hansgrubber Love 04.07.10, 23:52 Pamiętaj, że prezes zarządził przemianę i miłość bliźniego. :) Odpowiedz Link
gini Re: Love 04.07.10, 23:55 hansgrubber napisał: > Pamiętaj, że prezes zarządził przemianę i miłość bliźniego. :) ja juz takmam,ze nie lubie glupich palantow, zarzadzenia mnie nie dotycza. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Love 05.07.10, 00:02 Powiedz mi jak łączysz hasło Polski Solidarnej z obniżeniem podatków za rządów PiS, z którego skorzystali głownie najbogatsi. :) Poproszę o konkretną odpowiedź, pani Mądra. :) Odpowiedz Link
gini Je t'aime 05.07.10, 01:52 hansgrubber napisał: > Powiedz mi jak łączysz hasło Polski Solidarnej z obniżeniem podatków > za rządów PiS, z którego skorzystali głownie najbogatsi. :) Poproszę > o konkretną odpowiedź, pani Mądra. :) A kiedy PIS rzadzil sam?Co z odpowiedzia na aqua?Jak tam z pajacykiem, klikasz czasami, ? Odpowiedz Link
gini Re: Je t'aime 05.07.10, 01:56 www.pajacyk.pl/ przy okazji przepraszam za palanta.mozesz skasowac watek, bo mi wstyd teraz. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Je t'aime 05.07.10, 02:04 Wiesz, że nie kasuję, przeprosiny przyjmuję, a Pajacyk nie ma tu nic do rzeczy. :) Odpowiedz Link
gini Re: Je t'aime 05.07.10, 02:39 hansgrubber napisał: > Wiesz, że nie kasuję, przeprosiny przyjmuję, a Pajacyk nie ma tu nic > do rzeczy. :) moze bys sie wysiliol i przeprosil mnie Odpowiedz Link
gini Re: Je t'aime 05.07.10, 10:44 hansgrubber napisał: > Przepraszam. Bez wysiłku. Nie spodziewalam sie, zazyles mnie. Odpowiedz Link
gini Re: Je t'aime 06.07.10, 23:38 hansgrubber napisał: > Nie mów, że tak łatwo Cię zażyć. :) no wiesz, ja tak przyzwyczajona, do atakow, w zbroi sie promenuje, ale jak ktos z dobrym slowem to zazywa Odpowiedz Link
no_passaran promenuje czy onanizuje? 13.07.10, 21:25 gini napisała: > w zbroi sie promenuje, "sie promenuje"??? Błąd. Miało być: "się onanizuję" :)))) Odpowiedz Link
gini Re: promenuje czy onanizuje? 14.07.10, 13:24 no_passaran napisał: > gini napisała: > > > w zbroi sie promenuje, > > "sie promenuje"??? > Błąd. Miało być: "się onanizuję" :)))) idz juz sobie zboczku onanizowac sie gdzie indziej. Odpowiedz Link
no_passaran Re: promenuje czy onanizuje? 14.07.10, 22:37 W jednym masz rację: "Hans to głupi palant", a na dodatek zbok :))) Homoseksualista i antysemita... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: promenuje czy onanizuje? 15.07.10, 16:00 masz cos przeciwko homoseksualista? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: promenuje czy onanizuje? 15.07.10, 16:00 masz cos przeciwko homoseksualistom? Odpowiedz Link
no_passaran Re: promenuje czy onanizuje? 15.07.10, 16:48 Zasadniczo nie. Są gorsze choroby, na przykład pedofilia... Odpowiedz Link