arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 09:14 Ło Matko! Czy Ty kiedykolwiek sypiasz? A chciałem być pierwszy ... Kto rano wstaje,temu chce się spać! Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 10:55 Jak Ty sobie z tym radzisz?To troszkę zbyt mało aby się wyspać ... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 11:25 krzydan5 napisał: > Możesz i ty korzystac z takiego serwera, mogę udostępnić ci przestrzeń dyskową > w > domenie www.tarsy.net - Czy zamieszczane zdjęcia pojawiają się natychmiast? - Jakie wymagania techniczne są stawiane zdjęciom? - Ile zdjęć można zamieścić i czy można je wycofać? - Czy do zdjęć można dodać krótki opis? - Jak zamieścić i czy wiąże się to z kosztami? Odpowiedz Link Zgłoś
krzydan5 Re: Dzie dobry 19.02.06, 13:27 zdjęcia pojawiają się natychmiast po wrzuceniu na serwer Wymagań technicznych brak - im ładniej je zrobisz tym ładniej je widzisz Na 100 Mb przestrzeni pożesz zamieśćoć ok 200 zdjęć dodrej jakości , w bardzo dobrej ok 100 zdjęcia możesz edytować kasować itp.. Do zdjęć można dodawać opisy, innym programem co do kosztów to jeszczew nie określiłem ile to bedzie kosztować Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Dzie dobry 19.02.06, 13:31 Witam Was. Zagadka: Krzydan poszedł spać przed 1-szą, wstał po 2-giej, potem nie wiadomo czy jeszcze spał. Ile godzin spał Krzydan? Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 13:54 krzydan5 napisał: > zdjęcia pojawiają się natychmiast po wrzuceniu na serwer > Wymagań technicznych brak - im ładniej je zrobisz tym ładniej je widzisz > Na 100 Mb przestrzeni pożesz zamieśćoć ok 200 zdjęć dodrej jakości , w bardzo > dobrej ok 100 > zdjęcia możesz edytować kasować itp.. > > Do zdjęć można dodawać opisy, innym programem > > co do kosztów to jeszczew nie określiłem ile to bedzie kosztować - Gdy już będzie wszystko wiadomo,proszę o info ... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 13:56 margeritka61 napisała: > Witam Was. Zagadka: Krzydan poszedł spać przed 1-szą, wstał po 2-giej, potem ni > e > wiadomo czy jeszcze spał. Ile godzin spał Krzydan? - Myślę,że Krzydan nie sypia,bo jest komputerem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzydan5 Re: Dzie dobry 19.02.06, 16:20 Spałem spałem , tylko to jest jeden z nielicznych dni co więcej czasu poświęcam dl mego syna, od 8 bawimy sie w różne zabawy, gry, wygłupy itp... Do kopa siadam od czasu do czasu - Dla relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczakowyschizol Re: Dzie dobry 19.02.06, 17:23 dzien dobry kocham cie dziś posmaroswałam tobą chleb Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Dzie dobry 19.02.06, 18:37 Ło Matko (i córko)!!! Kogoś z miłości rozsmarowali na kanapce ??? Odpowiedz Link Zgłoś