akkaja 01.05.08, 18:02 osobiście oczywiście .. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 01.05.08, 18:03 Bo ja niestety nieee :-))) Pytam, bo nie wiem, czy wart pokus forumowych jest??? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 01.05.08, 18:10 Myślę,że wszyscy go znają w pewnym sensie oczywiście i to z tej gorszej strony. Ale ja znam go osobiście,to fajny gość hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 01.05.08, 18:11 I co to jest ta "pokusa forumowa" coo..?? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 01.05.08, 18:35 Aaaaa, o tym niestety nie mogę publicznie. Ale pamiętasz, żeś oddać się obiecał w całości dla persony forumowej, która Ciebie w kąpieli zobaczyć zdoła.... ~~~u siemiatycki ...hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 01.05.08, 18:46 Pijany byłem,nie liczy się hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 02.05.08, 07:52 A właśnie, że nie wszyscy Mądralo! Bo ja nie znaaam, nawet w pewnym sensie .... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 02.05.08, 10:23 A to wwww takim razie miło mi Panią poznać w pewnym sensie he he... Siemiatycze jestem.... hehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 02.05.08, 20:21 A właśnie, głównie o to chodzi, czyś Siemia-Ty-cze???? Po to jest ten wątek ... hehehe Mnie tyż bywa miło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 04.05.08, 10:39 Chyba tylko ja Modera znam .... hehehe .... w swej nieznajomości Jego osoby. Ale może jest tak szpetny, że nikt sie do znajomości z Nim nie chce przyzać, cooo??? ;-)))) Zastanawiające ... hymmm... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 04.05.08, 13:21 Sam się dziwię... Gdzie są moje znajome coo..??? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 05.05.08, 08:58 Fanki składki członkowskiej nie wpłaciły czy jak ????? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 06.05.08, 08:03 Nawet Twe fanki Siemia-Ty-cze, nie chcą się przyznać do znajomości z Tobą ;))) Coś Ty im zrobił????? Odpowiedz Link Zgłoś
maklaren Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 06.05.08, 12:46 ja znam modera.cze akkaja,cze moder i cze cala reszta bede juz wkrotce na wakacjach trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 07.05.08, 07:46 Oooo jeden fan sie ujawnił tylko...ojjj Siemia-Ty-cze, popularnością to Ty nie grzeszysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 08.05.08, 22:11 Taaaa, fanek brak, fan sztuk jeden ;), też mi popularność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktośśśś zna Moderaaa ???? 08.05.08, 22:18 Moder jest od tego,żeby być niepopularnym... Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś