kendo 06.12.04, 23:43 witam niezmiernie milo w naszej rzeczce..) tu bedziemy Ci pisac male prywatne "lisciki" na ktore chcac odpowiedziec, poszukasz nadawcy i zostawisz odpowiedz. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: blaubeeree 06.12.04, 23:46 widze dziewczyny Cie juz powitaly i zdazylyscie sie juz nieco przedstawiac, milo mi goscic Cie w mych progach. a czy mozesz napisac jak trafilas do nas?? Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 06.12.04, 23:50 Witaj Racja,zdazylysmy sie juz przywitac a ja zostalam bardzo uroczyscie przyjeta Jak do Was trafilam..hm.. weszlam po prostu na prywatne-towarzyskieczyli nic nadzwyczajnego Pozdr. Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 06.12.04, 23:52 Dziekuje za powitanie kendo napisała: > witam niezmiernie milo > w naszej rzeczce..) > > tu bedziemy Ci pisac male prywatne "lisciki" > na ktore chcac odpowiedziec, > poszukasz nadawcy i zostawisz odpowiedz. > > pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: blaubeeree 06.12.04, 23:52 Witaj..jestem Mala(158 cm wzrostu)i lubie ksiazki,wiersze,i..me psiaki. Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 06.12.04, 23:57 Witaj czyli mamy podobne zainteresowania mala20033 napisała: > Witaj..jestem Mala(158 cm wzrostu)i lubie ksiazki,wiersze,i..me psiaki. Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 07.12.04, 00:03 mam nadzieje,ze podzielisz sie Swoimi wrazeniami mieszkania w tak pieknym miescie. czyli trafilas do nas przez czysty przypadek,, to cieszy) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 07.12.04, 00:08 Wieden jest naprawde pieknym miastem,a szczegolnie o tej porze roku,przed swietami ..a Christkindlmarkt..cudoMieszkam tutaj dopiero od roku,takze nie znam jeszcze wszystkich ciekawych miejsc..a jest ich sporo wczesniej mieszkalam w salzburgu i na razie to wlasnie tam czuje sie jak w domu no wlasnie przez calkowity przypadek tutaj trafilam i od razu zostalam tak cieplo przyjetaa to bardzo cieszy Odpowiedz Link
mala20033 Re: blaubeeree 07.12.04, 00:03 Mlodziency tego forum to lubia i Panienki..Witaj w Klubie!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 07.12.04, 00:25 mieszkam w poludniowej szwecji..od bardzo dlugo jak to mowia niektorzy ,ze mam blisko do kraju mam jedno dziecie,ktore juz wyfrunelo z gniazdka rodzinnego. Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 07.12.04, 00:28 to rzeczywiscie masz blisko do polski Ja studiuje a w austrii mieszkam od 4 lati nie wiem nawet czy moge sie nazywac "polonia polska w austrii" Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 07.12.04, 00:35 blaubeeree napisała: > to rzeczywiscie masz blisko do polski > Ja studiuje a w austrii mieszkam od 4 lati nie wiem nawet czy moge sie > nazywac "polonia polska w austrii" oczywiscie,ze mozesz sie tak nazwac.. przecie jestes slowianka, a macie jakies takie kluby polonijne?? Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 07.12.04, 00:38 wiesz , ja musze juz zmykac do nana.... wiec zycze Ci pieknej nocy...i do jutra)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: blaubeeree 07.12.04, 00:48 spodoba Ci się w tej rzeczce, jak juz sie dobrze wniej usadowisz to zobaczysz jakie to wspoaniałe miejsce i bardzo ciepłe. Odpowiedz Link
nick000 Re: blaubeeree 07.12.04, 00:51 jestem tu od wiosny i nie mam zamiaru się ewakuować, trafiłem przypadkiem a teraz jestem stałym bywalcem i bardzo lubię vistulan/ki Odpowiedz Link
