szkołach IP: 192.168.3.* / 213.25.141.* 24.04.01, 18:00 Uwazam ze obecnie najlepsze lo w kaliszu to czwarte.Moze nie ma tradycji ale jest najbardziej postepowe i ucza w nim najfajniejsi nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
drac Re: Kalisz-moja opinia o szkołach 28.04.01, 13:16 Gość portalu: tom napisał(a): > Uwazam ze obecnie najlepsze lo w kaliszu to czwarte.Moze nie ma tradycji ale > jest najbardziej postepowe i ucza w nim najfajniejsi nauczyciele No cóż ja kończyłem kopernika, i dla mnie to jest najlepsze liceum. Nie darzę wciąż zaufania IV ze względu, że są tam nauczyciele, którzy kiedyś uczyli w podstawówkach. Zresztą ja sądzę, że to wszystko zależy od tego jak ty się zaklimatyzowałes. Każda szkoła ma zalety i wady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Kalisz-moja opinia o szkołach IP: *.unregistered.formus.pl 21.06.01, 15:51 Moj ranking to dla idących na medycyne Asnyk (Szkapa)a na kierunki związane z historią IV (M.Kozłowski).Nauczyciele wszędzie biorą w lapę ale w Asnyku na potęgę Odpowiedz Link Zgłoś