liberum_veto 07.05.07, 21:04 Zastanawia mnie, dlaczego wybrałeś sobie taki właśnie nick? Czyżbyś nie zdawał sobie sprawy, że robisz w ten sposób fatalną "reklamę" swojemu miasteczku? A może tego miasta aż tak bardzo nienawidzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesiula Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 21:49 Uważam, że nick jest po prostu bardzo przekorny. Być może coś w rodzaju kija w mrowisko...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 22:23 Spójrz liberum veto na wątki które założyłem.W pewnym momencie trzeba być kanalią by móc czynnie wyrazić protest przeciw zalewowi kłamstw ukraińskich.Tylko kanalia bez obawy o higienę mógł drążyć brud zalegający na naszym forum.Teraz gdy będzie moderator moja rola na tym forum się skończy. Czesiuli gratuluję przenikliwego umysłu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 22:51 Niezupełnie mnie przekonałeś. Dla mnie możesz się określać jako "kanalia", "sukinsyn" czy nawet "sq...syn", ale wyłącznie na WŁASNY rachunek. Nie mieszaj do tego Siemiatycz. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 22:55 ...moja rola się skończy... życie nicka też... Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 23:01 Wykonałeś kawał porządnej, nikomu niepotrzebnej roboty. Przy okazji opluwając na różnych forach własne miasto swoim nieprzemyślanym nickiem. Mogłeś się przecież nazwać po prostu "kanalia" czy "kanalia17894". Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 23:11 To zupełnie tak samo jak romanpidlaszuk.To,że on tego nie widzi to się nie dziwię.Ale Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 23:14 Następnym razem nazwij się "polski.sq..syn". Będzie równie "zabawnie". Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: kanalia.siemiatycka 07.05.07, 23:17 Mam nadzieję,że następnego razu już nie będzie,bo nie będzie takiej tu potrzeby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: kanalia.siemiatycka 09.05.07, 18:55 Rzeczywistość płata figle :) Odpowiedz Link Zgłoś