nick000 Re: blaubeeree 07.12.04, 00:51 jestem tu od wiosny i nie mam zamiaru się ewakuować, trafiłem przypadkiem a teraz jestem stałym bywalcem i bardzo lubię vistulan/ki Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 07.12.04, 00:55 To jedynie pozostaje mi miec nadzieje,ze i ze mna tak bedziemam nadzieje,ze z wzajemnoscia Odpowiedz Link
nick000 Re: blaubeeree 07.12.04, 01:03 tak więc miło było Cię poznać, trzeba deczko pospać, wczesnym rankiem do pracy, trzymaj sie i do miłego)) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 07.12.04, 00:47 dobrej nocy i kolorowych snow papa kendo napisała: > wiesz , > ja musze juz zmykac do nana.... > wiec zycze Ci pieknej nocy...i do jutra)))))))) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 07.12.04, 00:43 Nie mam duzo znajomych-Polakow,takze nic nie wiem.Ale na pewno sa jakies kluby polonijne..tutaj co chwile slyszy sie polski Odpowiedz Link
blaubeeree Re: blaubeeree 17.12.04, 02:17 Witaj Nie zniknelam..jedynie calkowity brak czasu..na cokolwiek Pozdr. z zimowego wiednia Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 17.12.04, 09:54 niebieska jagodko, zycze zatem szczesliwej podrozy, pieknej atmosfery przy Wigilijnym stole, szampanskiej Sylwestrowej zabawy i wszystkiego spelnionego na Nowy Roczek....usciski i buziaczki. Odpowiedz Link
mala20033 Re: blaubeeree 17.12.04, 16:20 buzka..buzka...buzka...buzka....Niecha zyje Wieden nad pieknym modrym Dunajem... Odpowiedz Link
kendo Re:Zyczenia swiateczne. 24.12.04, 21:42 niebieska jagodko,dziele sie oplatkiem zycza Ci pieknych dni, zdrowia/spelnienia najskrytrzych marzen. **Wesolych swiat. Odpowiedz Link
blaubeeree Re:Zyczenia swiateczne. 28.12.04, 23:32 Dziekuje za przepiekne zyczenia Niestety nie udalo mi sie wejsc w polsce na net.. Ale juz wrocilam do wiednia i czytam Was Pozdr. Odpowiedz Link
kendo Re:Zyczenia swiateczne. 28.12.04, 23:54 blaubeeree napisała: > Dziekuje za przepiekne zyczenia > Niestety nie udalo mi sie wejsc w polsce na net.. > Ale juz wrocilam do wiednia i czytam Was > Pozdr. > cieszymy sie ogromnie,ze juz jestes.... opowiadaj wrazenia....jak bylo,jaki Mikolaj..... pjadlas pewnie polskich lakoci) wszystko chcemy wiedziec) i czytaj nas.. i sie wpisuj.... Odpowiedz Link
kendo Re:Zyczenia swiateczne. 29.12.04, 00:40 tak sobie pomyslalam,ze mamy watek kuchnia vistulowa i jezeli masz jakies wiedenskie papusianie, bedziemy wdzieczni za recepte zaraz bedziemy probowac ... PS;..posprzatam Ci troszke w skrzyneczce, przeniose wpis ostatni do odpowiedniego watku, chyba sie nie pogniewasz)usciki . Odpowiedz Link
blaubeeree Re:Zyczenia swiateczne. 29.12.04, 00:43 Dzieki mam pare austriackich przepisow na pysznosci Trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re:Zyczenia swiateczne. 29.12.04, 00:48 blaubeeree napisała: > Dzieki > mam pare austriackich przepisow na pysznosci > > Trzymaj sie cieplutko swietnie...juz zaczyna mi slinka .....leciec ) jak bedziesz przy czasie mozez zostawic w "kuchni na stole") ** forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=8976878 Odpowiedz Link
blaubeeree Re:Zyczenia swiateczne. 29.12.04, 00:58 Dzieki za link postaram sie jak najszybciej napisac a przy okazji moze ugotuje cos z Waszych przepisow)) Kolorowych snow papapa Odpowiedz Link
mala20033 Re: blaubeeree 31.12.04, 16:39 Szczesliwego NowegoRoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
kendo Re: blaubeeree 25.12.05, 11:21 zycze pienych kontynuacji swiatecznych.... pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 22.12.06, 15:58 gdzies sie nam zapodziala niebiaska jagodko, zyczymy Ci duzo szczecia /smakowitosci w Wigilje, a Nowy Rok niech bedzie samymi szczesliwymi dniami. img48.imageshack.us/my.php?image=jul12ht4.jpg Odpowiedz Link