met-abo 11.09.07, 23:21 najczęściej odwiedzane tematy to dzień dobry, dobranoc, pajacyk(ja też klikam)czy juz nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia.a moze jakis nowy watek ktos wrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
met-abo Re: tematy bierzace 11.09.07, 23:29 .....a i jeszcze przyszpilony wątek zdjecia na którym wiecej liter niz zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: tematy bierzace 11.09.07, 23:30 "Dzień dobry" i "dobranoc" informujemy, że ktoś wszedł na forum (lub z niego wyszedł), chociażby po to aby zobaczyć, czy ktoś coś napisał. Nie zawsze sami mamy coś do powiedzenia. Ja już też się pożegnałam ale Siemiatycze zaintrygował mnie tymi pączkami i jeszcze zawróciłam od wyrka:) Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: tematy bierzace 11.09.07, 23:32 Zdjęcia też trzeba gdzieś skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: tematy bierzace 11.09.07, 23:43 Echhh ci malkontenci... Dobranoc... :P Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: tematy bieżące 11.09.07, 23:47 Mundurki to też bieżący temat i jakoś non comment :(( Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: tematy bieżące 12.09.07, 16:12 Bo ja już, niestety, wyrosłam z mundurka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: tematy bierzace 13.09.07, 09:15 met-abo napisał: > najczęściej odwiedzane tematy to dzień dobry, dobranoc, pajacyk(ja > też klikam)czy juz nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia.a moze > jakis nowy watek ktos wrzuci. A może zamiast czekać by ktoś wrzucił nowy wątek, sam zainteresowany/ -na postara sie zamiast tylko narzekać?To jak met- abo, poudzielasz się trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
met-abo Re: tematy bierzace 13.09.07, 10:22 penicylina81 napisała: > met-abo napisał: > > > najczęściej odwiedzane tematy to dzień dobry, dobranoc, pajacyk (ja > > też klikam)czy juz nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia.a moze > > jakis nowy watek ktos wrzuci. > > > A może zamiast czekać by ktoś wrzucił nowy wątek, sam > zainteresowany/ -na postara sie zamiast tylko narzekać?To jak met- > abo, poudzielasz się trochę? narzekać nie narzekam jak kogos uraziłem tym watkiem to przepraszam.jestem dosyć nowym forumowiczem i więcej czytam niz pisze.tez brakuje mi pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: tematy bierzace 13.09.07, 10:27 Nie, no raczej nie uraziłeś.A skoro jesteś świerzym forumowiczem to proponuję na początek sobie poczytać i sie porozglądać a pozniej (mam nadzieję) brać aktywny udział w tym forumie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś