czesiula Re: Nowy wątek - uwaga na grzyby *** 29.09.07, 17:57 A uważałam, uważałam:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Nowy wątek - uwaga na grzyby *** 04.10.07, 07:43 Od lat na nie nie chodzę...Gdyby były wielkości drzew i tak ich nie znajdę:-( Ktoś podziela moje umiejetności? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Nowy wątek - uwaga na grzyby *** 04.10.07, 16:02 Spróbuj, mnie się też tak kiedyś wydawało...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 04.10.07, 22:10 Nie zbieram grzybów bo się boję kleszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 05.10.07, 16:42 Jeszcze mi się nie zdarzyła przygoda z tym żyjątkiem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 06.10.07, 08:16 No, no, łapiesz mnie za słówka...Już ja Ci nie zdradze swojej tajemnicy, hihi...A zaraz idę znowu na grzybki...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 06.10.07, 08:24 Ja Ciebie tam spotkam...nie bedzie hihihi........... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 06.10.07, 18:25 Hihihi, no i gdzie byłeś...A grzyby już zjadłam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Nowy wątek - uwaga na kleszcze *** 06.10.07, 20:12 czesiula - żarłaczu * pamiętasz ? obiecałaś następnym razem, czekałem/miałem nadzieję/ufałem/zgłodniałem * Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 c.d... 07.10.07, 16:05 no i ? we wtorek bedę przejeżdzał przez Siemiatycze ok.6.30, na parapecie połóż porcję maślaczków na wynos/mogą byś lekko ciepłe; jeżeli nie będzie, zajadę do Parteru na blina, no bo jak nie zjeść blina jadąc do Lublina ? Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: c.d... 07.10.07, 21:13 Obszukalem wszystkie okoliczne lasy.Bylem w Rososzu,w Adamowie i pod Koterka...ale ani Ciebie Czesiulo, ani kleszczy nie spotkalem. Twoj parapet mam juz namierzony i chyba uprzedze mojego kolege forumowicza.Nie radze tych numerow z grzybami na parapecie, chyba ze chcesz abym poszedl za kratki, bo jak zobacze te grzybki to sie nie powstrzymam od przestepstwa-kradziezy.Kto wtedy bedzie pisal na Forum z zagranicy? no powiedz kto? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: c.d... 08.10.07, 01:44 nie podasz mi na priv adresu parapetu zewnętrznego ? będę jeździł od Wysokiej po Zagumienną aż dorwę moje maślaczki od Ciebie Czesilu * banknot zostawię na parapecie przyklejony taśmą 3em Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: c.d... 08.10.07, 07:11 No wiesz, ja za pięniądze nie ugaszczaczam nikogo, a przyjacioł tym bardziej...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś