high_level 15.08.06, 19:30 Białoruskie Radio Racja nadaje. Od poniedziałku do niedzieli, na okrągło. racyja.com/prahrama.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirsan Re: Słuchajcie Radia Racja :-) 15.08.06, 19:41 Słuchamy, słuchamy. Szkoda jednak, że dzisiaj przyniosło nam tak złe wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk KLAMLIWA "Racja" ..... 15.08.06, 20:24 KLAMLIWE radio "Racja" podobnie jaki kiedys byla klamliwa gazeta "Prawda": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=46927630&a=46934520 Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: KLAMLIWY ROMANPIDLASZUK 16.08.06, 12:36 KLAMLIWY romanpidlaszuk podobnie jaki kiedys byla klamliwa gazeta "Prawda": Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk KLAMLIWE radio "racja" 16.08.06, 14:50 KLAMLIWY romanpidlaszuk podobnie jaki kiedys byla klamliwa gazeta "Prawda": ------------------------------------------ Nie wystarczy sie nazwac "racja", trzeba jeszcze MIEC RACJE ! Niech czytelnicy sami gdzie jest PRAWDA i RACJA jezlei chodzi o rozgraniczenie gwar wschodnioslowianskich, bialoruskiej i ukrainskiej na Podlasiu a gdzie CYNICZNE MATACZENIE, czy tu: www.harazd.net/~nadbuhom/mapy-historia/mapy_4.htm www.harazd.net/~nadbuhom/holosy-pidliaszszia/mapa_holosy_mp3.htm czy w tym zapisie z radia "Racja" tu: www.rokhitparad.staronki.com/hacki.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Słuchając Racji czytajcie PRAWDĘ! :-) 16.08.06, 14:51 pravda.ru ---------------------------- i...bedziecie juz do konca zmanipulowani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirsan Głosy rozsądku 16.08.06, 13:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46967662 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46965796 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=46927630&a=46934817 pewnie "cyniczni esbecy", co? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk WYBIORCZE "głosy rozsądku"... 16.08.06, 14:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46967662 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46965796 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=46927630&a=46934817 pewnie "cyniczni esbecy", co? --------------------------- Moich wypowiedzi w tej dyskusji oczywiscie nie podajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kirsan Re: WYBIORCZE "głosy rozsądku"... 16.08.06, 18:43 Do swojej wypowiedzi, reakcjami na którą są linkowane przeze mnie opinie, odsyłacz umieściłeś przecież sam. Tak więc każdy wie gdzie znaleźć twoje wypowiedzi, bo sam o to zadbałeś. Zresztą twoje opinie w ogóle nietrudno jest znaleźć, bo niczym nieróżniące się od siebie posty o kłamliwej, jak "kiedyś gazeta Prawda" Racji pojawiły się w wielkiej obfitości na forum Bielsk Podlaski, Hajnówka, Białystok, Prawosławie, twoich autorskich Ukrainciach Pidlasza i pewnie jeszcze w paru miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: WYBIORCZE "głosy rozsądku"... 16.08.06, 20:35 Do swojej wypowiedzi, reakcjami na którą są linkowane przeze mnie opinie, odsyłacz umieściłeś przecież sam. Tak więc każdy wie gdzie znaleźć twoje wypowiedzi, bo sam o to zadbałeś. Zresztą twoje opinie w ogóle nietrudno jest znaleźć, bo niczym nieróżniące się od siebie posty o kłamliwej, jak "kiedyś gazeta Prawda" Racji pojawiły się w wielkiej obfitości na forum Bielsk Podlaski, Hajnówka, Białystok, Prawosławie, twoich autorskich Ukrainciach Pidlasza i pewnie jeszcze w paru miejscach. ----------------------------------- Jakbys sie nie wykrecal "kirsan" to nic nie zmienia faktu, ze jak przytaczales wypowiedzi forumowiczow na dany temat to nalezali przytoczyc wszystkie a jezeli tego nie zrobiles to przytaczales WYBIORCZO . Odpowiedz Link Zgłoś
kirsan Re: WYBIORCZE "głosy rozsądku"... 16.08.06, 21:01 Twoje zarzuty są nonsensowne. Oczywiste było, że te wypowiedzi odnoszą się do tego, co sam już raczyłeś na tym forum zamieścić, zresztą to wynikało także z treści tych opinii. Innymi słowy: oczywiste było że te wypowiedzi są polemiką z twoimi nazwijmy to przemyśleniami. A tak poza tym moją intencją było przytoczenie głosów ROZSĄDKU, którego we wszystkich wypowiedziach jakoś nie mogłem się doszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: WYBIORCZE "głosy rozsądku"... 16.08.06, 21:25 Twoje zarzuty są nonsensowne. Oczywiste było, że te wypowiedzi odnoszą się do tego, co sam już raczyłeś na tym forum zamieścić, zresztą to wynikało także z treści tych opinii. Innymi słowy: oczywiste było że te wypowiedzi są polemiką z twoimi nazwijmy to przemyśleniami. A tak poza tym moją intencją było przytoczenie głosów ROZSĄDKU, którego we wszystkich wypowiedziach jakoś nie mogłem się doszukać. ----------------------------- Ocene pozostawiam czytelnikom... Odpowiedz Link Zgłoś
high_level Re: Słuchajcie Radia Racja :-) 30.08.06, 20:50 Nie było mnie jakiś czas na forum. Tak, jak się spodziewałem, temat Radia Racja najbardziej zaintrygował, a raczej zbulwersował Romana. Wykazał się on przy tym wielką ignorancją. Otóż Radio Racja nadaje przede wszystkim dla słuchaczy na Białorusi, kraju pozbawionego wolności słowa. Taki jest główny cel reaktywacji tej radiostacji, finansowanej ze środków rządowych. Białorusini mieszkający na Podlasiu też oczywiście mogą tego radia słuchać. Radio Racja można częściowo porównać do Radia Wolna Europa czy Radia Swoboda. Domaganie się, aby białoruskie radio nadawało swoje programy dla białoruskich słuchaczy na Białorusi w języku ukraińskim jest zwykłą aberracją umysłową. wirtualnemedia.pl/document,,763147,Radio_Racja_wznowilo_dzialalnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Słuchajcie Radia Racja :-) 30.08.06, 21:58 Nie było mnie jakiś czas na forum. Tak, jak się spodziewałem, temat Radia Racja najbardziej zaintrygował, a raczej zbulwersował Romana. Wykazał się on przy tym wielką ignorancją. Otóż Radio Racja nadaje przede wszystkim dla słuchaczy na Białorusi, kraju pozbawionego wolności słowa. Taki jest główny cel reaktywacji tej radiostacji, finansowanej ze środków rządowych. Białorusini mieszkający na Podlasiu też oczywiście mogą tego radia słuchać. Radio Racja można częściowo porównać do Radia Wolna Europa czy Radia Swoboda. Domaganie się, aby białoruskie radio nadawało swoje programy dla białoruskich słuchaczy na Białorusi w języku ukraińskim jest zwykłą aberracją umysłową. wirtualnemedia.pl/document,,763147,Radio_Racja_wznowilo_dzialalnosc.html ---------------------------- No coz, albo nie zrozumiales o czym pisalem albo nie chciales. Miejmy nadzieje, ze rzetelnosc dziennikarska tego radia jezeli chodzi o informacje wysylane na Bialorus jest wieksza niz w przypadku omawianego reportarzu z UKRAINSKOJEZYCZNEJ www.harazd.net/~nadbuhom/holosy-pidliaszszia/mapa_holosy_mp3.htm wsi Hac'ki...czego prowadzacy wywiad z rozmawiajacymi dialektem ukrainskim jej mieszkancami, dziennikarz radia "racja" CYNICZNIE nie zauwazyl. Na porownywanie do RWE trzeba zapracowac RZETELNOSCIA INFORMACJI a nie CYNIZMEM i ZAKLAMYWANIEM RZECZYWISTOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: Słuchajcie Radia Racja :-) 30.08.06, 23:10 I jeszcze jedno ! Oczywiscie troche mi sie pomieszalo ! Radio "Racja " nie jest zle ! Jako 100 % Bialorusin doskonale to rozumiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 30.08.06, 23:57 romapidlaszuk napisała: > I jeszcze jedno ! Oczywiscie troche mi sie pomieszalo ! Radio "Racja " nie jest > > zle ! Jako 100 % Bialorusin doskonale to rozumiem ! --------------------------------------------- Co ,jak sie nie ma argumentow w dyskusji to zawsze jeszcze pozostaja SBeckie metody podszywania sie pod oponenta po to aby osmieszyc i oczernic go a takze zasugerowac ,ze nibyto powiedzial cos czego nigdy nie powiedzial... *** forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=43000015&a=46174711 Odpowiedz Link Zgłoś
high_level Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 31.08.06, 15:12 Bo to, panie, sami "cyniczni esbecy" na tym forum. I tylko jeden człowiek "prawy" - rezun z UPA ;-) - Odpowiedz Link Zgłoś